Son zamanlarda aşırı kilo vermiş haliyle objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Celine Dion, kendisini eleştirenlere "Sevmiyorsanız beni yalnız bırakın" dedi.
https://i.hizliresim.com/Llb5aj.jpg
Printable View
Son zamanlarda aşırı kilo vermiş haliyle objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Celine Dion, kendisini eleştirenlere "Sevmiyorsanız beni yalnız bırakın" dedi.
https://i.hizliresim.com/Llb5aj.jpg
Tahran Emniyet Müdürü Hüseyin Rahimi, Tahran'da kamuya açık yerlerde köpek gezdirilmesinin yasaklandığını söyledi.
Türkiye'de böylesi ilk kez yaşanıyor. Benzinde beklenen 17 kuruşluk fiyat indirimi bugün gerçekleşti.
Buna göre Türkiye'nin birçok ilinde benzin fiyatı motorine göre daha ucuzladı.
Adana'da restoranda çıkan "dik bakma" kavgasında tabancayla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.
Mühendis, doktor, avukat ve öğretmenlerin aralarında bulunduğu 90 kişiden AB projelerinde çalışmak için "teminat bedeli" adı altında para alan profesör çift hakkında 20 kişi suç duyurusunda bulundu.
3.000.000 euronun kayıplara karıştığı olayda mağdurlar bir yıldır dava açılmasını bekliyor.
Konya'da bir kişinin tekme attığı köpek, arkadan gelen otomobil tarafından kasıtlı olarak ezildi.
Yaralı köpek belediye ekiplerince tedavisi yapılmak üzere hayvan barınağına götürüldü.
İstanbul'da sahibiyle birlikte bir restoranda kahvaltı yapan keçiye bir köpek saldırdı.
Köpek sahibi ve restoran çalışanlarınca durduruldu, keçi ise kuyruğundan yara aldı.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Burcu A.'ya laf atıp, kendilerine tepki gösteren erkek arkadaşı Berati G.'yi de tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Kafeterya çalışanlarının kurtardığı çift, çağırılan sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü.
Berati G'nin vücudunda çok sayıda kırık olduğu bildirildi.
https://www.youtube.com/watch?v=jkwpSHyM2S4
Koray üstat haber yok mu artık [emoji4]
Haber bulmak değil inandırıcı olmak artık çok zor. Kral çıplak!
Iyi, sevindim dost. Arasıra burada haberleri okurken kendi kendime " yokk artık, ohaa anasını satıyım " falan diyordum [emoji23] Baktım birkaç haftadan beridir haber filan yok. Bir sorayım dedim. [emoji4]
Aman iyi ol Koray arkadaşım, topiğini okumak keyifli.
Vestel_5000_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı iddiasıyla kooperatif başkanı Mehmet Ş.'nin yargılanması devam ediyor. Kooperatifin yönetim kurulu üyesi Mustafa Emrah Ç., ve Necati Ç., hakkında da 'zimmet' suçundan 12'şer yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Kooperatif üyelerinin şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, iddiaları incelemesi için bir başmüfettiş görevlendirdi.
Hazırlanan inceleme raporunda, Mehmet Ş.’nin 2008-2016 yılları arasında üzerine kayıtlı 15 daire ile dükkan,
eşi Elmas Ş.’nin üzerine 18 daire ve dükkan,
oğlu Onur Ş.’nin üzerine 27 daire ve dükkan,
gelini Fatoş Ş.’nin üzerine 14 daire ve dükkan,
torunu M.Ş., üzerine de 3 adet dairenin kayıtlı olduğu tespit edildi.
14 Şubat Sevgililer Günü'nde 2,5 milyar TL kartlı ödeme yapıldı
Adana'da balkonda odunlarla oynarken aşağı düşürüp otomobile zarar veren 5 yaşındaki çocuğa 1.991 lira haciz geldi.
Aile karara itiraz etti.
Kylie Jenner, hakkında ortaya atılan estetik iddialarını yalanlayarak, "Her şey iyi saç ve makyajın sonucu" dedi.
https://i.hizliresim.com/8aL4Dd.jpg
https://i.hizliresim.com/jgNkVg.jpg
Kayseri'de ailelerine intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrılan ve iki genç kız, parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu.
Madenciliğin tek geçim kaynağı olduğu Sibirya'nın Kemerova kentinde, siyah kar yağdı.
Sarıyer'de hastane çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, polis tarafından ikna edildi. İsminin İbrahim A, olduğu öğrenilen kişinin simitçilik yaptığı daha öncede 16 kez intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.
İzmir Bornova'daki Eğridere Mahallesi heyelan nedeniyle iki haftadır kayıyor.
Bölgede 27 ev yıkılma riskine karşı tahliye edildi.
Leman Sam'ın konseri sırasında sahneye fırlayan ve sanatçının mikrofon uzattığı Mobilya isimli köpek, tarım ilacı katılan tavuk eti verilerek öldürüldü.
Mobilya ile konserdeki görüntülerini paylaşan Leman Sam, "Yıkılsın Bodrum, bu güzel çocuğu zehirleyip öldürmüşler" diyerek tepkisini dile getirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=VQU4cuoIjzs
Arnavutköy’de yaklaşık 3 ay önce aldığı cep telefonunu iade etmek isteyen Ceyhun K., isteği reddedilince pompalı tüfekle ateş açtı.
Açılan ateş sonucu dükkandaki bir müşteri yaralanırken, kaçmaya çalışan Ceyhun K.'yı polisler yakaladı.
