Viopta kapanacak mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Türkiye Almanya'yı geride bıraktı
https://t.co/OW1Ejuk6TP
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçkili mekanlara yasak demeyip de avm kapanış saati olan 22:00 sonrası kapanma da tesadüf olmuş
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günü takip edemedim ama The king is dead long live the king rallisi var heralde Bıden kesin garanti seçilecek diye.
Neyse Benim sistemimde dün 11 den beri longtaydu ana bu kez duygusal davranacağım buradan short.
+Dün kabine değişiyordu bugün 600puan faiz muhabeti yarın ne çıkacak bakalım, Muhtarlık seçimi de varsa belki wallstreete türk biri muhtar seçildi haberiyle yarın yukarı gidebilir:)
Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.
don cons da su koymaya başladı ..noldu trump rallisi bittimi:)
biden seçilirse piyasa nasıl açılır merak ediyorum gerçekten...aldılar bugün ama ya biden çıkarsa sandıktan????
hayret yarın için
+ - Gap puanları hala yazılmadı :notr:
Biden seçilirse faiz artacak dedikodusuyla panikle aldılar o faiz artmazsa Allah yarattı Demezler
Trump seçilse zaten alacaklardı
Bence biden alır
Piyasa teşvik paketi ve belirsizliği kalkmasından mutlu olur
Ve faiz artışını bekler godotu bekler gibi
Godot gelmezse kazıkçı voyvoda gelir
Gece 3 de uyanik olacak var mi
Bu gece vob full mesai yapmaliydi hem de tum enstrümanlarla
Bakalım kim kimi koparacak.d
https://i.hizliresim.com/tVUgf3.gif
Hahahahaa efsane sahnem sürekli aklimda arada da izlerim.
Ben kimim burada biliyor musun? Dayılar ayağa kalkarken usul usul masanın altına akan kardeş benim iste hahahahaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi o kadar fakiriz ki başlangıç noktası sıfırın altında olunca kurtarmıyor illa cepten tavşan çıkartacağız. 5 0 geride başlamışız maça kolay değil çevirmek risk alıyorum evet ama başka çıkış göremiyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi vallahi yüreğimi ağzıma getiriyorsun ya. Aman diyeyim.
Ben spotta hisse karşı bacakta 1280 short ( %50 ) ile giriyorum riske gerek yok ki bu bile riskli bana göre. Düşerse şortlar kar al hisseler devam çıkarsa şortlar tanga hisse devam gibi bi senaryo var.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika anlık 100 200 pips oynak hareketler bekliyorum
Ilk sonuçlar da trump onde gorunecek diyorlar trump in son twiti de o sonuclara gore kendini baskan ilan edecegini gösteriyor
Dow sabah -2 -3 gibi olur
Millet entel dantel olmuş mis gibi geleneksel sucuk ızgara varken marshmelowda ne yahu ,
ABD özentisi midir nedir yahu
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
hic vadeli işlem yapmadım ama yapmayı bilsem long vuracaktım bugün.
onu yapamıyorsan bari dana kafalı banka alayim dedim.
https://twitter.com/fx_trader__/stat...07622730715136
trump reise dombra yazmışlar dinleyip stres atalım:kahkah:
Fransa'da Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte hastanelerde 426 ve son 4 günde yaşlı bakımevlerinde 428 olmak üzere 854 kişi hayatını kaybetti.
Anadolu Ajansı - Yusuf Özcan 03.11.2020
Şaşırtıcı derecede sakin bir son dakika oldu. Pala sonucu biliyor sanki
abd kim secilirse secilsin dow endeksin eksi olmasi icin sebeb nedir..gelen baskan yeni bir seyler yapmak icin geliyor yikmak icin gelmiyorki..surekli dusecek algisi neden..trump secildigi gun panik yaptilar endeksleri o gun bugundur durmadan yukseldi pandemi olmasa 30 devirecekti..
Ana sayfadaki para giris cikis tablosu yanlis. Veya artik ilk 5 e gore vermiyorlar tabloyu..