Ben çok kuvvetli bir ihale haberi bekliyorum
Printable View
Ben çok kuvvetli bir ihale haberi bekliyorum
çok fazla komplo teorisi yazmaya gerek yok bence. gözüken bir yabancı çıkışı var son günlerde ve muhtemelen bir yatırım fonu ki yüklü miktarda fiyata bakmadan alıcıya veriyor geçiyor. günlük RSI son 4 ayda 3. defa 35'lere gelmiş, buradan aşağı da pek inmiyor normalde. en düşük hedef fiyatın 5.95 olduğu yerde altında başka bir neden aramaya da gerek yok şirket faaliyetleri verimliliği anlamında. satışların bittiği yerde umarım tekrar yükselişe geçeriz
Ziraat yatırımın raporunu okudum umutlandım, sonra hisse fiyatına baktım hüsran
Kimse komplo teorisi üretmiyor. Bu iki günün hesabı değil. Senet ocak 2 sinden beri düşüyor. Nedeni de oynanan karşılıklı manüpilatif oyunlar. Sonra da yabancı fonların yöneticileri temettü verimliliği düşük, uzun vadede hep kaybettiren hisseyi satıyor. Bizim gibi beklemiyor. Bist 100 ün %20 altında performans gösteren hisseyi bizim gibi armutlar tutar
Tamam da dostum HSBC den yapilan işlemlerin şirket eliyle yapıldığı tespitine nasil inaniyorsun? Koskoca ENKA nin umrunda olur mu hisse manuplasyonu? Zaten gecen ay geri alim yapti niye 5,81 den alim yapsin öyleyse? Satabilirler. Gelirlerde artış yok, güzel bir proje haberi de yok şimdilik, temettü zayıf bedelsizde kimsenin cebine para girmiyor. Onlar bunu satın alıyor biz de Rusya'nın toparlanmasini, enerji işlerinin iyi gitmesini, Ortadoğu ve civar ülkelerin hala insaat islerine açık olmasını, petrol fiyatlarının yükselmesiyle enerji altyapi yatırımlarının devam etmesini bekledigimizden satın aldik. Kim kazanacak bilinmez, borsada zarar eden enerji hisseleri kaca katladi son 1 yılda. Bunlardan tamamen bağımsız olarak sadece pazardan çıkmak icin bile satiyor olabilirler. Veya enka satip enerjisa alıyorlardir mesela yani bunu tek bir sebebe bağlayıp şirketi duyumlarla suclamak dogru degil. Varsa bigliniz belgeniz başvurun ilgili kurumlara bence
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket tüm hisse alınlarını HSBC üzerinden alıp takasa da bu aracı kuruma atıyor. Yabancı işlemleri Deniz , meri, yatırım finans gibi aracı kurumdan yapıyor. Bilanço öncesi alıp ertesi gün satan HSBC tahtayı yönlendiriyor. Ne tesadüf değil mi ? Bilanço sonrası yabancı satmıyor. 2 gün sonra satmaya başlıyor fiyat düşünce. Call margin. HSBC sattığı gün bir gün önce aldığı ortalama fiyatın altında fiyatsız satıyor. Eğer HSBC yi satarken kullanıyorsa yabancılar, bunu bilemem. Takasa bakacağım. Ancak bu şimdiye kadar hiç olmadı. Benim gördüğüm Real time borsa işlemleri budur.
Ziraat yatırım tarafından hazırlanan rapor
http://imgserveri.com/54165B4951BD4D...017_180306.pdf
Ek 16160
trend çizilirek satılan başka bir kağıt...