Beni ne dinliyorsunuz ne yazdığımız çizdiğimiz arka sayfalarda yazılı zaten.
Hala bana yeşil sarı çizgiyi soruyorsun :)
Printable View
piyasa yatay halen
Bu neydi şimdi...
Sabah longları silkeleme hareketi miydi ?
Bu hareket beni epey ürküttü, ilginç bir gün olacak
VİOP ta 129,300 ve 128,100 ikisinden biri tuzak hareketiydi,arasında yatay kalacağını sanmıyorum.
Önce borsalar neden bu kadar sert düştü , şimdi neden sert yukarı gitti pazıla bakın .
Ama beyninizde ne shorta , nede long olarak odaklanın .
Şuanda sert yukarı hareketten sonra çoğu kişi otomatikman aşağı pozisyon açıyor dışarıda da böyle ama sonsuz para millet short açtıkça yukarı sürüyor bu bütün borsalar için böyle batan Arjantin borsasına bakın ben olaylara geniş bakılıp pozisyonların ona göre alınmasından yanayım.Yoksa bugun dipten % 35 yukarı yapmış borsalarda %10 aşağı hareket zaten normal.
Ağırlıklı ortalama 128667
aşağısı gerer palayı.
saat 11 girişine bakmak lazım bence.
Bende parayı temin ettim ama iştah kalmadı.
Motivasyon kayboldu.
Beni kamçılaması için 130 un üztüne çıkması lazım ki şort sıkmaya devam edeyim. :he:
Şu olabilir, geçen yazmıştım. Al sana 2 kontrat parası bunu işlet, işlemlerini yaz, paran bitince artık buraya yazma da denilebilir.
Adam para kazanırsa durum tabi farklı da olabilir.
Bir Yahudi fıkrası var.
<<<<<<<<<<
Zengin bir Yahudi Sinagog'a dua etmeye gidiyor, yanda bir fakir sesli dua ediyor adamın dikkatini dağıtıyor. Baktı olmuyor fakire dönüyor,
- Sen Tanrı'dan ne istiyorsun
- Yemek
- Al şu 100 doları karnını doyur Tanrı'yı meşgul etme.
<<<<<<<<<<
Yemekci teşekkürler
CDS ler şuanda 435
shortları kapadılar
bir kere dow
27.200 e doğru gitmeli tekrar
brent
45.55 olmadan düşmez.
borsalarda onu takip eder sanki.
https://i.hizliresim.com/uBXjDN.png
Sn ariston pozisyon yazılır bunu anlarım ama spottaysa elinde olan tahtaların kaç lot olduğunu veya kontrat ları yazmanın ne anlamı var.Twiter daki ceza almış adamlardan ne farkı olur topik sonra , öncelikle borsa oynayan kişiler şunu kafalarına koymalı herkezin eli birbirinin cebinde .Bakın geçen hafta SPK yasaklar ve uyarılar yayınladı , bu blomberg tv , A para veya Tweter da yazan aracı kurumlardaki kim varsa , bu yazıları alıntılayıp alkış emojeleri ne boğmuş neden çünkü bu kişiler eskiden müşterilerini yönlendiriyordu şimdi iş Tweter cı ekiplere kalmış , yüzdeli tahtalar aldırılıp sattırıldığı söyleniyor .Bu yüzden yazdım boş işler yerine güzel paylaşımlar olsun.Kolay gelsin.
Günlerdir artı artı gidiyor
Ben böyle manyak bir dönem hiç hatırlamıyorum
Günlerdir artı artı gittiği için attığımız jetonlar da kar al çok zor yapma imkanımız oldu
Şahsen kaç gündür vuruşma içindeyiz 3 iş günü sat / al edebildim
Normal şartlarda 4 gün artı 1 gün eksi bar felan olsa daha rahat oynardık ama şuan vura kaça maliyet düzeltiyoruz ytd
hem bist 30 un 130.700 lerde boşluğu var
dow bence 27.250 ye gidecek
Benim gözümde bu kadar artı olacak sebep yok bugün için
💓💓💓💓💓🐻🐻🐻 Vurun gelsin pençeyi
TRENTE karşı kademeli shortun-longun sonu hüsrandır.
bu iş altın vuruşla biter.
ha belli noktalarda poz. alınır ama orası aşılınca stoplanır..bunu anlarım.
kademeli pozisyon artırımında (trente ters) belki bir kere kazanırsın ama eninde sonunda köşeye sıkıştırılar ve anahtarını alırlar.
bir kere
dow günlük alımdayken burası tepe diye short girmem ben.
geç olsun sağlam olsun.
https://i.hizliresim.com/9zYlbm.png