Originally Posted by
tembeles
yine bu sayfada birkac gun once kagidin bilancosunun kotu oldugunu tahmin etmistim. bilanco aciklaninca daha net anlayacagiz, ama simdilik son ceyrek zarar etmis gorunuyor.
bu ay icerisinde elektrik ve dogalgazdan temettu alacak ve tahminim onlar da kotu gelecek. cunku gecen yil avans aldilar, bu yilki gelirinden duser.
ben 65 milyondan sonra bugun 7 li kapatir diyordum, ama tahtacinin kisada ne yapacagini kestirmek zor. ben gitmeye baslamadan once 7 li rakamlari gostereceklerini dusunuyorum.
bir de arkadaslar istedigin kadar dusur elimizden alamayacaksiniz gibi ahkam kesmenize gerek yok. tahtaci operasyon yapacagi kagidin goturmeden once atiyorum %80 ini toplamak istedi. eger birkac hareketle toplayamazsa toplayabilene kadar her yolu deneyip bunu yapar ve cogunuzun psikolojisi yapabileceklerini kaldiramaz satarsiniz. yine yukaridaki yuzde 80 orneginden gidelim, yuzde 80 ini kolayca toplarsa da geri kalan yuzde 20 kimin elinde umurunda olmaz. isterse senin elinde 100 bin lot olsun isterse 2 lot olsun umurunda olmaz. ama dedigim gibi hedef lotunu toplayamazsa sizin 2 lotu hesap eder bu sefer.
son olarak daha once de bahsettigim gibi kagidin 6 ay daha zamaninin oldugunu dusunuyorum. buralardan alip yipranmaktansa 6 ay sonra 10 dan alip yipranmamak daha makul. ben uzuncu oldugum icin elimdeki miktari tutuyorum.
yatirim tavsiyesi degil, sonra bana su soyle demeyin.