Dayunuz geldi
Yine bol keseden onbin onbin dağıtmaya başladı
Printable View
Dayunuz geldi
Yine bol keseden onbin onbin dağıtmaya başladı
Yorumculara-üstadlara-abonelik sahiplerine bakıyorum.Hepsi,ŞURADAN DÖNER,BURAYA GİDER VS. tarzında konuşuyorlar.
Bunlar ya saf ya da kötü niyetli.Abonelik ve takipçiyi kaybetmen için bu tarz konuşman lazım.Yoksa millet borsayı bırakır ve bunlar da aç kalır.
velhasıl.Borsada %20-25 lik düşüşler çoğu zaman olmuştur.Planı yaparken bu olasılığı da hesaba katmak lazım.
10.800 de benimle tartışan bazı yeni forumdaşlar vardı.1 aydır yoklar.Onlar,BİR DAHA GÖRÜLEMEYECEK RALLLİ OLACAK diyorlardı...
zdx nerede o?
bu mevduat faizi ortamında kimse borsaya gelmez siz hala düşüş sebebi arayın millet kacti
bu arada biz kapandıktan sonra avrupa ve abd borsaları toparlandı........
bence endeks 2 yıl para kazandırmaz mevduat faizleri mecbur yüksek kalacak en kötü şartlarda da yüzde 30 kalır... şirketlerin ekonomik verileri de iç açıcı değil bence bir cisim yaklaşıyor
Borsa güven hastalığıdır.Daha önce düşüş görmemişler ,Trentin hep yukarı olmasından dolayı ve son 3 yıl haklı çıktıklarından her hücrelerine kadar MUTLAK GÜVENLE konuşurlar.
Bugüne kadar hep aldıkları yükselmiştir.ONLARI ASLA DÜŞÜŞE İKNA EDEMEZSİNİZ.
Sözün özü DİKKATLİ OLMAK LAZIM.BEN ŞAHSEN AGUSTOS VADENİN AGRESİF AYI İSTİLASI OLMASINI BEKLERİM.
Beni bağlar...AĞUSTOS VADE HAKKINDA FARKLI YORUM VARSA BUYURSUN EFEM..EN FAZLA NİCK GİDER.:)
Abka dayucuğum, diyelim ki dediğin 21 gün içinde endekiste 10 bin kırıldı nickini kurtardın, sonra nolcuuk :he: ilk fırsatta herif yine atıcak 10bin üstüne :drunk:
Sence bu çok kazandıran tradeci grafikisinde nerdeyiz.
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
Genel olarak söylediklerine katılıyorum Abka hocam. Enflasyonist borsada aldığın hisse taban olsa bana mısın denmez, 3 güne 3 tavan çeker nasıl olsa. Bu psikoloji öyle bir işledi ki beyinlere yüksek faiz ortamında dahi herkes nasılsa döner, nasılsa yükselir mantığıyla işlem açmaya devam etti.
Ancak;
Türk borsasi TL bazlı işlem gördüğü için ciddi düşüş görmesi zor bir borsadir. Zira her dakika her şeyin fiyatı TL bazında artmaktadır, sonuç olarak bu durum şirketlerin finansallarina er ya da geç yansımakta ve hisse değerlerini TL bazlı yükseltmektedir. Eylül'de 8500ü gören xu100 bugün 10480 kapattı. Ancak bu hareketi genel olarak bankalar,holdingler, iletişim ve sigorta üzerinden yaptı; dolayısıyla sanayi şirketlerinde işlem açmayı seven ky(ben de dağılım bu ky tanımına) bırakalım reel bazlı kazanmayı, TL bazlı dahi doğru düzgün kazanamadi.
Neyse uzun uzun yazmaktan vazgeçtim kısaca şunu yazsam herkes anlar: aslında borsa bizim için aylardır düşüyor zaten.
Aylık %4 Faiz, senet günlük %7 düşüyor..
Bir de finansal okuryazarlık muhabbeti falan filan.. Komedi
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuncer Hocayı bilirsiniz..ELLİOT-teknik hakkında kitapları vardır..23 MAYIS yorumu bu şekilde..Güncellemedi de.
Değişik bakış açısı olmuş..
Ben kaçar..iyi akşamlar.
https://i.hizliresim.com/hi5072e.PNG
şu bloomberg'teki kıza hayret ediyorum
ne kadar şey biliyor :bravo:
her akşam konuk, hepsinin alanında da bilgili
çok kitap okuyor ellaaamm
ama ne çene var, evlerden ırak :drunk: :kahkah:
Borsa düşünce klasik herkes akıl verir..
Böyle böyle % on kat giden borsanın arkasından baktılar 😂😂😂
Borsa burası dusebilu de cikabulude.
En sağlam analiz bu .
Neee
boşverin borsayı maç ne olur? Onu diyin bi hele.
aynen bu borsada ne tahtalar var para kazandıran düz topçular ve çok bilmişler kazanamaz.
adamlar tekniği tıkır tıkır kanal içinde işletiyor daha ne yapsınlar.
trade edende ediyor şu fener tahtasından kombine paralarımızı ve hafta sonu eğlence paramızı çıkardık.
hayat kısa bu kadar kasmaya gerek yok.
Düşen trentte tek formasyon vardı.ŞEMSİYE FORMASYONU.Bunların 3 yıl geçmişi var.Daha önce KIŞ görmemiş SARMAŞIKLARDIR.
Ha buradan ha şu formasyon diye diye sermayeyi tüketirsiniz.YAVAŞ YAVAŞ PARAN ERİR...Bir bakarsın %50 zarar var..Bazen satıp uzaklaşmak lazım.EN TEHLİKELİ ŞEY DAİMA BORSADA olmaktır.Hissede trade eden 3 ün birisini bile alamaz.
