AKP Genel Başkan Yardımcısı Canikli: ''Tüm bölgeye beton dökebilseydik mantıken toprak kayması da olmazdı...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=379938
Printable View
AKP Genel Başkan Yardımcısı Canikli: ''Tüm bölgeye beton dökebilseydik mantıken toprak kayması da olmazdı...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=379938
https://i.hizliresim.com/1vXqFi.jpg
Güven kaybı nedir bilmiyor galiba, bu yüzsüzler...
“Fransa, Sırp bir erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle kızlarını darp eden Bosnalı aileyi sınır dışı etme kararı aldı. Eve kapatılarak dövülen 17 yaşındaki genç kızın anne-babasının yanı sıra amcası ve halası da sınır dışı edilecek...â€
(Euronews)
Albayrak'ın bu akşam saat 20.00'de NTV'de Milli Ekonomi Hamleleri ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunacağı açıklandı
Ablama yüklü tabi bize göre dolares aldırdım. Yüzümü kara çıkatma. 2. El araba kadar değerlense yeter. Zaten doların artması halkı ilgilendirmiyor. Ben demiyom bakan diyor.
Tam bir halk adamı olan Reha GAYA, pazardan bildiriyor...
Fiyatlar A.A. olmuş, dolar halkı ilgilendirmese de...
Maske kullanmayan hemen hemen hiç kimse yok, çene maskesi takanlar da çok az...
doalrda saat 20.02 den sonra yukarı doğru bi ivme olma ihtimali %51 aşağı olma ihtimali %49:)
Bizans’ta takan yok .
Toplu taşımaya binen çenesine indiriyor .
Artık Büyükşehirden görevli dolaşmıyor onun etkisi de büyük .
Pazar fiyatı dün yazmadım misal çekirdeksiz siyah üzüm 1.5-2 tl
Domates çok pahalı idi fena zam yapmışlar market daha ucuz .
Sarımsak 25 tl limon 7 tl
Salçalık biber 2.5 tl biber çeşit 3 tl
Pek beğenmedim fiyatları
arkadaslar bizim burada kaliteli maskenin 50 tanesini 60 tl ye satiyor eczane.bu is serbest mi artik ? hani 1 tl max fiyatti ?
2 gl üzümü nereden buluyorlar anlamıyoorum pazar kalkarken mi pazara gidiyorlar pazarcı dökeceğinüzümü veriyorbherhalÄe dün batıkentte pazara gitim hem siyah üzüm hem çekirdeksiz üzğm 6 tl şdi salçalık biber 5 tl limonun 6 tanesi 10 tl idi . Bi terslik var o fiyatlarda
Şimdi haberlerde söyledi haziranda 45-50 kuruş olan samanın kilosu 95-100 kuruşa çıkmış. Ete süte ve süt ürünlerine zam yoldaymış.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Giresun’da selden etkilenen Dereli ilçesinde incelemelerde bulundu.
Yorum yok 🤨
Reha abi
Coronavirus [emoji3519] Turkish Agency
@CoronaTurkey
·
2h
#SONDAKİKA
Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, köpük partilerinin tamamen yasaklandığını açıkladı.
Köpük iyi bişi değil mi ? En az 20 saniye dursak dezenfekte olmaz mıyız ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan koronavirüse yakalandı. Sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Babacan, bir süre ailesiyle birlikte karantinada kalacak.
Albayrak: "(Doğal gaz keşfi) Doğal gaz ve elektrik faturalarına indirim olarak yansıyacak. Bunu 2023'e yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz."
Albayrak:Bir büyük sürpriz önümüzdeki yıllarda madencilik alanında da gelecek.Bu biraz daha uzun soluklu, tohumlarını ektik, ondan da çınarlar çıkacak