Bu sopa Haziran 2023'e kadar nasıl dayanacak? Hayır yani yine aşıyor. Valla sürekli gülüyorum bu acınacak halimize.
Printable View
Bu sopa Haziran 2023'e kadar nasıl dayanacak? Hayır yani yine aşıyor. Valla sürekli gülüyorum bu acınacak halimize.
Borsa yine coştu,acep kim yaptı?,ben cöleliden şüpheliyim:evil: 2120 şu ara %2 üstünde artıda...Neyse bedava aldıklarımı bir takip edeyim uygun buldummu dehlerim.
Madem nas a göre hareket edeceğiz, arkasından o hal olmaz serbest piyasaya devam neden diyorsun. Madem nas kesin emir, kur'an da başka kesin emir yokmu? Şeriat devletindeysek herşeyi ona göre neden yapmıyoruz?
Madem artık çin e alternatif olucaz, üretim ekonomisine geçiyoruz. Neden düne kadar "bir kuşak, bir yol projesi" ni öve öve bitiremediniz.
Hani süper lojistik merkezi olacaktık. Hem çin in işini kolaylaştıracaksın, hem çine rakip olacaksın (mısın?).
Bazı arkadaşların dediği gibi.
Kendime masallar!!! Hem andersen, hem lafonten den.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçim kararı çıkana kadar kendimi finansal piyasalardan emekli ediyorum..Ne döviz ne de borsa tarafını takibi bırakıyorum...
Aslında tam da Bohçalının pisküvet diyip masayı devirme zamanı ...Ben Bohçalıya güveniyorum....:oleyo:
bu durumdan bir tek müsiad memnun demekki bademler devlet bankasından ucuz faizle tl çekip iyi dolar cukkalamışlar aynen devam diyorlar.
daha tam olarak enflasyona yansımadı döviz artışı ,
yönetişimde stratejik alokasyon hatası var .
Kasım ortalama kuru : 10.70
Aralık ortalama kuru (Cuma) itibariyle: 14.15
Kur bundan sonra hiç artmasa ve 14 lerde takılsa bile Aralıktan yeni yıldaki TÜFE ye kur etkili enflasyon geçişi ilk 3 aya 9+ puan ilk 6 aya 15+ puan olacak.
TR10Y 23.13....2018 zirvesi aşıldı..
Ekim ayından bakarsak bu rakam ilk 3 ay için 16+, ilk 6 ay için 27+ puan olur.
Kabaca Kasım 3.5 geldi. Aralık ve Ocak aylarının minimum, eğik bükük tüfesinin toplamda en az 13 puan gelmesi lazım. En az yani bileşik hesabı yok ortada. Kur harici etkenlerin fiyata etkisi vs yok. Bu en alt limit. En altında altı.
İş sarmala girdi geçmiş olsun. Martta enflasyon 30. Faiz 25 olsa yine eksi olacakki daha o noktada bile değiliz.
Nas var nas
flow trader malı düşükten alır , yeni sahibine yüksekten margarinler demek. pozisyonlanma demek bir nevi belli bir vade için biriktirmek , toplamak demek olarak düşünülebilir bilmeyenler içün. genelde döviz çiftlerinde pozisyonlanma ile trade spekülasyon yapılır.
algoritmik robot işlemler arbitrajlar konu dışı !!!
Muhtemelen iktisat tarihi kitaplarına geçtik....müteakip yüzyıl bizden bahsedilecek...hayırlı uğurlu olsun..
Bundan sonra dolar satılarak trade edilebileceğinden emin değilim...non-stop ralli....sadece eğimi ayarlanacak...bi sabite bağlanacak...
Adam bu sefer dönmem dedi, yapacak bir şey yok...takip etmeye gerek de yok...
Alın size Başkanlık Sistemi..muhalefete lololo, bürokrata lololo, sanayiciye lololo...bir hikmeti vardır helbet diyor herkes hikmetinden sual olunamayan hakkında....
Kontrolsüz güç güç değildir, Pirelli dört mevsim lastikleri otobanda...keçenzi...
Memur Temmuz zammını erkene çekip Ocakta verme planı varmış. 5+7 12 puan artı enflasyon farkı. Peki Temmuz daki 7 ne olacak? Ham mı olacak orada duracak mı? :)))
Öğle namazı vakti yaklaşıyor tanzim olabilir mi?
Akşam kabine sonrası ulusa sesleniş var.
hayra alamet değil sanki.
döviz mevduat azalmasına rağmen kur yükseliyorsa bankalardan yastık altına geciş diye yorumlanabilir mi?
https://i.hizliresim.com/gckxb4u.png
Is bankasi alis satis makasi 50 kuruş
5 kurustan 50 ye geldi.[emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959]
Bankacilara talimat gelmis herhalde yuksek mevkilerden....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baska ihtimal dusunemiyorumSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozacaklarini sanmam...yarin belki cok daha fazla degeri olacak bi seyi kim bozup harcar...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yurt dışı borclarda kapatılıyor olabilir
Bu akşam Reis çıkmadan tanzim başlar yine. Bir 2 milyar da bu akşam bekliyorum. Cenabettin dolarları sayıp istifliyor şu an. Atacak milletin kafasına akşama doğru.
Kredi faizleri acaip artmis. Persembe banka 1.79 diyordu. Bugun 2.39 yapmis. Mevduat faizleri de 2 puan artmis. Piyasada tl sikintisi var heralde
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük rutin
açılış
Ralli
Öğle maz sonrası tanzim kapisilma
Yatsı namazı nas
kapanış
Twitter da Kerim Rota yazmış… Yine piyasada yeni yeni faiz oranları görebiliriz diye… Hazine- mevduat- haftalık repo vs… Sistemide kitlediler valla