Tüm mal ve hizmetlere şimdi de faiz maliyeti arttı diyerek zam yapılacak.
Bu sefer faiz sebep enflasyon sonuç olacak cidden.
Tüm mal ve hizmetlere şimdi de faiz maliyeti arttı diyerek zam yapılacak.
Bu sefer faiz sebep enflasyon sonuç olacak cidden.
Kkm yi bitiricek gibi yapıp ucuzlamis kur ve %25 faiz vermek bu işte bu yanlışlik yokmu
zarardan çıkma psikolojisi ile anlik karar verdim.. En önemli unsur kur. Muhtemelen günlükte devam edip, iyi faiz olursa yaparım. Ama kkm de oran çok düşük, bu oranla girmem.kur ve faizleri daha yoğun izlemeye devam.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kkm de Oran %17.5a indi. Odea oran yeniyse olabilir. Ancak bana 9 gün önce %25 vermişti.. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine kur faiz takibi başladı , rasyonel politikalar , bu faiz artışının altında çok seven var gibi duruyor
dün kkm si bitmiş kişi dün uzattıysa bugün bir zararı yok değil mi?
Vadeyi beklerseniz hiçbir şekilde olmaz. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralar kkmzade dolmus , şaka maka bayağı yaptıran varmış
Kkm de bir mevduat ürünü ve onun faizi dolaylı olarak düz mevduatlada ilişkili.
Ayrıca oran alamaz çoğu çünkü kkmye daldılar.Kkm dönüşlerinde uçuşur oranlar.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gidişat iyi değil gibi , dolar endeksi coşuyor , buna tedbir olarak faizler artırılmış olabilir , ama seviyesi kesmez
Bankaların mesai saati dışında sattığı döviz kurları bile nkolay fx den ucuz.Bu ne skim fx.Milleti kandırmaca.Kuveyttede vardı bir ara cırtladı tarih oldu nkolayda tarih olur bu gidişle
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar
26.2460 27.0220
Euro
28.2880 29.1690
Döviz hesabı dolarizasyon %38.
KKM ler dahil toplam dolarizasyon %68.
KKM lerin tamamını TL mevduat yapana kadar piyasayı zikecekler, TL faiz düşmeyecek ve hatta gittiği yere kadar artacaktır.
Bankalara KKM leri TL mevduata çevirme kotası ve emirleri çoktan gitmiştir.
AK parti ateşi yaktı
AK bank roketi yolladı. ilk faiz yükselten Akbank mevduata 35 vermeye başladı.
dolar da vurun daha ölmedim diyor
herkes artık bunların ne mal olduğunu bildiği için kıyamet de kopsa kendi parasına güvenemez hale gelmiş durumda, eserleriyle iftihar etsinler ne hale getirdiler ekonomiyi
En rahatsız edici olan da millet para pul işleriyle uğraşmaktan kendi işini yapamıyor. Doktoru, mühendisi, esnafı, emeklisi.. herkesi piyasa bağımlısı yaptılar.
Dün yaşanan düşüşte muhtemelen büyük kurumların kapanan TL kısa pozisyonları da etkili oldu. Örneğin Citi TL Short kapattım diye açıkladı.
Citi, dolar/TL yükselir diye açtığı pozisyonu %4,5 zararla kapattı
�� Geçtiğimiz hafta atılan KKM adımının etkilerini baz alarak Dolar/TL kurunda uzun pozisyon açan Citi Group, bugün Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında pozisyonunu kapattığını açıkladı.
Bu millet yaşadıklarından sonra hiç kkm yada dolayında vazgeçer mi?Hiç zannetmiyorum
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enflasyonun yıl sonu yuzde 58 olması bekleniyor. hatta 2024 sonu yuzde 33..Bunu ben değil tcmb söylüyor. Herkes hesabını buna göre yapsın artık.
Yabancı kurumlar öyle bekliyor. 2024 ikinci yarıdan itibaren düşüş bekliyorlar.
JP Morgan ayrıca yıl sonu enflasyon beklentisini de yüzde 57'den yüzde 62'ye yükseltti. Enflasyonun gelecek yıl mayıs ayında yüzde 70 ile zirve yapacağı belirtilirken 2024 yılı beklentisiyse değişmeyerek yüzde 34'te kaldı.
Yeni mevduat oranı var mı tezgah altı. 45'ler dillendirilmeye başlandı. Doğruluğu var mıdır?
Benim kkm döndü. Banka otomatik yenilemiş ve faiz oranını da gördüm. Burgan kkm %25.. 26.4683ten yenilemiş. Dün kapattığım 27.07 ve oran %29idi
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kkm veya vadeli oran alan var mı acaba
Burgan 250bine kadar %30 91gune kadar. 250 uzeri %29..1m üzeri %28
....... ordan...
Geçmiş yazılarına bakmadım ama muhtemelen bu mantaliteyi savunuyorsundur...
Bu mantalite ile ülkenin, milletin içinden nasıl geçildiğini görmedin mi, hala mı aynı noktadasın?
Paranın fiyatı faizdir, faizi artırırsan para değerli hale gelir, azaltırsan kimse o parayı tutmak istemez...
Bedava para enflasyonu hortlatır, pahalı para talebi dizginler...