Bence de şeker cezalandırılmalı..Şark kurnazlığı bir yapı...Bence şunların dile getirilmesi bile çok akıllı olmadıklarının göstergesi..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bence de şeker cezalandırılmalı..Şark kurnazlığı bir yapı...Bence şunların dile getirilmesi bile çok akıllı olmadıklarının göstergesi..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 sene kadar önce çalışmıştım, baştan anlaştık 50 tl eft ücreti ve 3 ayda bir hesap işletim ücreti alacaklarını söylemişlerdi. Ben 50 günlük mevduat yapmıştım, 50 gün sonunda başka bankaya eft yaptırdım ve hesabıda kapadım ve bu şekil hesap hiü ödememiştim.
Merhaba,
ing bank internet sitesinde turuncu hesap için hiü alınır yazıyor, tarife bile vermişler. Daha önceki sayfalarda bazı arkadaşlar hiü yok yazıyordu. Bunun için MT ile mi konuşmak gerek, daha hesap açtırmadım.
Sevgili Forumdaşlar,
Genelde saf salak görünümlü uyanıkları malum yerlerde erkete/gözcü ve hatta istihbaratcı yaparlar. Örneğin Komiser Colombo gibi...
Aramızda pek birşey bilmiyormuş ayaklarına yatan ve söz konusu tanıma uyanlar var, lütfen bunlara karşı uyanık olun ! Tasarruf edilemeyen zamanlarınızı onlara değil kendinize ve ailenize harcayın...
Bu e-turuncu hesabi interneten acmak ve 12.75 gunluk vadeli faiz almak icin bir kart gerekiyormus.
Bu karti onceden subeden almak gerekiyor sanirim.
Bu konuda bilgisi olan var midir?
Syg,