Bir yerde de, 112'den ambulans çağırıp bayram ziyaretine gidiyorlarmış diye bir şey okudum, ya da duydum sanki. :he:
Buluyoruz bir yolunu.
Printable View
Bir yerde de, 112'den ambulans çağırıp bayram ziyaretine gidiyorlarmış diye bir şey okudum, ya da duydum sanki. :he:
Buluyoruz bir yolunu.
Van . Van valisi diyordu galiba .
Çağrılınca gelen ambülans aldığı kişileri akrabaya , komşuya değil hastahaneye götürür, olurda ya zor kullanılınca boyun eğer yada paraya kanarlarsa da bedelini öderler.
- 3 kuruş için değmez. :28:
- aç lan, aç, 10 kuruş daha çarparız. :evil:
- yok lem yeter bu günlük, dürtüp durma, film seyredelim. :cool:
eğer ki yükselir diyorsanız bu fiyatı geçmesi lazım gelir. Bi yatırımın getirisi emsal veya eşdeğeri-ki örnek ortalama rastgele seçilen bir fondu- geçmeli ki yükselir diyebilelim. Alınan bu %1 lik vergi veya altında 100 gr üstü alımlarda vergi gibi düzenlemeleri önleyici hekimlik gibi . spekülatif hareketlere karşı tedbir amaçlı. buna rağmen bir sıçrama olur mu ihtimal dahilinde ki böyle bir tedbirler silsilesi uygulanıyor. çok para basılması düşeceği anlamına gelmez. Hala petrolün fiyatı Usd cinsinden belirleniyorsa ve uluslararası takas birimi Usd ise talep azalmaz, sadece maliyeti değişir
Yurtdışından 5.kilo altın getirmek sebrest,onu yurtiçinde satmak vergili..Adama (yabancıya) resmen diyorlar ki;Sen yanında Donlarından başka bişey getirme...Ona da iyi sahip çık....!!
bu milletle disiplinli iş yapmak mümkün değil, ben çalıştığım üniversiteye gidiyorum, hadi hizmetli cahil, memur cahil, üniversite hocaları da mı cahil? bir tek ben maskeliyim bana uzaydan gelmiş gibi bakıyolar. Ulan tvlerde ilan edilmedimi kapalı alanda maske zorunlu insanların içinde diye.Ben kendi sağlığım için değil başkası için takıyorum, başkası takmıyorsa yüzde 60 bu maskenin koruyuculuğu. Normal market ve pazar yerlerini hiç yazmayayım zaten.Bu vaka sayılarını öpün başınıza koyun bu kurallara riayet oranıyla. Bu baştaki islamcı cenahın yaydığı cahillik artık toplumun atardamarında dolaşıyor, bilim vs kesinlikle bir şey ifade etmiyor aynı arab bedevi toplumu gibi allah ne verdiyse yaşıyoruz işte.
Hepiniz birden abanırsanız, buraya trol uğrar mı?:oleyo:
Benim gibim centilmen olun biraz, ayı olmayın!:kahkah:
Eksoz muayenesinden geçememiş, topiğe girmesi yasaklanmış. :he:
https://www.otomobilir.net/wp-conten...qdefault-1.jpg
Yarışma başlıyor ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=44242
https://www.ensonhaber.com/dunya/abd...ogarak-oldurdu
HAYDUT DEVLETİN CANİ POLİSİ.
Yüzde 1 vergi çok.Zırnık yok size..eldekilerle idare edeceğiz artık.Almak da satmak da yok..Resmen karaborsaya da davetiye..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İSTANBUL HALA RİSKLİ
İstanbul'da bazı ilçeler dışında vaka sayısında gerileme yaşandığı belirtiliyor. Bağcılar, Esenyurt, Esenler, Küçükçekmece, Beylikdüzü gibi ilçelerde sıkıntı halen sürüyor.İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi vaka sayısı hala yüksek olan illerde kısıtlamaların daha uzun süreceği kaydediliyor. Kaynak: Hükümetin Haziran ayındaki normalleşme planı belli oldu
bu ilçelerdeki halkımız köyden kente göçün en yoğun olduğu yerler. Aslında buraların ismi istanbul, kafalar bildiğin bilmemnerenin bilmem ne köyü.
Kuyumcudan altın alıp onsunu bisekilde ayıklayıp dolara entegre etmek. Veya altını bankaya direk hesaba gecirirsek vergiden kaçınmis mi olacağız. Yrd.
Döviz bürosu önünde bekleyip döviz bürosundan daha iyi bir fiyata dolar alsak tutuklanır miyiz.kafamda deli sorular.
https://youtu.be/xze2_GZ3gRo
Böyle geri zekalıca argümanlarla, gelme buraya!
Geçmişi okudum birşey göremedim. Dolar niye düştü ??
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gram Altın Düşüşü Devam edermi. Ederse nereye kadar yolu var.?
Döviz bürolarının yüzde 90 i ruhsatsiz diye bir haber vardı.yili geçti sanırım yayımlanması.en iyisi ufak bir dükkan dovizci tabelası.bu işten bi kaç sene iyi ekmek çıkar bence.ytd.
[QUOTE=samilkafkasya;4467404]Geçmişi okudum birşey göremedim. Dolar niye düştü ??
Padişahın kabine revizyonu yapacağı ve Sadrazam Damat Berat in Defterdarlık'tan azledilecegi konuşuluyor..
Yav nasd** yazınca niye yıldız yıldız oluyor.
q harfini yazamayacak mıyız artık.
Nasd**, nasd**.
aha gene yıldız koydu.
qadsan diye kodluyorum bundan sonra. Şifreli. qadsan yazdığım zaman siz anlayın ki aslında nasd** yazmak istiyorum.
Biraz karışık gibi mi oldu ne. :he:
Bu akşam yayınlanan Haber Türk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek programını internetten izleyin. Altın için astrologların yorumları var.
Spekulasyonla çıksaydı geri düşerdi.ekonomi bilimine göre iç dış değişimler senaryoda büyük değişimler getirmezse yön matematiksel olarak bellidir.8 10 a gidecek potansiyel (ülke şartları geregi)görülürse kimse yüzde 1 e bakmaz.disariyi takip edelim.sonucta rüzgara karşı .....yuzulmez.ytd.
trump kazanacak ve 2020 aralıkta abd-çin gerginliği olacak gibi tahminleri var. aynı tayfanın Aralık2019 da yaptıkları program da internette var. Salgın vs bahsediyorlardı.
altin yatirimcisiyim.
son donemde herkesin altin konusmaya baslamasi kadar rahatsiz eden bir durum olmamıştı son 4 yildir.
sayilar havada ucuyor. videolarda surda burda.
biraz da hizli gitti.
yilbasinda 300 liraydi yuzde 30dan fazla primi gördü.
ben sahsen kur ve ons kasnaginda herhalde burdan cok da geri yasilmaz diyorum.
yasilmaya baslarsa ilk yazdiklarimi daha detayli dusunurum.
Bazı kelimelere engel konuldu bu yüzden ** olarak görünüyor ..