tskler haber işte bu icraat a da geçerse anında kar a geceriz. Icraattan kastım arza başlaması
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
tskler haber işte bu icraat a da geçerse anında kar a geceriz. Icraattan kastım arza başlaması
Seneye 2018 veya 2023 olabilir mi
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
izinler alınmış ti. o kadar uzamaz yani forumdaslarin moralini bozmayalim Ata yi görüyorum alışta geçen hafta az da alsa mallarını toplamaya başlamış olabilirler mi diye düşünmeye başladım
Düşünmeyin ata patron alışı olmayabilir
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ata 5000 küsür lot mal almış! iş yatırım temettü öncesi 200 bin lot 2,86 mal basmış yaf arkadaş şaka gibi bazı arkadaşlar.Ata 5000 lot mal almış alsa ne olur almasa ne olur.Senet 2,54 idi 2,51 oldu!Herifler bizi cacık yapmaya devam ediyorlarmıı ediyorlar.Maliyet düşürmeye devam ! Yorulduk maliyet düşürmekten!Dikkat ediyormusunuz biz maliyetleri düşürdükçe ONLARDA FİYATI DÜŞÜRÜYORLAR! 2,49-2,40 ilk destekler.
Ytd.Değildir!
İnşallah seni dinleyipte 2.5xx lerden satış yaoan olmamıştır. ortalamanızi düşürün demekle insanlara iyilik yaptim. 2.64 den bile toplandığını görmüştüm
Buyur düşür kardeşim yükseleceğini öngörüyorsan düşür 60 kuruş aşağıda daha yolu var ozaman!Ayrıca ben satış yapın falan da yazmadım çarpıtma ancak sen 2,70 den buyana ortalama düşürün dedin yazdın bizlere! senin yazdığın ortalama seviyeye gelemedi henüz.
2.64 den aldığımı verip daha aşağıdan yerine koyduğumu yazdım.. Fakat 2.70 den onerim yok be kardeşim .. pd dd 1 olunca yaptım doğrudur.. Fakat 2.7xx lerde onerim yok çarpıtma