Bankacılık falan dedi..
Printable View
Bankacılık falan dedi..
obocular burdaysa cevaplandırırlarsa sevinirim. saatlikte 1634 altında obo varmı?
iktidar aralıksız 17 yıldır sormazlar mı yeni mi aklınıza geldi diye ?
her yıl reform, her yıl devrim, her yıl yenilik, mevzu birilerinin dikkati dağılsın diye mi zırt pırt yeni anayasa. 17yıldır hep başkaları yönetti heralde.
Hala devirip, yıkıp, yenileyip, reform paketleri oluşturuyoruz
sertlesecek gıbı yukarı aldı........satmaya karar verırse 163 tutmaz.....dolar bıranda ındı....neyı kacırdık
164450 şorttttt
Uzak vade long. Nötralize ediyoruz
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GARAN_ 8.92 desteği takip eden ne kadar oyuncu varsa, bir kademe kırıp 8.91 den dönderiverdiler. bende piyasanın en akıllısı kendimi sanıyordum:) neyse makarayı kenara bırakalım. bunların hala ne yapacağı belli olmaz garan direnç 9.10.
ötv yi düşür ötv yi..
alkol sigara benzin ve araçtan aldığın ötv yi..
tüm makam araçlarını sat..
kamuda daralmaya git..
vergiyi herkesten adaletli olarak al..
sosyal yardımları kes..
suriyelileri geri gönder..
reform dediğin böyle olur..
surileri geri göndereceğiz desen dolar direkt 7 olur..
neyin kafası bu ya..
20 yıldır ülke yönetip hala görememek, gerçekten enteresan..
o ne la....18 yasın altındakıler bese dahıl olacak dedı vay be....
2 dk daha dayanırsa burada,,,
Shortörleri zorlayacak gibi...
Milletin cebine giren vergi düşmeli çocuğuna çikolata evine ekmek alandan bile vergi alınıyor. Market fişlerine bakin zaten hayat pahalı mutfak harcamaları çok yüksek..
c baskani 20 dk konusuyor yuzde 90 kredi faiz ustune bununla kalkinacaksak vay halimize
şortlar kapatıldı .....bir üst perden açalım....
göndereceğiz desin 7 yi kırar 6 ya kadarda durmaz..
kamuda daralıyoruz , tüm araçları satıyoruz desin 6 altına iner..
külliyeyi kapatıp çankaya köşküne geçiyorum desin , 5.50 zorlar..
reform nedir bi onu sormak lazım tabi..
kapadım ben 15 dk önce zaten , böyle olmaz bu..
reform yenilik demektir , bi devri kapatıp yenisini açmaktır..
matriks ten alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şimdiye kadar olan açıklamaları;
https://i.hizliresim.com/Kec6SM.png
GARAN_ aşağıda 8.88 destek. tutunabilmesi hala yukarı ümidini devam ettirir.
yukarda yine 9.02 ve 9.10 direnç
Bizim piyasada cidden iş yok. Nereye hareketini yapıcaksan yap artık yeter ya kaç gündür. Yurtdışı piyasalar kesinlikle çok daha verimli
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Manşetlik bir şey yok. Olumsuz bir şey olmaması yeterli :kmk:
muslukçudan zaten alamadığı vergiyi artık almayacak, bir de 18 yaş altındakilere zorunlu bes geliyor :)...
gerisi hikaye...
dinlerken içim uyudu. o kadar konuşupta birşey söylememek, politika böyle birşey. piyasada anlamadı. sopa sonradan mı gelecek.
Sağlık Endüstrisi Başkanlığı kuruluyor
Sağlık sektörü en yüksek öncelikli seviyeye çıkıyor
tüik ilişkili kuruluş olacakmış. artık ne demekse. iyice şamar oğlanına döndü.
Tamamen beklentim dahilinde olan bir konuşmaydı. Kaldığımız yerden devam, yok reform meform.
dow biraz tepki verdi reform paketine bistte etkilenecektir bundan
Adem soylu:
Viop yeni strateji şu şekilde;
1.646 üstü long/al
1.633-1.646 arası flat/izle
1.633 altı short/sat
OBO'yu ilk olarak teknik analiz kitaplarından öğrendim. Büyük bir yükseliş hareketinin sonuna denk gelmesi ve hacmin sağ omuzda daha düşük olması gerekir diyordu. Elliot bakış açısına göre obo dediğimiz 3-5-b dalgalarının tepeleridir.
Velhasıl spotta saatlik grafik 1631 altına kırılırsa bana göre obo formasyonudur. Baş derinliğine göre hedefi yaklaşık 1600 civarıdır. 1534-1662 arasını itkisel sayarsak %50 fibosu 1599 %62 fibosu 1583 civarıdır.
Eskiden itibardan tasarruf olmaz derken short idi (ne kazandik be) şimdi tasarruf diyoruz long yani [emoji3]
bu hafta dip yapamadı. haftaya merkez kararı öncesi baskı yapacaktır, yada kararı beğenmezse sonrasında dip yapar.