dizelin ham petrol ile 10 usd/varil olan marjı 47 usd ye gelmiş. Motorin rafineriden 3.5 TL litre başına ekstra pahalı çıkıyor.
Yani motorin 30 olursa benzin 26.5 gibi makasları olacak.
Printable View
https://i.hizliresim.com/j4st9kq.PNG
.
.
Mart başından bu yana akaryakıta gelen güncellemeler,
toplu taşıma ve mal tedariği yavaşlayabilir ...
Bu korona da kayboldu gitti arada. Insanin daha tehlikeli bir virus oldugu anlasildi en sonunda demek.
Doktorlara atar,
Çiftçiye atar,
Hayvan yetiştiricilerine atar,
Sanayiciye atar,
Öğrenciye atar,
Akademisyenlere atar,
Politikacıya atar,
Dış ülkelere atar vsvsvsvs
Bu atar tarzı çözüm üretmeyip sorun ürettiğini görmedikçe bu böyle sürer giderde,
Kullandığımız ürünlere güncelleme de gelir durur.
Oysa güncellenmesi gereken tek bir şey var.
Turizm sezonu başlamadan, Kuşlar ( Thy, Pegi,Tav,)uçmaya başlamış...
Umarım devam eder ve zararları çıkarırım..
Bu arada, Türkiye'de gıda ürünlerinde üretim fazlası varmış.Depolar dolu imiş.!!.
Az önce ,A para TV ekranlarında, TBMM Tarım ve köy işleri bakanlığı plan bütçe komisyonu üyesi bir vekil söyledi..
Bahriyeli nick li uyeye simdi yasal bir ceza gelebilir
Itıbar kısmına yazıp,Bana küfür edip yollamış
Ben de avukatıma verdim
O uğraşsın Ne yapayım Vaktim kıymetli
Aman ha sakın ikinci nick alıp yada vpn den küfretmeyin
Buluyolar
Erdoğan : Küresel ve bölgesel gelişmeleri takip ederken milletimizin işini, aşını, ekmeğini etkileyen sıkıntılarını da ihmal etmiyoruz. Kurdaki yükselişten, enerji ve gıda artışlarının ülkemize yansımalarından kaynaklanan hayat pahalılığı ile karşı karşıyayız. Enflasyonun gelişmiş ülkelerin de boğuştuğu sıkıntı olduğu bir gerçektir. Bu hakikat dikkate alınmadan yapılan her değerlendirme eksik ve hatalıdır.
Muahahahahaha. Kasiniyorsun kasiniyorsun, kasidiklarinda avukata mi veriyorsun???
Almanya'da dax endeksi %5 yükselişle mayıs 2020'den bu yana en iyi günlük performansı gösteriyor
upsss.. Ukrayna NBC savaşınamı hazırlanıyormuş yani ?
rusya dışişleri bakanlığı: Ukrayna, 24 şubat'tan sonra oradaki laboratuvarlarda veba, kolera ve şarbon örneklerinin acilen imha edilmesi talimatı verdi
Olay şöyle oluyo
Ben avukata
Avukat uşağa değil ama
O da sana
Öyle gidiyo silsile
Sonunda da
Hepsi sana
Gülme efektini unutmuşun
Bi gül bakayım
Çürük süt dişlerini görelim
Gülmek sana yakışıyor
İtiraf et
Onu arayıp mi Sövdürdün?
Kendi ikinci nick in mi?
Yoksa evet hayır
Demiyorsan
Erkan Yolaç
Kutu nu mu açsın?
Nasıl istersin Tilki bey
Abiciigm sen okudugnu anlamiyorsun. Adam senin yazdiklarina katilmis, sen sana kufur edildigini saniyorsun.
Sokak agzi ile konusuyorsun, hakaret ediyorsun.
Sonra da avukata vermekle tehdit ediyorsun.
Al ilacini, bizi de ugrastirma.
İstanbul valiliği : Şehrimizde beklenen kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi gününe kadar tatil edildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...96860188e9.jpg
Yaşlılıktan hep bunlar İşte
Adam sana küfretmiş lan o zaman
O zaman sıkıntı yok
Neyse adama da heyecan oldu Boş yere
Bi daha severken söverken
Net sövsün o da :))))
Ben görünce Ne bilem
Tabi farkmaz
Sen hakkındaki yorumum şu
Burda gelip gelip zırt pırt saçmalama
Yürü git Topik aç
Senle ve bizi iletişiminle sokmaya istediğin yola mutabık filan değiliz
Git yayınını başka yerde yap
"Never argue with an idiot. He will bring you down to his level, and beat you with experience". - Abraham Lincoln
Meali: "Embesille tartisma. Seni kendi seviyesine indirir, tecrube ile yener".
