Zabahinan 14 bin puan aldim simdi de 7880 den 2. dalga shortu vurdum. Hedef 25 bin puan.
Allah yolumuzu acik etsin
Printable View
Zabahinan 14 bin puan aldim simdi de 7880 den 2. dalga shortu vurdum. Hedef 25 bin puan.
Allah yolumuzu acik etsin
Abka abi Gazze deki zulümdür katliamdir. Halk bir bedel ödüyor. Bilmiyoruz belki Osmanlı Devleti'nin masum askerlerini asit kuyusuna atmanın bedeli. Ama Araplar Osmanlıyı bizi satması atalarımızı asit kuyusuna atmanın bedeli de olabilir. Taktir Rabbimizin.
yıllarca o esnaf tayfası kazandı zaten. gerektiğinde gramajı düşürdü, etin içine soya kattı, sakatat kattı.
ucuz kredilerle dolar altın aldı araba aldı vergiden düştü.
ülke ekonomisi esnaf kafasıyla yönetildi uzun süre.
sonuçlar ortada.
sözlerim dürüst ve vicdanlı esnafı kapsamaz.
Hocam ABD nas modeline 2008 de geçti..Faizleri sıfıra çekti üzerine de 4 trilyon dolar bastı.
Tam tersine bizim kiler ABD den taklit etmeye kalktılar. Hatırla RTE ne diyordu..
""Yauvv bu ABD faizleri sıfıra çekti şirketlerine kredi dağıttı enflasyon falan çıkmadı.Biz yapalım diyince enflasyon çıkar diye karşımıza dikiliyorlar..""
Ha 2021 de onu uygulamaya koydular.Sıfır faiz sınırsız para..
Bundan 20 sene önce sanayide kaportacı olacak bankada gişeci restoran da komi bulaşıkcı inşaatta amele olacak tiplerde tiktok instagram face youtube gibi zamazingolar üzerinden evinin camına konan martı ile komiklik adı altında leş videolar çekerek paraya para dememeye başladılar.
Sonra efendim toplum ne ara bozuldu ne ara böyle olduk nereden çıktı bu insanlar..Düşün dur.
Ucuz bedava para her kötülüğün başıdır.Herşeyi bozar.
2008 bu işin miladıdır..
O zamandan beri bütün dünya fışşşşşşşşşşşşşşşkırtıyor..
2008 krizinde güya kapitalist düzen sona erdi idi falan filan..O zaman neler konuşuluyordu..
https://i.hizliresim.com/t833wl6.png
Ne oldu da oldu..ABD altın mı buldu 2008 dibine göre yüzde 600 yükseldi.
Pala dun acilan short pozisyonlari kapattirmaya calisiyor. Bir nevi cashout yapin cikin diyor
Sabah korku ile satanlara niye sattiniz, bak malinizi aldim hadi tekrar korkmayin girin diyor
Bir kez daha dovecek.
Bugun Lawrance of Arabia izleyin. Muhtesem bir basyapit
Izlemeyenler her seyi daha iyi anlayacak.
Bu araplarin tek derdi kari kiz eglence ve para
Hepsi ABD INGILIZ mandasi.
Evet MB faiz beklentilerimizi de alalim.
Ben 250 puan diyorum.
Yüzde 2+ oldumu yüzde 5 üzeri düşen kağıt kalmıyor nerede ise koca borsada .Kimse malını vermeye istekli değil.
Zaten robot dışında alıcı satıcı zerre kadar etkilemiyor piyasayı.
200-250 civarı olursa olur...olmama ihtimalide oluştu son durumda...yakın bir arkadaşına aylık enflasyonun yarısı kadar artırcaz yılsonuna kadar demiş ama tabiki belli olmaz....
Ne filistin hamas dini kesimin neden cumhuriyet atatürk falan seküler laik kesimin o kadar umurunda.Herkesin tek derdi para ..cukkayı nasıl doldururum kısa yoldan bu işten nasıl daha fazla para kazanabilirim..
İktidara yakınlığı ile bilinen bir tarihçi hemen kudus kudusun tarihi kudus ve türkler...hart hurt videolarına asıldı..videolarında da kitabım falan tanıtım yapıyor..
Hiç bişiyin kimsenin pek de umurunda olmadığı garip bir çağa girdik (soktular bizi) herşey göstermelik herşey öylesine aslında herşey para.
Halkın gazını almak halkı yönlendirmek algı kastırmak istim attırmak için ayarlı videolar onlar.Seçim öncesinde de büyük tepki !! vardı güya rte ye..Adam yine kazandı.Deprem bölgeside dahil!!
Şimdi de halk pişman videoları servis ediliyor ..Özellikle aşırı derecede şaşıran ve sinirlenen adeta nefret kusma noktasına gelen internet bağımlısı twitter forumlar şurada burada yazarak okuyarak izleyerek rahatlayan iktidar karşıtlarını sakinleştirme...bakın nasıl da "....." gibi pişmanlar falan türünden...Evet evet aşırı pişmanlar ..Sizde artık daha sakin uyuyabilirsiniz...
Ekran başında ancak ve ancak o videoları yapanların algı oyunlarına alet olunur.
Başka da birşey olmaz..
Suudi Dışişleri Bakanı: İsrail ile normalleşmeler yeniden başlayabilir
Bahreyn Maliye Bakanı Salman El Halife:
"İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmaların İsraille olan ekonomik entegrasyonumuzu engellemesine izin vermemeliyiz. Köprüleri yıkmamalıyız. Ticari anlaşmaları sürdürmeliyiz."
ya arkadas suudiler bile israil ile yumusadılar bazı gücler bu oyunları bozmak istedi kim acaba ? persler olmasın
Verdiler ceryanı Elektrşokla ikinciye zıplattılar ölü kediyi
bir zıplar iki zıplar
Sanki böyle önemli zamanlarda kararı bilmiyormus gibi yapıyor ya hastayım.
MB bekleneni yaptı
Buraya kadar getirdiğine göre aşağı basıp alacak herhalde bir boy daha
Hapı yuttuk şimdi..haydi aşağı şimdi....
mevduat faizleri 50 yi geçmeyecek mi şimdi..
haftaya mevduat faizleri %50 üstüne atar...
paracıkları ayarlayın...
ilk artışlar piyasa normalleşmesi olarak algılandı borsaya yaradı..
artık 50 yi bulan hatta gecebilecek mevduat faizi ne kadar yarar
500 baz puan artırdı. sürpriz değil.
eskiden olsa bugun de devre keserdi
Politika faizi ile mevduat faizi farklı şeyler.
Bir noktaya kadar beraber hareket ederler. Çünkü geçmişte anlamsız durumlar vardı...
Ama şu anda bol kredi dağıtamayan, TL den para kazanamayan banka neden %50 mevduat faizi versin ? Neden senin Tl ni tutmak için çok faiz ödesin.. Herşeyin bir dengesi var ..
45 üstü mevduat ben beklemem...O da ufak bankalarda 45... Büyüklerde zaten hiç beklemem....
Şu kkm çözülme işi olmasaydı bu mevduat faizi bile bu kadar olmazdı bence
En para ile ing çok veriyormuş
hafızalarda gecenki artıştan sonra yasanan kısa süreli ralli taptaze dururken alıcı gelirse gerekeni yaparlar diye düşünüyorum
%50 mevduat olacak ise borsa neyi kutluyor :)