Mert Başaran
@MertBasaran_inv
·
3s
2002-2023 yillari arasi
Borsa endeksi 80kat
Asgari ucret 90 kat
Altin 130 kat
Simit 75 kat
Ev fiyatları 100 kat
DOLAR 20 kat artmış,
Ama sorsan dolar çok kazandırır!
Printable View
Mert Başaran
@MertBasaran_inv
·
3s
2002-2023 yillari arasi
Borsa endeksi 80kat
Asgari ucret 90 kat
Altin 130 kat
Simit 75 kat
Ev fiyatları 100 kat
DOLAR 20 kat artmış,
Ama sorsan dolar çok kazandırır!
Han Yunus'un kuzeydoğusundaki Karara beldesinde Filistinli direnişçilerle İsrailli teröristler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
İsrail İç İstihbaratı Şin-Bet şefi Ronen Bar'ın sızdırılan ses kaydında suikast planı itirafı:
"Kabine bize hedef belirledi. Lübnan, Katar, Türkiye'deki Hamas liderlerine ulaşacağız.
Bu yıllar alacak ama oraya ulaşacağız. Bu bizim neslimizin Münih'i."
[1972 Münih Olimpiyatlarında İsrailli sporcuların öldürülmesi olayı sonrası İsrail İstihbaratı birçok ülkede Filistinlilere yönelik suikastlar düzenledi]
İsrail kuvvetleri Gazze'de Beyt Lahia ve Beyt Hanun'dan tamamen çekildi.
İsrail kuvvetleri Gazze'nin Tel al Hawa Mahallesinden çekildi.
https://resmim.net/cdn/2023/12/03/Zd6zuq.jpgAlıntı:
Antik Tarih
@neredeneyeniir
Büyüyü Getiren Melekler Harut ve Marut;
Uzun yıllar önce Allah; (c.c) Harut ve Marut adlı iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmekti.
Alıntı:
Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere büyü öğretirken, bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu söylemeden kimseye büyü öğretmezlerdi.
Büyüyü her kim satın alırsa onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı.
Hakkıyla bilselerdi uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi. Allah bu ayetlerle Harut ve Marut isimli iki meleği insanları denemek için gönderdiğini ve onlardan öğrenilen büyülerin tek karşılığının cehennem olduğunu söylüyor.
Fakat bir çok insan cehennemi kabul edip Harut ve Marut isimli iki meleğin öğrettiği büyüleri yaparak kendilerini sonsuza kadar lanetlemiş oldular.
Alıntı:
Eski kitaplarda anlatılanlara göre bu iki melek insanların kötü huylarını insanların yalancı olduğunu gördüler ve Tanrı'ya; -Biz onlardan daha iyiyiz neden onları bizden üstün tutuyorsun?
-Tanrı da bu iki meleğe insanların nefsi olduğunu söyledi;
Sonrada size nefis vereceğim eğer günah işlerseniz sizi de azaba çarptıracağım, dedi Harut ve Marut bunu kabul ettiler Fakat nefis sahibi olduklarında ikisi de birçok günah işler ve sonunda da azaba çarptırıldılar. İkisinin cezası dünyada bir mağarada kıyamete kadar asılmak olur
Onlar aynı zamanda Tanrı'nın verdiği görevi tamamlayarak kıyamete kadar cehennemi kabul edenlere büyü öğretmeye devam ediyorlar.
Eski alimler bu mağaranın Şam yakınlarında bir yerde olduğunu ve ancak büyük çaplı büyüler yapan ve cinler tarafından haber verilmiş büyücülerin o mağaraya gidip Harut ve Marut'tan bilgi edinebileceklerini söylüyorlar.
https://twitter.com/opdrokanozdemir/...66983457387002
Alıntı:
Mehmet Okan Özdemir
@opdrokanozdemir
Michigan’da bir doktor kanser olmayan en az 553 kişiye bilerek ve isteyerek kanser teşhisi koyduğu,onlara gerekli olmayan kemoterapi tedavisi uyguladığı ve bu yolla Kemoterapi ilaç firmalarından rüşvet alarak toplamda 17 milyon dolardan fazla kazandığı iddiası ile açılan davada 45 yıl hapise mahkum edildi.
Doktor itirafında “Evet,yeteneklerimi kötüye kullandım çünkü güç ve açgözlülük benim bu günaha girmeme müsaade etti.”dedi.
İnsanların %99,96 sını öldürme ihtimali olmayan,spesifik olmayan testlerle teşhis! konulan, “Asemptomatik hasta” palavrası ile endikasyonları genişletilen,geçen 3 yıla rağmen gerçek etkeni! bile tam olarak izole edilip gösterilememiş olan bir #sALGIn bahanesi ile insanların hastalık korkularını ve duygularını sömürerek milyarlarca doz uygulanan genetik etkileşimli #deneyselsıvılar ı bir de bu bağlamda değerlendirin.
Bu cezalandırıldı.
Peki ya bunun rol modeli olan Ustaları?
Mehmet Okan Özdemir
3 Aralık 2023
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Ben size kanser tanısını bir değil en az iki patolog gördükten sonra alın diye kaç defa yazdım. Amerikalılara bile duyurusunu sanmıştım.
Acayip tezgahlar her yerde var ama her yerde!
https://twitter.com/thhsynkrgz/statu...34033832157623
Linkte video var. Yakında, çok yakında Yahudilere herkes acıyacaklar.Alıntı:
Taha Hüseyin Karagöz
@thhsynkrgz
Soldaki İskoçya
Sağdaki Türkiye
İkisi de aynı gün.
Netanyahu, dün kızdı ve "Hamas, Türkiye'ye gitsin" dedi.
Yahudiler nereye gitsinler?
Yahudileri yine biz kurtaracağız, bu Türkiye'nin gücüne güç katacak. Fabrikalar, özellikle askeri fabrikalar sökülüp Türkiye'ye getirilecekler.
Mevcut askeri uçaklar ve tanklar Türkiye'ye getirilecek.
Türkiye'nin askeri gücü bir anda 2,5 kat artacak.
Tsk, aynı anda Afrika, Afpak ve Balkanlarda operasyon yapacak hale gelecek.
Ben bunları Harut ve Marut'tan öğreniyorum.
Edebiyati bırak Mafi...Alıntı:
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
·
42d
Bugün Mülkiye'nin (Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi) kuruluşunun 164'üncü yıldönümünü kutluyoruz. Nice yıllara. Mülkiye Marşı; "Başka bir aşk istemez aşkınla çarpan kalbimiz / Ey vatan gözyaşların dinsin yetiştik çünkü biz" diye başlar."
Merak etmeyiniz, fazla bir zaman kalmadı. Yeni Nuh Tufanı çok yakın.Alıntı:
Prof.Dr.Evren Bolgün
@ebolgun
49.000 TL’ye Dr. ünvanı veriliyor!🤔😳🤔