Dijital'i 11'e düşürmüş
Şube müşterilerini 8'e düşürmüş.
Cok düşürmüş oda doymus suan en yuksek nkolay kaldi o zaman .
Şu ortamda faiz düşürüyorlar.Milleti 6,80 den dolar,360 dan altın almaya mecbur ediyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyleyse parası 3 ay veya daha fazla zamandır 11.25 oranında bulunanlar bozdurup 11.00 dan bağlarsa daha fazla getiri alır..ama şunu belirtmek isterim aktif bonoların günlük getirisi değişebiliyor. aktif bono anlaşma gereği yazan faiz gelirini mevduatın son gününe kadar veriyor, bunda sorun yok..ama günlük faiz geliri bazen fazla bazen düşük olabiliyor.. yani günlük faiz geliri değişken ama anlaşmada yazan totalde vereceği faiz gelirinde sıkıntı yok.
vakıf 20K dolares i temdit %1 ile devam ettirmiş yakında ustune saklama parası isteyebilir :vk: neyseki dolares yerinde saymıyor TL ilüzyondur demeliydi Dudu abi çoktan
Sekerbank zar zor 0.70 verdi 100 k usd icin.
Bunun 0.14'u de vergiye gidecek!!
Hic vermese de olurdu.
Cogu banka boyle...isbankasinin euro icin verdigi faize internet sitesinden bir bakin...gulmekten yerlere yuvarlanirsiniz
Bu durumda bankada para tutmanin manasi kalmadi.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burgan ın dolar faiz i nedir guncel ?
icbc dolar 32 gün mobil/internet üzerinden yapıldığında 2,75 faiz
Vakıflar Bankası 10 yıllık zaman aşım süresi dolan ve yasal süre sonunda Yatırımcı Tazmin Merkezi'ne devredilecek güncel hesaplara ilişkin;
TC ile SORGULAMA SAYFASI
https://www.vakifyatirim.com.tr/ytm
Burgan dolar
1-3 ay %2.75 geçen hafta 2.90dı
Iki gorusunuzde de haklisiniz.
Dolarin kiymetlendigi bu donemde banka faizi nasil bu kadar geride kaliyor anlamiyorum...belki gecikmeli olarak aksediyordur...doviz faizlerinde yukselme bekliyorum sahsim olarak
benim görüşüm dolar ansızın 7 üzerini görecek orada biraz oyalanıp bu seviyeleri bekleyen vatandaşlardan malı aldıktan sonra 8 üzeri burada bir süre dalgalandıktan sonra çok hızlı bir şekilde 10 ve üzerini görecek. Tahminim burada çöküşü destekleyen bir haber akışı olacak netice de vatandaş korkuyla dövize yönelecek ve vatandaşa yüklenen döviz inişe geçecek bu aşamada faizlerin çok artacağını düşünüyorum
Buraya arada bir bakıyorum. Dolar için 0,70 - 1,25 gibi oranlar yazanları görüyorum. Gerçekten inanmıyorum. Dolar alacak kadar tasarrufu bilen birisi ; kiraz, güldüren , oksijen, vov vb. hesapların da en az 2,5 oranlar verdiğini bilir. Üstelikte gecelik olarak paranızı tutar, kelepir yakalayınca değerlendirirsiniz.
Her koyun kendi bacağından asıldığı gibi, benim fikrim beni bağlar.
Eskiden yuksek oran veren bazi bankalar orani azalttilar...
Banka degistirmek lazim ama evden cikamiyoruz....
Swift yapinca da anasinin nikahini istiyorlar...gonderen banka, alan banka, muhabir banka ayri ayri öpüyorlar
@&#*○■☆¤□
Akıllı insanin verecegi cevap.. iyi güldüm aksam akşamMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Swap yapan varmi?.TL de 18 var diyorlar.?
Londra olabilir.yabancilardan bahsetti sabah bloom...te.bizde yasakmi.?
İşte burada bu konu tıkanıyor. Biz yabancı para konusunda kredibilitesi olan insanlar değiliz.
Bu nedenle bu işlemler teminat yapısı ve mevzuata uygunluk ile birlikte değerlendirilerek yapılıyor. Aksi durumda yurt içinde gecelik borçlanıp orada borç verebilirdik...
Dolarda zararı çıkaran KY arazi mi oluyor yoksa:shh:
Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 3.3 milyar dolar azaldı
https://www.bloomberght.com/yurt-ici...azaldi-2252574