0.96 altı şelale mi, teknikten anlayan var mı burada
Printable View
0.96 altı şelale mi, teknikten anlayan var mı burada
https://s16.directupload.net/images/190308/vuimxxcx.jpg
6 aylık takas
Alis zamani :ok:
hic tepki vermiyo a.k. batık sanki 89 da alır solugu y.t.d...
Ne oldu la kumarbazlar.Burda al-satçı kazanır.
A bu sayfada Kosta diye biri var, la bu ya tahtacılardandır ya pastada payı vardır kardaş haberiniz ola.
Tamam kardaş la... Anladık la demek sende usatsınkı al sat yapıyorsun herkes yapamaz la...
La iyi kayıplar:drunk:
Citi nin satislari durdu alinabilir
Demirören kaçtan aldıysa ordan alın Sanırım 77 kuruştu
söyle biraz daha aşağı verselerde biraz daha alsak bende zaman çok
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
*hürriyet gazetecilik'in 2018 yılı konsolide net dönem karı 269.368.228 tl(önceki -264.505.378 tl)
(08/03/2019 - 06:45:17)
La harbiden pislik hisse lan bu. Al-sat muhabbeti olmazsa akıl işi değel.Namussuzlar paraya tapıyılar.
Gelir, hatta ikili dip yapamazsa, ekonominin genel durgunluk beklentisiyle 60krş da olur. Düşeni kırma fırsatını değerlendirmediğine göre (1,06 da oluşmuştu) yeterince toplayamamışlar. YTD
30 ekim 2018 kağıt 0.77, tahsisli tarihi 14 aralık 2018 kağıt 0.94. Kağıt nominalin üz
erinde ortalama tutturamamış. Bedelli değil, tahsisliye spk izin vermiş
1.06 da deutche üzerinden 1m lot alınıp, gün bitmeden geri satıldığını gözlediniz mi. Neyi eksik araştırmışım. Yatırım finansın tahtada arbitraja oynadığını sadece ben mi görüyorum
Ayrıca benim elimde yeterince hisse var, aldığıma da çoktan pişmanım, daha fazla almak gibi bir niyetim de yok. Keşke millet ilgi gösterse, kağıt yükselse de canımızı kurtarsak
tüpçü 0.77 den aldı sizde ordan alın demek havada kaldı yani yada hangi amaçla yazıyorsunuz bunları
sen o 0.77 nin yanına 1 rakamı ekle tüpçünün maliyeti yine yakalayamazsın
Gider buda gider ne hisseler gitti.. Tüpçü borsayı kıtabına gore oynar zamanı geldimi ıkı, üç liradan milleti sıraya sokar... Ama genel olarak borsa düşüş trendine girecek, abd birtakım yaptırımlar uygulayacak gıbı buda uygun yerlerden alım fırsatı verir elbet... Acelemiz yok.. Tüpçunun de acelesi olduğunu sanmıyorum... Daha toplayacaklar bıktıracaklar hikayesini yazacaklar zaman bol.... Bu hisseye girersem 4 yıl vade bıcer beklerim gerisi nasıp...
İlk olarak tüpçü demedim. İnsanları soyadları ile anarım. İkincisi kağıdın dip yaptığı yer ile rüçhanlı işlem arasındaki sürenin kısa oluşu, düğmeye o noktadan basıldığını düşündürdü bana. Ayrıca kendisi piyasadan almadığına göre 1tl ödemiştir. Ama onun bu işlemi yapması (yani firmanın borçlarının temizlenmesi) bile hisse fiyatını çok yükseltememiştir. Umut fakirin ekmeği, bekleriz.
sn kosta ve diğer arkadaşlara bilgi amaçlı bir sorum olacak
demirörenin tahsisli aldığı hisseleri 13 haziran tarihine kadar satamama durumu var. halihazırda hurgz’nin %77’i demirörende bu tahsisli ile payı yaklaşık %83 civarına çıkacak. kendinin bile 0,36$’dan aldığı bu hisseleri bu fiyatlarda tutmasının ne mantığı var. tamam toplayabildiği kadar toplamak isteyebilir. 13 haziran tarihi geldiğinde bu seviyelerde olması mı mantıklı yoksa daha yukarılarda olmasını mı beklersiniz.
bi yukarı yapsada kendimi kurtarsam su hisseden gercekten bulasılmaz buna bilanco,grafik dedik tam aldatmaca
Sn katık 0.36 usd ile ilgili haberi paylaşmanızı rica edebilir miyim? Doğandan ilk alış mı, sonraki rüçhanlı işlemden mi bahsediyorsunuz? Bir de takip etmiş arkadaşlar yanıtlarsa sevineceğim. Ziraat bankası dışında banka var mıydı bu alım işinde kreditör olarak. Eğer kamu bankası dışında bir konsorsiyum oluşmuşsa, sayılar daha gerçekçi olur kanımca.
La he he 6 ay dolunca hemen satarsız karla, bi akıllı sizsiz memlekette kumarbazlar
Neden Demiroren toplasin hisse yi pek anlayamiyorum sizi - bana gore mantik disi bir olay.
Ha 0,99% ve ya 0,51% ne fark eder ki nasil olsa Temettu datmiyor hisse.
Ben olsam Yonetim olarak kendime ve diger ayleden olanlara yuksek miktarda maaş bağlardım
atiyorum 15-20 mil. $ nasil olsa buna karar verecek ben ve aylem çoğunluk hisse elimizde.
Geriye pek dagitacak para kalmayabilir borsa yatirimcisina.
Bir 10 sene bu sekilde kazansam iste size bedava gazete
sonar geriye ne kaldiysya artik baska bir alicisi cikar
satar bitiririm
Ha bu arada koyden tarlayi satip gelmis
mltya44 gibileri kelepir diye atlayanlar istemedigin kadar
nereye kadar sallasan:halay:
Bu adamlar 3-5 sene beklerler bilemedin yine ellerine biraz para gecer daldikca dalirlar
iste size kara sevda