Demi ama cok dusundurucu...
Printable View
işin özeti, virüs olayı maalesef türkiyede de çıkacak ama bizler hisse fonlardan uzun süre çıkamayacağız. fon mon önemli değil, inşallah kontrolsüz bir şey olmaz, insanların işi gücü etkilenmez. bunlar, çok daha önemli.
corona haberleri yüzünden sağlık bakanının açıklamaları var.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada faydalanacagim birşey kalmadı. Ego tatmin yeri oldu websterin burası hadi bana da eyvallah.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olaya bak tte eksi 2.5 a geldi
Boyle vicdansizlik olmaz
Beyler bunun bakanin aciklamasiyla pek alakasi yok gibi
Uk ve alamanyada hizla cekiliyor...
lanet virüs var diyemiyorlar bir türlü, açık açık söyleseler de ona göre millet tedbirini alsın.
endeks de nereye düşecekse düşsün bir an önce.
dün düşüşün tepkisi için eldeki fonların üzerine fon alıp ta bu gün satma sıtratejisi uygulasaymışız durup dururken ikinci bir zarar daha edecekmişiz anlaşılan. bu tür işlemlerin fonlarda olamayacağını, olsa da ancak şansın yaver giderse olacağnı bu vesileyle öğrenmiş olduk. şu saatten sonra yüzde on portföyüm kâra geçmeden bir kuruşluk dahi hisse fonu almam. şu zaman, para kazanma değil, öncelikle para kaybetmeme zamanı. isterse 6 ay ppf'de kalsın sorun değil. ne zaman devrandöner, oortalık rahatlar, o zaman ufak ufak bakarım duruma. rahmetli Yaşar hoca nur içinde yatsın, paranız sağlığınızı bozmasın derdi. ne kadar da haklıymış.
Onu bende anlamadım ama piyasayı yavaş yavaş kontrollü bir şekilde ölçüyorlar nasıl tepki verecek diye.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EIB 'nin Şubat KAP açıklamasında hisse portföyünde ISMEN GOZDE ve BLCYT bulundurduğunu gördüm, son durumda güncel dağılımının ne olduğunu takip edebileceğimiz bir linki var mı, hala aynı hisseleri mi taşıyor acaba? Bilgisi olan var mı?
Akşam vakalar açiklanir tahminime göre yoksa piyasayi manipüle etmektir bu
İnvestinge bu hisseleri portfoyune ekle takip et dun yayinlandi zaten suan hisseleri kizardi eksi yazabilir
fonda olamayacağı bu gün net şekilde tescillendi üstadım. dün benim elim de çok gitti de Allah'tan nefsim değil, Aklım galip geldi. bir de hep diyorum ya bu işlerden çok ama çok bıkkınlık geldi üstadım. aklı selim düşünürsek bu günler de gelir geçer, muhtemeldir ki yaza doğru, belki de çok daha kısa sürede ortalık durulur, yaşadıklarımızdan edindiğimiz tecrübe ve aldıklarımız derslerle daha iyi şekilde yolumuza devam ederiz.
bundan sonraki işlemlerimde dün bahsettiğim turkishbulls sitesi sinyallerini tek başına olmasa da önemli bir referans olarak kullanacağım. 15 gün önce 114,500'lerden sat sinyali vermiş ve halen nakitte kal diyor. burayı referans alsaydım az da olsa geçen günkü alımı yapmazdım. bence bu siteyi yabana atmamak lazım. kötü düşüşlere yakalanmamıza dahi faydası olsa yeterli olur.
doğru diyorsun üstad arada bir şans eseri alışta veya satışta tutturuyorum ama her zaman papaz pilav yemiyor işte, bugün bunu iyice anladım. bu iki ayda ders çıkaracak çok şey oldu kendi adıma, mesela bir daha acil durumlar için ppf ve borçlanmalar dışında fona bulaşmam, alıp satacaksam sadece hisse senetleri ve gram altın. onlar da sadece büyük düşüler olursa ve az miktarlarda.
sadece tekrar etmek icin geldim
borsa bir hayaldir
Toplamamis
Aldanmayin
Endeks artida ama
Xtumy e bakin eksi iki de
Bu dusus virus yuzunden diyenlere soruyorum
Abd alamanya vs hepsi arti uc ve uzeri
Hepsinde virus ve olum var
Bizde virus yok biz eksideyiz
Bu nasil virus etkisi
Bovespa arti 7 ye yaklasti
Hakan yaktin bizi hakan
Son dakika… Türkiye’den ABD’ye gittiği belirtilen kadında Corona çıktı! - Dünya haberleri
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...cikti-5670187/
Kadin turkiyeye ugramamis
3 martta istanbuldan aktarmali abd ye gitmis
Bist de ince işçilik var Garanti ile endeksi tutup diğer hisseleri boşaltıyorlar. Endeks artı da olsa hisseler hep eksi
Suan ortalama eksi 2.70 lerdeyiz...
Bu aciklamayi dun yapsalardi ya
Etkilenmezdik bile...
Hadi bizde yok suriyede niye yok .neymis efendim biz çok el yikiyormuşuz ben de inandım .
Geriye dogru.bakarsan dun yeni dagilimi
Bir arkadas yazmisti
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ara fonlara bakmakak ekranı kapatmak lazım baktıkça sinirleri bozumulor insanın bu onun bunun fonlarının bi zaman mevduat üstü getiri ile imemebek çıkacağıkız kesin.stres yapmayı bırakmak lazım