Bu bebe İstanbul toplantısında İşadamlarını bebe yerine koymuştu orada da aynısını yapmıştır..
Printable View
Sıkıştı........
VADELİ MEVDUATTA STOPAJ 15 DEN 5 E DÜŞTÜ KISA VADE,burada makas düştü abuk.......
LONG gösterip,Short girdi iblis..
vadelinin en güzel tarafı... ters köşe
Günaydın.
Bearbull güzel haberler var mı?
30 daklıklarda oluşan 2 Lİ TEPE Mİ?
yoksa 15 daklıklarda FİNCAN KULP MU?
5 Numara aslında ölüm yükselişidir.
Amaç yüksekten mal satıp ciddi bir düşüş ile
çok daha aşağıdan onu almaktır
Gıda enflasyonu 0.06 olmuş. Tüik'in ölçümlediği enflasyon verisinin güvenilirliği hakkında daha başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım.
Tcmb gerçek enflasyona göre mi hamle yapacak yoksa Tüik enflasyonuna göre mi, bu önemli olacak önümüzdeki sürecin nasıl sonuçlanacağını tahmin edebilmemiz adına...
long un eli daha kuvveti, sonuçta fiyatlamalar zaten dipte.
mb nın bu yaptığı büyük hata yabancı karşısında short yapacak adam ararken adamların eline büyük koz verildi.adam 100.000 long pozisyon açacak spotu yükseltmek için artık herşeyi yapar.
6.68........ 13 üne kadar 7 i geçmeyeydi bari ,zaten enflasyon azdı..........ytd
Tepede ciddi bir yataylıkla mal satma sürecini uzatır.
Mb dun maliyeti 6.66 bugun 6.74
99 binde zarari kac
altın ve euro değer kaybediyor,fed faiz artırcak muhtemelen bu ay..........
Merkez Bankası dün yaptığı satış ortalamasına göre 12,5 milyon TL zarara girdi. Gitti ejder meyveli smoothieler.
Bence faiz yükselişi fiyatlanacak ise Bankalar yukarı Sanayi aşağı olur.
Yaşasın dolar endeksi
ejderlerin parası nerden gelicek sonra..
Ejder ne yahu. Enflasyon sepetinde var mı.
ben 2017 başında kine benzer bir ralli bekliyorum. döviz yüksek, endeks ucuz, berat bey londra da...
forumca oturuz artik mb nin zararini hesaplariz zevkli olur .....viob un ne melem bisi oldugunu gorur herkes
Merkez ağuztozun 7 sinde
300 bin kontrat 5.33 den dolar satmış.
ve bügün uzlaşacaklar.
6.63 desek uzlaşma fiyatını;
6.63-5.33 =1.3 tl dolar başı, 1300 tl kontrat başı zarar.
390 milyon lira zarar girecek
borç hanemize.
Günde 12 milyon hiç bişi diil. Hatta vobdan şortlaması daha az zarar veriyor gibi. :he:
minareyi çalan kılıfı hazırlar...(merkez b.)
şeker oğlan ve merkez nereye ben oraya :)