etmemiş ki ? zaten ....
Printable View
benim bu oturumda beklentim daha yüksekti
Türkiye'de lüks tüketim turizminde patlama yaşanıyor
http://www.ensonhaber.com/turkiyede-...Ref9m0uLRMuWU0
Binali ensar vakfı fetoyle mücadele ediyor dedi daha başka birşey demeye gerek yok.
bu yayından aklımda tek kalan şey , makbul diye bir baharatçı kuruyemişçi markası olduğu .... bir ara konuşma sırasında canlı yayında banttan reklamı çıktıydı...
Doğruya doğru, imamaoğlu '' vadetmek bizim hakkımız, sayın yıldırımın buna hakkı yok''
Fatih portakala yakismadi. Kabatas durumuna dustu. Tv de yayinlayamiyorsan sosyal.medya var. Kaldi ki rtuk zaten akp nin kontrolunde boyle bir yayin yaparsa ceza degil odul verirdi
Fatih portakal benim gozumden dustu.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özetle İmamoğlu İstanbula yakışan bir belediye başkanı olabilir ama benim hayalimdeki yeni Cumhurbaşkanı adayım şablonuna tamda uymuyor. Kim uyuyor diyorsanız öyle bir insan henüz keşfedemedim. Atatürk gibi bir lider lazım bize. 100 yılda bir gelir dediler ama 100 doldu gelen giden yok. Herhalde 1000 yıl bekleyeceğiz.
Yayin zayif cunku dakika cok az. Binali yildirim cok fazla soz kesiyor.
Binali ulasimdan trafikten bahsrdiyor. 25 yildir cehape yonetiyor zaten amk
vallahi ben muharrem ince ye duydugum sevgiyi imamogluna hissedemedim. su an icin evet degisim icin ok. ama birsey ireti ediyor sanki tam yetki verilse icinden baska biri cikacakmis gibi. akp den iyi midir evet. ama kalbim ince de kaldi. ve elbet birgun bulusacagiz..
Bu yayin secmen uzerinde cok bir etki yapmaz. Kararsiz secmende kalmamistir pek zaten. Genele baktigimizda imamoglu icin daha iyi bir yayindi.
Onu bende izledim ama emin olamadim
Kaldi ki bence o kadar onemli bir mesele degil. Bu ulkede kimler neler neler dedi
Ha deseydi de kimse niye dedi demezdi herhalde [emoji3]
Ülkede 7 milyona yakın mülteci var . İdlib ten 2 milyon daha gelmesi olası iken;
Biz kazanılmış bir belediye seçiminin tekrarı ile ugrasiyoruz.
Mülteciler ile Türk halkı karşı karşıya gelir ise bunun sonuçları ne olur?
Uluslararası kuruluşlar, diğer devletler bu durumda bize karşı ne gibi kararlar alırlar?
Açıkçası benim son zamanlarda en çok umursadığım durum bu?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
milletin karnı aç , her yer bahçe olsa ne olur ?
Dikey yapilasmada cehapenin uzerine kaldi. Her kotu seyden bu cehape sorumlu.
Yayın zırva çıktı
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AA: Anadolu Ajansi secim sonucu aciklayan degil, veri aktaran medya kurulusudur.
Tamam iste veriyi neden aktarmadin zaten sorun burada.
Ozru kabahatinden beter.
1000 alinin sayistay raporu ve vakiflara giden para bölümündeki titreyen ellerinin goruntusunu chp kullanmali mutlaka
Vakiflara giden paraya 1000 ali bunlari konusmayalim dedi
Mutlaka sosyal medyada kullanilmali
Programin en canalici yeriydi
adam belediye baskan adayı degil sanki telefon operatorü paket satıcısı
Binali emekli olmalı bu seçimlerden sonra.
Ne enerjisi nede neşesi kalmış artık.
Bu haliyle reisin işinede yaramaz artık.
Gerçi sadık adam bulmakda zor bu devirde.
Sayin Yildirimin vaatleri duyunca genc olup İstanbula tasinasim geldi.
10 GB ile başlayıp, 10 MB’a bağladı
Belediyeler burs verir, veriyor. Genel butcesinden degil istirakleri uzerinden veriyor. Ben mi soyleyeyim.
Tartışmanın özeti şudur:
Binali; "Sakın bana oy moy vermeyin ha " diyor ..:kahkah:
Anadolu Ajansı, "AA, seçim sonucu açıklayan değil, veri aktaran bir medya kuruluşudur. Türkiyede seçim sonuçlarını AA değil YSK açıklamaktadır" açıklamasında bulundu.
Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar neden katık olmadı programa , anlayabilmirem..... ilk iran azerisi huşeng azeroğlu geldiydi , tombulun iki kolunu havaya kaldırıp birleştirdiği , bir masa bir kasa ile ihracat rekorları kırdığımız yıllardı ... ne gönderdiğinin önemi yok