dow/ons 13 seviyelerinde.
1930'da da 13 seviyelerindeymiş.
neyse 6 tirilyorla ralli edecüh :kahkah:
Printable View
dow/ons 13 seviyelerinde.
1930'da da 13 seviyelerindeymiş.
neyse 6 tirilyorla ralli edecüh :kahkah:
herıf gıttıgınden berı alıyım gotureyım dıye bı olay yok eskı ezberlerı bırakalım.....o agresıf alırdı
Dow 21400 altinda 1000 puanlik obo riski var. Boyun cizgisi ise su anda 21000 de.habere hazirlaniyor teknik.
Dolar 2 veya 2" veya 2" bitti dyenler el kaldırsın.. :oleyo:
robota ayarı verdı.....bakalım.....
çok ilginç virüs işi çıktı YFAŞ ve CREDIT sırra kadem bastı...120 binde beleş gibi her gün 100-200-300 milyon alım yapıyorlardı.
shortlara sahip cikalim abiler
matrikste fiyat hatalı mı vadelide
Ben de bir hata mı var? şu an 105600 bir yer matriks 105900
garan thy ve pgsus bosalınca fısı ceker
hala flatim ilginç bir direnme söz konusu. fdow dünden 1.500 puan düştü(vob) biz de 1.500 puan düştük. izleyelim bakalım.
Varmı başka hisse satacak zorda kalan fon mon ıvır zıvır bekliyoruz tahtada..:oleyo:
Tüyleri diken diken yapan hareketler var yine güçlü borsamızdan...
106.200 kapandı
THYA0 9.10 dann short.
SU anda hem PGSUS hem de THYAO short
Bugünkü kazanclarımı sımdılık koruyorum
Olurda bunlar cokerse ki cokmesını bekliyorum
O zaman güzel olacak
ABD'de haftalık işsizlik başvuruları rekor kırabilir
ABD'de bugün açıklanacak issizlik başvuruları verisi merakla bekleniyor.
Kovid-19 salgını nedeniyle hizmet sektöründe işten çıkarmaların yaşandıgı bu donemde anketler verinin oldukca yuksek gelebilecegini ortaya koyuyor.
Analistler işsizlik başvuruları beklentisinin 1.5 -4.5 milyon geniş aralıgında yer aldıgını vurgularken en son rekorun 695 binle 1982 yılının Ekim ayında kırıldıgını belirtti. Bir onceki hafta issizlik basvuruları 281 bin olmustu.
Havacılık haric tırt. Onlar niye böyle yükseldi onu da anlamıs değilim.
Sanki Trump bizim havacılıgı kurtaracak :)
arclk solunum cihazı üretecekmiş diye bir haber var doğru yanlış bilmiyorum...
akkız çok zayıf kaldı... ytd
Azcuk zam yaptık alışlara varmı başka satan ? :drunk:
Belli ki krizde en çok etkilenecek havayolları ve tüpraşa devlet eliyle borsada ciddi destek var
dün bir konudan bahsetmiştim hatırladınızmı...
''arçelik Genel Kurul tarafından Yönetim Kurulu'nun kar dağıtım teklifinin reddi ve kârın dağıtılmayarak Olağanüstü Yedeklere aktarılması teklifinin kabulü gereğince düzeltilmiştir.''
o temettülere çok güvenmeyin bir anda arclk teki gibi yok olabilirler...
eregl genel kurul 31 martta...
Ülkede hayat durdu.. Para kaynağı yaratmak içim borsa 3 4 alandan biri... Kısa gerçekten çok büyük risk