Vade sonunda elime gecen tl faizine bakarim dolarla filan kiyaslamam diyorsa ama param bir $ok durumunda pul da olmasın diyorsa 25-17=8 orandan fergat edip kkm yapması; aksi takdirde $mevduat daha mantıklı gibi ..yatirim tavsiyesi degil tabiki..
25 mi oldu mevduatlar....
17,96 yı japonla yapıştırmışlar.
Kıpırdamıyor...
Brent 93 dolara düşmüş motorine zam gelicekmiş
benzine de gelmişti yakında....
Tarım kredi ye uğradım peynirlerde indirim göremedim daha çok yağ bakliyat salça gibi ürünlerde indirim var baya kalabalık tı o yüzden fazla bakamadım diğer ürünlere
Motorin zammı iptal olmuş galba....
Oldu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakında tanzim satış gibi olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hangi yağda indirim olmuş? zeytin yağında yoktu. çiçek yağını göremedim, bitmiş deniyordu. aynı marka yağın 1lt, 2lt, 5lt sinde belli bir oranda indirim beklenir. öyle değil göstermelik diyelim 2 lt sinde indirim yapılıyor, hemen bitmiş, diğerlerinde hiç indirim yok. yani tam göstermelik indirim, sanırım enflasyon hesaplamasında o indirimli üründeki fiyat kullanılacak.
Babam da gitmis tkk ne makarnadan baska birsey de indirim yokmuş .
Tatildeyken izmirde tesadüfen bu tarım kooperatifi marketi görüp meraktan içeri girdim.!!!
Göz gezdirdim.!
Çekirdeksiz kuru üzüm 10 numara 1 kg lık ambalajda tüm rafı boşalttım.!!
Kg etiket fiyatı 28 TL den.!!
Kasanın oraya geldim.!!
Kasanın yan tarafında beleşe yakın fiyatı üzerinde yazılı ne kadar kolonya varsa hepsini aldım.!!
Elit markası.!!!
Kolonyalar 70 derece.!!
Kokuları gayet güzel dezenfekte olarak kullanışlı.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Tkk de yapılan her göstermelik veya gerçek indirim maliyetlerde düşüş olmadıkça zarar yazar onuda biz vetgilerimizle kapatırız.
Sıfır kilometre taşıtların bayi sonrası satışında “6 ay ve 6 bin kilometre” şartı getirildi.
Yasak hemşehrim yasak!
25 günde olduğu gibi bugün de dolar 17,96 TL...
Umarım daha sonra bazı kesime binmem kaç milyar doları 17,96 TL dan ucuza sattılar şeklinde muhabbet oluşmaz...
kuru tutuyorlar ama diğer tüm üretim maliyetleri artmaya devam ediyor. son aylardaki dış ticaret rakamlarındaki bozulma bundan kaynaklı bence.
son 6 ayda resmi enflasyon kadar bile değer kaybetmedi lira; bu da dış ticaret için olumsuz..
bir yerde yine ipin ucunu bırakacaklarını ve kurun 20-22 aralıgında dengelencegini düşünüyorum.
bakalım neler olacak..
İzlemenizi tavsiye ederim. Bir an önce iktidar ve muhalefetin popülizmi bırakıp ortak bir yol haritası çizmesi gerekir.
https://m.youtube.com/watch?v=-g5JY7fLEi8
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
18.18 rakamını bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi .her sabah ayni iskence.
KKM de dağılma olmasın diye ilk kez vaad ettikleri yüzde 17 faizi verebilmek için doları tutmaya çalışıyorlarsa...
Koca ülkede tek bir yatırım aracı kaldı.
Bist in altına odun atıp duruyorlar.
Doların yataylığının bir süre sonrası (yerel para bazında iskontolu), ucuz kaldı diye yine arabalara saldırabilirler.
On hesap 250 k ya kadar 24.5 e düşürmüş (5k pasifli)
Emlakta ise fiyatları biraz aşağıya çekseler kredi kullanma olanağı yoksa bile yatırım araç yokluğundan 2. dalga şeklinde tekrar talep gelebilir.
Emlak sahipleri ise satıp ne yapacağız diye düşündüklerinden arz-talep de dengesizlik yaratıyor.
" T I N A " - "There is no alternative."
Faizler düşük kaldığı sürece balonlaşma tam gaz. :oleyo:
ytd
BİST e nazar değdirdik...
-1,87
ABD konut verisi erken durgunluk u işaret ediyor.
Bizde de gerileme vardı.
Ancak bizimkinin nedeni farklı.
İstesen de ne konut ne de araç için kredi alamıyorsun. :)
Bisti kafa kola aldılar.
ytd
Sıkacaz dişimizi Hazirana kadar kimse bir yere kıpraşmayacak.
Kılıçdarın yaptığı gibi kışın petrol, doğalgaz faturamızı protesto edip rusyaya ödemezsek bu iş kotarılır.