Yfv, ais ciddi eksi yazmış evet, tpf 9.30 oldu hala fiyat belli değil. Okt getiri sıfır, birçok kira sertifikası ve öst hafif eksi yazmış. Yılın son günü olmasıyla ilgisi mi var acaba?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yfv, ais ciddi eksi yazmış evet, tpf 9.30 oldu hala fiyat belli değil. Okt getiri sıfır, birçok kira sertifikası ve öst hafif eksi yazmış. Yılın son günü olmasıyla ilgisi mi var acaba?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz artmadı ki günlerdir yerinde sayıyor 5.94 SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vardır tabi: elinde bulundurduğu sertifikalara fazla satış gelince bu şekilde eksi yazar. bu işin mantıklı açıklamasış. mantıksız olan durum ise, kira sertifikası piyasasının sığ olması sebebiyle getirilerin böyle agrasif şekilde değişmesi. bi ara bu fonlardan ben de almıştım ve iki günde eksi 0,60 eksiye düştüğünü görmüştüm. tamam bazan güzel getiriler oluyor ama arada da böyle sürpriz şekilde götürüler de oluyor. kısa vadeli kira sertifika fonlarında bile tuhaflıklar var. mükafat portföyün fonu eksi 0,02 olmuş. kısa vadeli fon, ppf kadar götürü yapmış.
Artma riskini fiyatliyor olabilir.bu fonlarda uzun vadeli bekleyelim dedik, oda.mumkun olmayacak herhalde ,park.edecek aylik 20 mevduat karsiligi fon kalmadi gibiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcd dede cidi değişim olduğunu düşüyorum artık bildiğimiz tcd olmayabilir.
umarım yeni bir acc vakası yaşamayız.
Yfv ve Ais Ekim ayında da iki gün üst üste eksi yapmıştı ama sonra çabuk toparladı, umarım gene öyle olur.Bu arada Tpf halen bell değil merdiven mi geliyor acaba:)