Arkadaşlarıyla birlikte baby shower partisi yapmak için ABD'ye giden Meghan Markle, beş günlük seyahatinin 500.000 dolarlık maliyetiyle İngiliz basınının gündeminde.
Düzce'de, Mustafa Necati Erdem (95) selamına karşılık vermeyen gençleri uyarırken, beklemediği bir tepki ile karşılaştı.
Gençlerden biri yaşlı adamı tokatlarken, Mustafa Necati Erdem aldığı darbe ile yere yığıldı.
İspanya’nın Valencia kentindeki Michelin yıldızlı RiFF Restaurant’da mantar yiyen bir müşteri hayatını kaybetti.
23 müşterinin de yemeklerinden zehirlendiği restoran, soruşturma tamamlanana kadar kapalı kalacak.
Fransa'da kış mevsiminde "H3N2" virüsünün sebep olduğu grip salgınında 2.800 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Hindistan'ın kuzeydoğusunda sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 150'ye çıktı.
Tamer Karadağlı, 10 yıl sonra sahneye dönüyor.
Kolej maçında Nike marka giyen basketbolcunun maçta ayakkabısı parçalanınca, markanın hisseleri borsa'da değer kaybetti.
https://www.youtube.com/watch?v=R4xH4zsJgR0
İkinci Dünya Savaşı'ndan Belçika'yı işgal eden Adolf Hitler'in Almanya'yla iş birliği yapan Belçikalılara emekli maaşı bağlattığı belirlendi.
Belçika Parlamentosu günümüzde hala 22 Belçikalının Hitler'den emekli maaşı aldığını ortaya çıkardı.
https://i.hizliresim.com/dvD8AD.jpg
Bülent Ersoy’un kürk isyanı
"Aziz ve muhterem sayın takipçilerim;
Bugün, tüm magazin sitelerine başlık olan; kürk giyme haberlerime gelen kötü yorumları şaşkınlık ve de derin bir teessür içerisinde okudum. Sözde hayvansever, yaratılmış canlıyı sözde seven bazı yorumcular şahsım için yüce Allah'tan ölüm dileyip beddualar ve de hakaretamiz sözcüklerle bana yazılı saldırılarda bulunmuşlar.
İşte bu noktada, beni düşünceye sevk eden çok önemli bir konu ortaya çıkıyor. O da; insan canını hiçe sayıp ‘soğuktan geber, öl inşallah’ diyebilecek duygu-durum bozukluğu yaşayan kişilere ne dereceye kadar saygı duyulabileceğidir! Hayvanlar için insana ölüm… Bu bir tenakuz ve akıl dışı düşünce bozukluğudur. Beni çeşitli yönlerimle eleştirebilir, öfke duyabilir, hatta ve hatta beni sevmeyebilirsiniz. Bunlar, sizlerin en tabii haklarınız; ama hayvan yaşasın diye bir insana ‘öl inşallah’ diyenler karşıma sevgi ve evrencilik ile gelmesin! Ayrıca, medeni insanlar görüşlerini küfür, kafir, beddua ve hakaret etmeksizin sunmayı da bilmelidirler.
Bendeniz bu ilerleyen yaşıma kadar sevenlerime hep dürüst olup kendileriyle hep gerçekleri paylaştım, gerçekleri söyledim. İsteseydim çevredeki tüm kürk giyenler, hatta dizilerde görüntü veren artistler gibi ‘imite bu, gerçek değil’ diyebilirdim ama demedim, demem de. Kaldı ki, geçen sene kürk giyme spekülasyonlarına karşın sağlığım açısından yeniden kürk giymeye el mecbur olduğumu tüm kamuoyuna da bildirmiştim. İşte bu noktada yine dürüstlüğümden taviz vermedim, vermeyeceğim, verdiremeyeceksiniz! Bu konuyla ilgili şahsıma karşı hakarette bulunan yazı ve yorumların sahiplerinin tek tek tespit edilmesi için emr-ü irademde çalışan ekiplerimi görevlendirdim. Tüm hukuki haklarımı kullanarak bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatacağımı da saygılarımla arz ederim efendim."
Kahramanmaraş'ta babasının aracını kaçıran ve kendisini eve götürmek için ikna etmeye çalışan dayısı ile bir akrabasını bıçakla yaralayan 18 yaşındaki alkollü ve ehliyetsiz sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı.
Adana'da "kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçların uyuşturucu bağımlılarına satışını yaptığı" ileri sürülen gelin-kaynana tutuklandı.
İstanbul Kadıköy'de, Zeamet Sokak'ta bir çöp konteynerinde bacakları bulunan Rıfat Rıza Öztürk'ün bedeninin bir parçası da dün Beykoz'da bulunmuştu.
Bugün de Öztürk'ün başı bulundu. Polis ekipleri vücut bütünlüğünü sağlamak için kolları da arıyor.
Türkiye'de, hemen hemen aynı enlem derecelerinde bulunan Edirne ve Kars arasında yaklaşık 36 derecelik fark oluştu.
Edirne'de gündüz sıcaklıkları 20 dereceye ulaşırken, Kars'ın gece sıcaklıkları -16 derece dolaylarında olacak.
2018 yılında bir önceki yıla göre boşanmaların oranı %10.9 arttı.
2017 yılında 128.411 çift boşanmıştı.
2018 yılında ise 142.488 çift dünya evinden çıktı!