Hele o saçma formasyonlardan uzak durun.İLK SORACAGINIZ ŞEY:DESTEK-DİRENÇ-KANAL ÜZERİNDE KAÇ SAAT-GÜN kalınca stoplayacağız veya poz. alacağız.Bunun NET CEVABI YOKSA ÇÖPPPPPTÜR...
Misal ben 2017-18 direncini kabul ettim.ve bir gün üzerinde kapanınca stopladım...Tekrar altına indi.Ama malesef kural çalıştı.BUNU BİLEMEZSİN..
10770-850 yi temel referans kabul ederek short açtım..Maliyet iyi..ya stoploss olurum ya da yeni vadeye taşıyarak devam ederim.
KENDİNE GÜVENEN-isteyen BURAYA AGUSTOS VADE İLE ilgili öngörüde bulunur.VİOB bilmiyorsa bile 1-2 aylık öngörü yapar.1-2 ay sonra bakarız..Nickiniz de gitmez.:)
Bozkurta dedim 21 temmuza kadar 10.000 altı beklerim.Daha önce 9950 ye indi yırttık..Bu sefer bakalım..
Alıyorum satıyoruz gün sonu yine maliyet kapanıştan yukarıda kalıyor… aman aman satışta yok sığ kısır işlemlerle nette birşey değişmeden… akıllarında bir rakam var ona değidirmeden döndürme niyetleri yok..
oranlara bakınca...
2.91 ile beraberlik ..... ve 1-1 gibi gözüküyor....
handikap çekyaya...çifte şans Türkiye ye....
burası beklenen.....
ama iş oynamaya gelirse....
ilk gölü atan...ilk yarı sonucu....maç sonucu...toplam gol....
penaltı...korner....sarı kart v.b oynanan ihtimaller hesaba katıldığında....
en süpriz kupon....
ilk yarı Türkiye ilk gol atıp...ilk yarı 2-1 yenilmesi....maç sonucu 3-1 yenilmesi oluyor....
ancak...
en iyi üçüncü olayı hesaba katılınca...
Türkiye ye....ikinci sıra üst tur bileti için beraberlik yetiyor.....
çekya son 16 için ölümüne kazanmak zorunda......
bol göllü maç olabilir.....
hülasa...
çekya ....ilk korner.....en çok korner......toplam 9 üstü korner....
bir penaltı.... ilk gol Türkiye.....ilk yarı daha gollü.... 2.yarı uzatmada gol....
ilk yarı 2,5 üstü..... maç sonucu 4,5 gol üstü... 2 farkla
1.yarı...2-1
sonuç 3-1 (Uzatma ihtimali 4-1)
en riskli ve süpriz kupon.....
PKK'nın üst düzey isimlerinden Gabar eyalet komutanlığı üyesi "Beritan Nurhak Çiya" kod adlı Sultan Dağ, Batman'da düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilmişti..
DEM parti milletvekili Saliha Aydeniz, Sultan Dağ’ın cenazesini elleriyle Defnetti.
@antirtukk
Şu rezilliği bak. Devlet pkk ile mücadele ediyor ama şehirdeki sivil pkklilar Devletin meclisinde yatiyor besleniyor para alıyor. Sonrada çıkıp pkk yi bitirecez diyorlar ne bitmesi Dem parti yarin o ölen pkklinin yerine yeni birini dağa gönderir.
Rakip takımdan fazla gol atarsan galip gelirsin .(istisna durumlar hariç)
Bi tek bunu biliyom.: )
Milli takıma başarılar.
Sen bosver şimdi gabar i falan laf atıp ortaya sonra fıyma.... Sözde CHP yöneticisi ne demek onu de hele..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mal her zaman maldır değişmez altın gibi:)
Formasyon avcısı sokar geçer sonra arkamdan çok sallıyan çıkar .
dip not izah edilip anlamayan mallar geri iade alınmaz.:drunk:
gidelim maçımızı seyredelim.
.
iyi akşamlar dostum.
Biz de farklı değiliz.
Not: Bayramda İstanbul'daydım .
Bir tek "cash is king" ile görüşebildim bu gelişimde.
Herkese selamları var.
not:Sn ayasofya2005 Salih ağabeyime acil şifalar dilerim.Tez zamanda yoğun bakımdan çıkar inşallah.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58894&page=142
saygılar
Olur mu öyle ya... Milyonlarca vatandaş oy vermiş öyle ya da böyle terörist de sonra da gümüş long edeks short falan filan.. elli tane mesajın arasına sıkıştırıp sonra da fiyilmaz... Açık açık söylesin ne duymuş ne görmüş?? Soylu da böyle yaptı, asrın lideri de montaj görüntülerle miting yapti.. sonra da soylu mahkemede seçim için yaptık diye o da fiydı... Ona buna leş demeden açıklama getirsin de aydinlanalim aydinlatalim milleti.. asrın liderinin arkasında İsrail e doğru yürüyelim. Devamlı konuşmakla laf salatasiyla olmaz.. icraat zamanı.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-1 alırız benim skor.
Abi şimdi bir daha aradım . Kendisi yoğun bakımdaymış.(kendisiyle görüşemedim)
Kan dolaşımıyla ilgili bir sorunu var (heralde).
Düşük olması gereken bir oran misal 100 olması gerekirken 1000 imiş(iltihap vs bişiler dediler ama tam anlamadım) :(
Saygılar
döt anteni uzun vade yorum duydunuzmu diyor :kahkah:
ben bir adama mal diyorsam altı doludur.
Bu mala graflar üzerinden çok anlattık burada topikte şahit hatta bu maldan başka anlamayan varmı diye anket aştım bir tek bu mal kaldı ortada :kahkah::hn:orta malı olarak dolaşıyor