Grafikte olmayan ihtimal kalmamış.
Printable View
Arkadaşlar bir arkadaşım bana ihtiyaç kredisi çekip aynı hesabından dolar almak istediğini söyledi, bende son zamanlarda bu konuda bir belge imzalatiyorlar dedim. Dolar alamazsın diye bir prosedür var dedim. O da ben öyle deyince bıraktı şimdi yanlista yönlendirmek istemiyorum arkadasi bu konunun bir yaptırımı var mı arkadaşlar. Arkadaşım bu konuda sıkıntı yaşar mı?
Çektiği krediyi alsın başka bankaya götürsün alsın
EFT yapsa?
Bünyesinde Para ve Sermaye piyasaları konusunda yılların deneyimine sahip uzmanlar var iken ( varsayım:en azından özel bankaların öyle olduğu ) döviz almak karlı olacaksa eğer ... neden kendileri bize kredi vermek için o kadar şube açma ve personel gideri yazma zahmetine girerler.
a_bizimde kazanmamızı istiyorlar
b_???
not:Ben anlamam alaylıyım .ama düşünmek gerek bir kez daha bangalardan kredi alıp bangalarla aynı oyun masasına oturmayı.
Y.T.D
Bu gozler bankadan kredi cekip arsa alan bile gordu artik sasirmiyorum
Matematik ve mantik kurallarinin iflas ettigi bir donemde yasiyoruz
Aynen bu...iştirak zengını bi bankadan arkadas 150 bn 1.94 ile ucuz kredi aldı sonra gecenlerde yatırım hesabından sıstem acıgı nedeniyle 4.5 milyar yürütülmeye calısılan pankaya aktarıp bi kimya firması hisse aldı.10 gunde faizi cıkardı...simdiyse yarısıyla dolar alıp borsada realizasyonu bekliyor...ama kredi alırken hisse ve dolar almayacagına dair kutucuk tiklemiş...ytd
Bugunku konjonktur borcluyu kolluyor tuketimi tesvik ediyor agustıs bocüğü tango yapıyor...ureten tasarruf eden cok calısanın emegi pul oluyor karıncanın anası aglıyor....ytd
150.000 in 1.94 faiz ile aylik geri odemesi nedir ?
15 ay vadeli kredi için bu ay 9960 geri kalan aylar 12 bin TL ...22 nisanda cekildiği için.ytd
bir tarafdan ucuz kredi verip (forumdan anladığım kadarıyla öyle yoksa pek anlamam bu işlerden ,insanlar kredi çekip dolar alma niyetinde olduğu varsayımı sebebi ile ) bir tarafdan geri çağırmak....
aklım o kadar karışıkki ne oluyor memleketde forumdaşlar??
kamuda dağıatacak kadar bol para mı var yoksa ...kredileri geri çağıracak kadar paraya mı sıkışık....??
saygılar.
siyasal islamcılar doviz faiz enflasyon bermuda şeytan üçgeninin içine düştüler burda kurtuluş yok kara delik var eğer seçimi kazanacaklarını bilselerdi çoktan seçime gitmişlerdi anketmetreleri umut vermiyor deynekçilerin desteğide yetmiyor seçim kanunlarıyla sihir yapabilirmiyiz bir taşla üç kuş vurabilirmiyiz deyip yasaları düzenlediler artık pkk nın mektuplarıda işe yaramıyor bunu istanbul seçimlerinde gördüler hakim savcılık makamlarına oturtulan imamhatiplilerin çabalarıda yetmiyor ysk da bunu gördüler herkese iyi bayramlar
Tl ucuz bnksmatıklerden gısgıcır banknot yağıyor....2 yıl kadar once dagıtılan kgf ile bi sürü orta dirrek kobi ci metresiyle tatile gitmişti..bankacı ,yegenim musterisini sixos tekirovada 2 slav hatunla bahce bitkilerini 1 haftalık sulama organizasyonunda denk gelmişti....kgf ler cok verimli ve ekonomi dısında her alanda patlamaya hazır bi sinerji yaratmıstı...ytd
$50 m. alt limit olmak üzere finansman & refinansman kredilerinizde , yanınızdaki dost ; sütbıyık & sütbıyık finansal hizmetler established 1793 .
Günaydın arkadaşlar herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle. Şunu belirtmek istiyorum bende bankaya gitmeden kredi çektim hisse senedi ve dolar aldım vakıfbanktan hiç aramadılar ama miktar çok azdı. Şayet şimdi arıyorlarsa fiziki parayı misal kamu bankasından çektim gider döviz bürosundan dolar alır onu tekrar istediğim bankaya yatırım böyle de olabilir.
Ayrıca bankadan kredi düzenli ödedikten sonra çekilen kredi üzerindeki tasarruf hakkı kişiye ait değil mi ne gibi bir cezai müeyyidesi olabilir kredi geri istedi bende vermiyorum deme hakkımız yok mu?
Şerro : 14,9031 düzeyinde.
Başlıkla alakası olmasa da paylaşayım dedim.
Herkese sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim.
Bir yıl kadar büyük bankalardan birine ait bir fabrikada çalışmıştım, adam bankadan aldığı krediyi ödeyemeyince fabrikaya el koymuştu banka, kapatmamiş da, işletiyordu. Kısacası ne makinesi azizim komple fabrikayı alıyorlar.
Kredi çekerken imzaladığıniz sözleşmeleri bir okuyun isterseniz.
Marmariste de fiyatlar ayni. Tek fark kabuklu ceviz kg 50 liraya vardi.
Gordugum gecen seneye gore yerli turist de cok yok ramazan bayrami tatilinde. Belki deniz soguktur , denize girilmez diye gelmemis olabilirler yerli turistler. Ayrica alim gucundeki azalmaninda etkisi olabilir.
Ingilizler yavas yavas gelmeye basladi. Rus ve ukraynali turist cok az var. Belki onceden kacip gelip yerlesmis bir kesimde olabilir.
Otoyol ile Marmaris, Bodruma gidecek olan önce, 3.500 gaymeyi cebine koyacak, tatil ücretini sonra düşünecek...