Hostelden beter olmalı.
Kilit, kart bozulsa, acil bir durum olsa, içeride kilitli veya dışarıda kalsanız yandınız.
Şansınıza gay ya da lezbiyen gruba da denk gelip arada kaynayabilirdiniz. :vk:
Printable View
Aslında kapsül çok küçük değildi. 1.1mx1.1mx2.2m civarıydı. Ama en azından kilitlemeden içeriden açılan dışarıdan açılamayan bir kapısı olsaydı daha iyi olabilirdi. Sanırım güvenlik amacıyla böyle düşünülmüş. Sadece deneyimlemek için kaldım. Ama bir daha kesinlikle kalmam.
Kadın ve erkek kapsülleri ayrı yerlerdeydi. O bölümlere ayrı kartlarla giriliyordu. Ama tabii biraz sakat bir durum. Hemen kapsüllerin üzerindeki isimleri google üzerinden tarattım. Ama yine çok garip bir durum vardı. Bir sürü rus ismi ve kalacakları tarih aralıkları yazılıydı kapsüllerin üzerinde ama benim kaldığım süre zarfında kapsüllerde hiç kimse kalmadı. Sadece ben kaldım. Kapsüllerin içindeki yataklara baktım hiç bozulmamaıştı. Bu insanlar neden rezervasyon yaptırıp ta orada hiçbirisi kalmadı onu şu anda dahi daha tam çözemedim.
Ama benim avantajıma oldu bu durum. Kaldığım tüm süre boyunca erkeklerin kapsül bölgesinde sadece ben vardım.
AKP'li Ünal: Yerel seçimlerden sonra dolar 5 TL'nin altına düşecek
https://t24.com.tr/haber/akp-li-unal...dusecek,810430
Demek ki yükseliş yakın...
saygılar/başarılar
28.02.2019 tcmb fonlama verisi:
Likidite Açığı: 54.7 milyar TL.
Nominal anlamda son 4 senenin dibi.
Reel anlamda ise belki 7-8 senenin.
Fonlama faizi %24