Vakıfbank ÖB 2 hesap biri 117K diğer 650K 35 günlük 17.5%
Vakıfbank ÖB 2 hesap biri 117K diğer 650K 35 günlük 17.5%
Bu faizlerin anlamı ya döviz alın ya da borsaya gidin demek
babamın ufak bir miktar parasi vardi deniz de %18 mevdu- fon onermisler . (%30 ppf %70 mevduat) .
Yakın zamanda maaşa zam alanlar ne kadar aldı acaba? Özel sektörde banka %4 brüt verdi senelik. :rtfm:
Ppz veya eıl al 19.50 ortalamaM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar dolar oranı almış olan varmı ? tşk.
para piyasası fonları mevduat faizlerine göre bugünlerde daha fazla getiri sağlıyorlar.
ilk üç fon
ppz
eıl
fıl
Macaristan merkez bankası, faiz artışı döngüsünün başladığını açıkladı
Macaristan 0.60 tan 0.90 yükseltmis faizi.
Bizimki bankacılilarla toplantıdaymiş şu anda.
faiza koysak göz göre göre eriyen para, dolar desek yüksek, borsaya zaten girmem. ne yapmak lazım sizce?
Veterinerden geliyorum.
Kedi kısırlastirma ücreti 6 ay oncesine göre 50% artmış
Hangi kaleme baksan 30-50% arası enflasyon var.
Siz 18.5 mu alsak 19.0 mu alsak diye tartışadurun..!!!!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.haberts.com/mugla/bodrum...z-h218922.html
Ben bu fiyatlara gore fais istiyorum artik.
Belediye sokak kedilerine bedavaya yapıyor İstanbul'da.
Sizinki sahipli diye yapmayabilirler. Yedirirseniz sokak kedisi bu diye belki arada kaynar :)
Aylar önce bu başlıkta (ya da dolar başlığında) paylaşmıştım sanıyorum, bir tanesini yaptırdım sıkıntı çıkmadı. Kedi canlı hala.
Disi kedi kisirlastirilir.1000 tlye kısırlaştırıyorlAr.2 Ayda bir doguruyor
Belediye alırsa geri vermiyebilir.ben gonderdiklerimi vermediler.aslinda kaybolup gidiyorlar.hic bir sey yapmamak daha iyi.
MB bankalarla toplantı yapıp zorunlu TL karşılıklarını yükseltmeyi konuşmuşlar bu örtülü faiz artışı degilmidir.
Kedileri besliyorum.komsular besleme diyor.halbuki hukuken sokak hayvanlarini beslemek serbest.yok kaka yapiyormuslar.ama fareler cirit atiyor.
'Türkiye dört ülkeyle swap için görüşüyor, ikisiyle anlaşmaya yakın' iddiası
Reuters haber ajansı, Türkiye Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyelerinin yaptığı toplantıya katılan iki kaynağa dayandırdığı haberinde, yeni swap anlaşmaları için dört ülke ile görüşme yapıldığını öne sürdü. Ancak bu dört ülke hakkında bilgi verilmedi
Başkan Kavcıoğlu ayrıca sıkı para politikası takip edeceklerini ve Türk Lirası'nın değerini korumak için gerekli adımları atacaklarını vurguladı.
https://tr.euronews.com/amp/2021/06/...a-yak-n-iddias
Sikilastirma olarak uygulanir ama bankalar maliyeti bize yansitir.
O değil de Berat Albayrak'ın istifasından bu yana neredeyse 8 aydır TL mevduatçısının keyifleri gıcır.
Her şeye rağmen merkez bankası başkanının bile görevden alınmasına rağmen, Damat istifa ettiği gün TL ye geçenler an itibariyle hala dolar bazlı güzel getiriler elde etti.
O zamanlarda TL mevduatçısını akılsızlıkla suçlayan mı dersiniz, işi bilmemekle suçlayan mı... Neymiş efendim eksi rezerv varken TL mevduatı mı yapılırmış...
Geçin bunları her şeyin bir dönemi var. En çok da kendini çok akıllı zannedenleri dinlemeyeceksiniz yatırım işinde...
Öyle yada böyle bedava para varsa, tatlı faiz varsa tadını çıkarmak lazım...
Borsaya geçen mevduatçılara hoş geldin partisi devam ediyor. Umarım işkence seanslarına başlamazlar. YTD.
hoşgeldin faiz oranlarından sonra çok fazla düşüyor mu oranlar bilginiz var mı?
info yatırımdan gelen bilgi, nitelikli yatırımcılar içinmiş:
Ereğli Tekstil Finansman Bonosu İhraç Ediliyor
Perşembe ve Cuma günleri taleplerini toplayacağımız 167.000.000 TL nominal tutarlı %24,50 basit faizli 168 günlük bono ihracına ilişkin talep formu ve nitelikli yatırımcı beyanı ile JCR tarafından hazırlanan kredi derecelendirme raporuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Eurobond ve gram altın dışında seçeneğiniz yok gibi
Yüzde 40 Eurobond, yüzde 40 gram altın yüzde 20 gündelik faiz sepeti olabilir