Hissede elle tutulur ky yok merak etmeyin...daha bu hissede film cok olur..350 fk sudan ucuz:))
Printable View
Hissede elle tutulur ky yok merak etmeyin...daha bu hissede film cok olur..350 fk sudan ucuz:))
beklentisi altın altın cimento bile değil daha ne olsun ben yakın zamanda 100 lira üstü atar diye düşünüyorum tutki 50 ye düştü her durumda buraları geçer gider
2015. 9.10... 2018.. 2.20 hep dönecek diye bakıştık şimdi Altın işi var.. Farklı Bi durum
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban olacak gibi
Bakalim bir rezerv artisi daha gelir mi..spk karari frenleyemedi hisseyi...
66 dan aldıklarımı 70 den verdim
63 ten almak vardı ama mal veriyor gibi 70 den
Benim beklentim dahada fazla allahın izni keremi ile ama bugün ama yarın kağıtta ky istemiyorum almasınlar arkadaş burası sonra ağlama duvarına dönüyor ondan sonra herke burada ky dostu kesiliyor kağıdın üstüne olumsuz konuşuyorlar bakıcaz bakalım oğuzhan şahinkaya hisse satmışmı göreceğiz bir iki güne belli olur ozaman farklı konuşacağım burada
sendeki mantığı anlamadım adam satarsa ne faydası oluyor adama kağıdın değeri aşağı düşünce adamın cebinden para eksiliyor ha adam satıp aşığıdan alırsa o zaman haklısın adamın hisse sayısı belli bakarsın sayıyı artırmışsa haklısın derim adam 2 liralık hissemi 88 lere kadar yükseltmiş sen adamın hakkında ileri geri konuşuyorsunuz
13-02-2020, 22:40
Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları
yusuf7666Cevaplar
6,968
İzlenme
967,290
Beni İran meselesi korkuttu 2015 de 9 liradan...
Beni İran meselesi korkuttu
2015 de 9 liradan satmayan salalaklardanım Bi daha 2.50 düşerse kıriz geçirirdim kısmetim yokmuş ocakta sattım nasip diyelim birazda salaklık..
ATU-L21 cihazımdan...
13-02-2020, 12:11
Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları
yusuf7666Cevaplar
6,968
İzlenme
967,290
1ay daha hissede kalsaymışım parayı koymaya cuval...
1ay daha hissede kalsaymışım parayı koymaya cuval lazımmış 8.50.14.00 lira 3dolar zirvesine gidecek 2015 zirvesi
O zamanlardan beri gübreye yazıyordun bir ara kimseye lafbile söyletmiyordun sattım deyincede senin adına üzülmüştüm
Spk kararini biraz daha ky hisseyi alsin diye yorumladim...45 katlik bir hareket var hisssler elden cikmasa kar sayilmiyor tasiyici lazim....
Baya mücadele etmiştim twitırdada müdürlerle kapıştım müdürler tarım kredibile engeL komuştu NASİP DEĞİLMİŞ ben bu fiyatları bekleyemezdim sattıkdan sonra güzel haberler geldi satmayın dedim bazı arkadaşlara kısmeti olan ileriyi gören kazandı beni uzun zaman yıprattı vasat müdürler bizi yanılttı öğretmen cocuğunu takip edebilirdik ona bile şüpeyle baktık 9tl 2.50 görmüştük elinde olanlar hayrını görsün..
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +6,10 ortalama tahmin ise +5,95 puan oldu.
Foreks'in 26 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +15,15 puan olurken, en düşük beklenti ise -2,94 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 26 analistin 25'i pozitif, 1'i ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 15,86 puan artışla 1505,42 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +6,10
Ortalama : +5,95
Maksimum : +15,15
Minimum : -2,94
Katılımcı: 26[(+)25(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(07/01/2021 - 09:17:26)
yoksa bu gün bi tavan mı çakacak spek? not: ytd
satım için hazırlandım 74.10 ortalamayla verdim
illaki aşagı yapıyor bi çakal sen misin ulan
biri bana açıklasın lütfen tezekmi pahalı altınmı gübrf 72 tl iken egegubre neden 175 tl hergün tavan yapıyor ikiside gubre işi yapıyor üstelik gubrf nin altın madeni hikayesi var
Elbette 24 buyuk. Sermaye arttırımı yani bir başka deyişle bölünme oldukça hissenin değeri sermaye arttırımı oranında düşer.
Örneğin garanti bankasının hisse değeri eggubrenın 10 da biri bile değil ama piyasa değeri 20 katından fazla. Yani direk hisse değerine bakarak şirketlerin piyasa değeri hakkında yorum yapılamaz.
https://www.bursatv.com.tr/amp/gubre...mpression=true
Maklubecilere, dersanecilere iyi sallamış yine...
ne olduda algıcı çakallar yok ortada
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2a886009dd.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...13f2e5854a.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2515fd76c2.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bana biri açıklasın borsa düşerken düşüyor yükselirken daha çok düşüyor nedir bunun sırrı
eggub de 80 milyon 9 aylık kâr geldi yıl sonu 100 gelirse 10milyon hisseye bölündüğünde hisse başı 10 tl düşüyor şirketin özvarlıklarıda hisseye bölündüğünde 28 tl ediyor. şu anda pahalı ama 130-150 tllerde ederi var bana göre. hisse toplu. patronlarda 5.500 000 hisse var sermaye küçük 10 milyon ..halka açık olan %45 de toplanmışsa bu fiyat hareketlerinin amacı belli zaten.
Gübre tamamen altın beklentili duruma geçti. belirsizlikler var .ne zaman kaç maliyetli çıkacak falan gibi.erken seçim olurmu.ve abd türkiye ilişkileri halkbank davası gibi...
73 üstü atarsa alirim
herkes para kazanıyor .biz kaybediyoruz
Gübrecilerde keyifler yerinde mi [emoji4] buldunuz mu altınları??? Daha tahtacısı çıkmadı malları haberiniz olsun bugünler daha iyi günler ama bir tepe daha gösterecek gibi duruyor size orayı da kullanmazsanız çıkmak için sonrasında üzülmek maalesef hakkınız. Ne alırım ne satarım karımı ettim çıktım elinizdeki mala da hevesim yok elimde mal da yok grafiğe bakınca bir bakayım dedim foruma :)
KY sever bir dost
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
88den beri tutuyorsun daha hala geldin ya çıkar diyorsun 84 SAT verdi dedim satsaydın %25 fazla hisse alma şansın olacaktı geri aldığında. Sen Kaybetmeye mahkumsun kardeşim yolunda devam [emoji122][emoji122][emoji122]
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Şirketimizin 28.01.2021 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca, bağlı
ortaklığımız Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş.'nin sermayesinin 550.000 TL'den
40.000.000 TL'ye yükseltilmesine karar verilmiştir.
[QUOTE=Dr.Trend;5116112]88den beri tutuyorsun daha hala geldin ya çıkar diyorsun 84 SAT verdi dedim satsaydın %25 fazla hisse alma şansın olacaktı geri aldığında. Sen Kaybetmeye mahkumsun kardeşim yolunda devam [emoji122][emoji122][emoji122]
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.[/QUO
belki kısa vadede haklısın ben hep bugünkü senaryodan korktum 59 dan 69 çıkması gibi benim daha evvel hep sattığım hisseler fırladı bende alsattan vazgeçtim alsat yapabilene helal olsun