Cidden mantikli aciklamasi yok gibi
Durun mudurume sorup geleyim belki o bilir 🤔🤔
Printable View
bimcell kullanna var mı ?
yaşlı biri için basit konturlu sadece araması için bir hat arayışındayım ucuz tavsiyesi olan var mı
bana bimcell iyi gibi geldi
diğerleri para istiyorlarmış abone öncesi
Altın mevduatı olanlara yaradı şu 1 yıl. Petrolde düşüyor ama benzin ortalama 1 lira düşmesi gerekirken 28 kuruş indirim yapıyorlar...
Ons 1500 demedi 1499,28 :)
Buna birde Türkiye için(dünyada dolar yerinde sayacak hatta gerileyecek) dolar artışı gelirse gram 300'ü geçer
Kuyumcular batar, kimse altın falan alamaz artık
1500'ü bekliyordukta Eylülde gel diyorduk erken geldi
Hazırlıksız yakalandık
Geçen dolar 5.52 ons 1408 civarındaydı. Yarın sabah alayım dedim ama akşamına Trump Çin hakkında konuşunca sabaha tren çoktan kaçmıştı.
Ayrıca anormal hızlı artıyor. Tahminler vardı yabancı kurumların vs ama 1475 üstüne bu kadar kısa sürede uçmasını kimse beklemiyordu.
Benim annem ve babam kullanıyor.taahhut yok ve fiyatlar gayet uygun. Annemde internetli paket var babamda paket yok..cok kullanmiyorsa paketsiz de uygun..türk telekom altyapısını kullanıyor..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O aydinla mert nerede???
Vakifbank musteri hizmetlerini bir arasinlar
Mt ye ulasma sureniz yani hatta bekleme sureniz tam yarim saat
Teli handfree ye aldim bekledim
32 dk sonra mt acti
Dedim neden boyle
Dediki webster bey deli gibi kredi cekiyorlar millet onun icin ariyor bilgi almaya...
Eyyy aydin eeey mert
Ati alan pardon evi alan uskudari gecti siz hala faiz yukselecek diye bekleyin...
Yaktim puromu ahberimi actim
Yeni yapilan izmir istanbul yolunu izliyorum
Adamlar yapmis be
Hic gecmeyecek olsam dahi oy veresim geldi 😄😃😃
Yaw ben de vakiftayim yalniz oranin mt hep oyle vakif dijitallesemedi onun jeton erimedi daha eski usul dewam ediyor
Yalniz o bekletirken milyonlar verdikleri engin altanin boguk dizi karakteri sesini dinlemeye nasil tahammul ettiniz ilk ciktiginda sikayet olusturdum ben [emoji35][emoji51]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustat bi daha mtv yi pesin yatirmazsiniz artik gerci seneye dusuyor dediniz ama ben de bi saflik yaptim kirmizi banka kampanya yapmis 20 tl pesin de ben de odedim mobilden meger onun kartiyla gibd nden yapacakmissiniz gitti 20 puan bos yere pesin odedik okumazsan bit kadar yaziyi boyle oluyo demekki [emoji35][emoji51]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Altın gümüş rasyo grafiğini ve trendi çizdim logaritmik ölçekte. Buralar önemli yerler. 93 iken alınabilir yazmıştım gümüş için. Bakalım neler olacak. Heyecanlı zamanlar.
Ek 22970