Öyle olup bitmiyor işte.isteyen istediği yöntemi kıllanır kardeşim benim bir şeye itirazım yok.sizin varsa olmasın.
Printable View
Öyle olup bitmiyor işte.isteyen istediği yöntemi kıllanır kardeşim benim bir şeye itirazım yok.sizin varsa olmasın.
Geçen üstadın biri hissede % 325 kazanç elde etmiş paylaşıyor övünmek için. :) Hisse ne yapmış 1 e 20.
Yanlışta anlaşılmasın ben bunları burada Sayın Keko'yu eleştirmek için yazmadım.
Benim bura dışında yazı yazdığım sosyal mecra da yok.
Hisse nette denk gelirsem SAyın keko yu da zevkle okurum. Hisse nette onun gibi bir kaç kişi daha var gördü mü yazısını okuduğum.
Uzun lafın kısası bu twitter üstadlarından uzak durun.
Herkese iyi akşamlar.
Hüstad takip edenler düşünsün
Farklı kişilerden fikirler alınabilir.
Ama günün sonunda yatırım bireysel bir iştir. Kişi okuduklarını kendi süzgeçinden geçirip ona göre hareket etmelidir.
Ama genelde bunu yapmak zahmetli geldiği için sadece yorumlar ile yatırım yapılıyor. Söz meclisten dışarı...Burada yazanlar için yapmadım bu yorumu..
Ben örneğin günlerdir bu hisseyi araştırıyorum. Geriden gelerek bu topikteki yorumları okuyorum.. Grafikte çok yeni bir hisse olmasına rağmen olası alım yerlerini inceliyorum...
Hepsini birleştirince bir potansiyel görüyorum...
Bundan sonra çok gerekmedikçe yazmayacam zira çok kaptırıyorum kendimi çoğu zaman buranın zararını görüyorum
arkadaşlar bilgi ve tecrübe değerlidir...inanın ben de sürekli bazı şeyleri araştırıyorum , değer verdiklerim kişileri okuyorum vede takip ediyorum...borsada bilmediğimiz çok şey var...önemli olan söylenenleri kendi akıl süzgecimizden de geçirip öyle karar vermektir...sürekli temel ve teknik hatta takas bilgilerimizi güncellememiz lazım...
bunları yapmadığımız zaman önce duraklarız sonra da farkına varmadan gerileriz....şu anda bile bazı dostlarım ile fikir alış verişinde bulunuyorum...benim görmediğim bazı noktaları onlar objektif bir şekilde baktıkları için görebiliyorlar...bu ayıp bir şey değil...asıl kibirli davranıp öğrenmeye çalışmamak borsada ayıptır...ileride insanı çok kötü durumlara düşürür...bir de ön yargılı olup at gözlüğü ile olaylara bakmak çok kötü..
ben tüm dostlara başarılar diliyorum...sektörümüz iyidir ,hissemiz de iyidir ama son bir kaç iş gününde sektörümüzün genelinde bir gevşeme var...bunun nedeni de emin şimşeğin başa geçmesi ve muhalefet kazanmış gibi bir etkinin yaparak bist30 hisselerine talebin artmasıdır..umuyorum ki en kısa sürede sektörümüz ve hissemiz çıkışa geçer..
Bence ALFAS ta gelecek cezanın kullanılmasıdır sektörde son bir kaç günde yaşananlar.
Sektörde son yaşananlar ekonomi politikasındaki değişiklikten kaynaklanıyor. Rasyonel politikalara dönüş yapılması ya da ihtimali çok ucuz olan bist30 hisselerine alım getirdi. Bedavadan biraz hallice bist30 hisseleri varken paranın oraya kayması normal, oradaki rallinin bitimiyle birlikte enerji tarafı hareketlenebilir diye düşünüyorum. Ayrıca Alfas’taki manipülasyoncuya ceza verilmesi bence alfas için olumlu bir gelişme, sonuçta ceza şirkete değil, manipülasyon yapan şahsa verildi.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.