Insanların seni bu derece sevdiğini ben de bugüne dek bilmiyodum:)))
Sen tabi gene de nevertheless none of argue Kapiş
Türkiye şu an leman dergisine konu olacak adamların yönettiği ağlanacak bir ülke haline geldi.
Biri çıkar 6 tersten bakın 9
Biri çıkar doktorlar giderse gitsin
Biri çıkar gözlerime bak
Sanki tımarhane de bir devlet kurulmuş başına da hastalar getirilmiş .
TCMB : Olağan genel kurul toplantımız 29 martta yapılacaktır
Savaş bitti galiba
Alman borsası yardırıyomuş
Öyle okudum
Umarım bu defa doğru okumuşumdur inşallah evlaadım
Çok yaşlandık moruk
bu ülkede 200 e yakın tıp fakültesi var. haydi geçtik diyelim doktorların sorunlarını,bu kadar tıp fakültesi varken dışarıdan adam alırız lafına dün akşamdan beri gülüyorum..
demekki bu olayda yönetilemedi bunca zamandır.
Rusya Başbakanı:
- Yaptırımlardan kaynaklanan volatilite sona erecek
- Rus gemilerinin limanlarından çıkışlarına izin vermeyen ülkelere misilleme yapılacak
- İthalat ve ihracat yasaklarına tabi malların listesini süre içerisinde tanımlayacağız
O paraya Afrika kabilesinden büyücü bile gelmez.
Ama birilerinin maşı gibi ,göstermelik verir yanına bonus eklersen gelen olur. Sonrada kendini tatmin edersin.
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...dahafazlahaber
Hsk: Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre 10 Mart 2022 Perşembe günü İstanbul için “turuncu” alarm verilmiş olup soğuk hava, yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgâr şeklinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; İstanbul’da görev yapmakta olan hâkim ve Cumhuriyet savcılarının 10 Mart 2022 tarihinde (Perşembe günü) idari izinli sayılmaları ile yargısal iş ve işlemlerin “Hâkim ve Cumhuriyet savcılarının nöbet hizmetlerinin yerine getirilmesine ilişkin usul ve esaslar” konulu (3) sıra sayılı Yönergemiz kapsamında yürütülmesine karar verilmiştir. Saygıyla duyurulur.
ALMANYA DIŞİŞLERİ SÖZCÜSÜ: (UKRAYNA'YA MIG-29 TESLİMATI) TÜM KARARLAR SAVAŞIN NATO'YA SIÇRAMAMASI GEREKTİĞİ GÖRÜŞÜNDEN HAREKETLE TARTIŞILIYOR
MATRİKS HABERİ..
kafayımı yedi bunlar
AB YETKİLİSİ: UKRAYNA, GÜRCİSTAN VE MOLDOVA ÜYELİK BAŞVURULARI TEK TEK ALINACAK
resmen kaşıyor bu muştlarda...lanet olası alçaklar..
GÜNDEM DOKTORLAR ))
Doktor maaşları az, avrupada garson kadar kazanmıyorlar, o kadar eğitime dirsek çürütmeye az
Ancak
Ona verince elbette onun kadar haketmediği düşünülse de kıyaslama yapılınca o kadar az almaması gereken hemşiresinden, idari işlerine, hastabakıcısından, güvenlikçisine kadar çok insanı da ezim ezim eziyorsun
Hadi hemşireyi hastabakıcıyı da mutlu edeyim desen, arkalarından öğretmeninden polisine meslek gurupları sıraya diziliyor maaşımız hemşire kadar hastabakıcı kadar olmasın mı !!!
Hakimi, savcısı,emniyet amiri derki ben doktordan çok çalışıyorum ben ne olacağım !!!
Konunun Özü ; Avrupa da Amerika da kimse beraber çalıştığı arkadaşının 5 katı 10 katı maaş almıyor
Avrupa da Aynı ortamda (özel sektör dahil) çalışan inşalar arasında 3 kat 5 kat fark yok
Avrupa da Statünün üstündeki kişiler zamları yıllar boyu kendine yontmamış, hep bana dememiş
Hastanelerin döner sermayesini inceleyin odasında oturan, hastaneye arada bir uğrayan kişiler en fazla payı alırken, hastanın altını temizleyip bütün pisliği ile uğraşan tek kuruş alamaz
Önce Kamuda Sonra Özel sektörde maaş adaletsizliğinin düzeltilmesi lazım
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
10/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 0,79
Motorinde 2,25 TL/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
10 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 0,79 motorinde 2,25 TL/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış oldu - EPGİS
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) twitter sayfasından şu açıklama yapıldı:
10/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 0,79 Motorinde 2,25 TL/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Ukrayna genelkurmay başkan yardımcısı: Tarafsızlığı görüşebiliriz, güvenlik garantisine ihtiyacımız var- btv
2. videoda kopegin cigliklari acayip birsey.
https://www.dailymail.co.uk/news/art...ing-Irpin.html