Pazartesi SAHOL'da dengeleme alımı olabilir, seans sonu çok az aldılar bence.
Printable View
Pazartesi SAHOL'da dengeleme alımı olabilir, seans sonu çok az aldılar bence.
2822den longlayalım bizde ytd.d
Benim Turkish pezzoz ironimi hatırlayan var mı? Pezzoz come back
Akşam seansı kim sürüyor böle ☺
Akşam akşam da gıdıklıyor namuzsuz
Üçgün durmaksızın fışkırtabilürsün Bigşort abi
Yenilen pehlivan güreşe doymaz, ptesi bakıcaz
Meksa ve gcm yanıltmadı beni.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün en yüksek 2.834 .50 olmuş vadeli
Vurmuş dönmüş
Şahsi beklentim yetmez
Gün içi en yüksek rakam isteriz kapanışı
1 dene long jetonu atacağım
Amaç çiğkögfte parası çıksın
Bozkurt Abey İle yemiş olalım
Tezim doğru ise çıkar
Değilse çıkmaz longlara eklemiş olurum
2.826 dan 10 dene long sadece
Dow düzeldi longlar artık iş yapar.
Düşüş devri bugün itibarıyla bitmiş olmalı...
Bu vade çok yukarılarda kapanacak gibi tüm zamanların en yükseğinde...
Y.t.d
AZ GİTTİK UZ GİTTİK DERE TEPE DÜZ GİTTİK
GEÇEN HAFTANIN DÜŞÜĞÜNE KADAR YÜKSELDİK
BU HAFTA NELER OLUR ?
https://www.hizliresim.com/n6hrfrw
https://i.hizliresim.com/n6hrfrw.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...95b264bd56.jpg
Günlük grafikte böyle bir kanal çizmiş etkin güçler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...18e2a1aaab.jpg
Dört saatliklerde hafif bir tepki var. Genelde 2 iş günü konu devam ettiriyor. İşlem yaptığım 12 ay vade grafiğimde çok daha net bir durum var ama uzun süre önce kendime verdiğim sözü tutmayıp grafikleri paylaştığım için elimi belli ettim. Bir daha işlem yaptığım vade grafiklerimi paylaşmayacağım. Yakın vade ve 12 ay vade grafikler farklı sinyallerde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Petrol çok şeyler değiştirecek. Umarım kulağına şu kacirdigim birisi olmuştur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/5w4f8vc.png
12 ay vadenin tahtası, anlık.. yok mu hayrına 14 lot alan biri 3550 yansın tabelada, yada eli değmişken 10 lot daha alsın 3588 tavana kitlesin tahtayı- grafik ne acaip olur ama, al vermeyen sistem kalmaz :party:
37 lot versen taban oluyo, 24 lot alsan tavan oluyo, derinliği bu seviyede olan bi tahtanın grafiğine bakıp üstüne trend çizgileri, ortalamlar, elliot falan çizenler var.. allah akıl fikir versin
Akşam seansı kim sürüyor böle arkadeş 👋
Vade sonuna kadar soluksuz yukarı beklentim var. Sonrasına sonra bakacağım.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik analiz vardır. Ama geleceği söylemez koyarsın stopunu denersin şansını. Ben uzun süredir aynı indikatörleri kullanıyorum ve teknik analizin olduğunu biliyorum. Gün içi hareketlere bakarsan yoktur evet.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b2cb543477.jpg
2200-2750 arasını taşırsan yılda 3-4 tane böyle trendi yakalarsan Teknik analiz işini yapmış oluyor. Trendden çıktığı yer geçmişte girdiğim yerlerin hepsi belli.
İkinizi de forumda görmedim. Bu forumu takip etmemi sağlayan 5-10 kişi var onların dışındaki yorumlar önemli değil.
Kendime değer verdirmek için saçma bir yoruma cevap yazma gereği duymam zaten ayda yılda bir yazarım genelde okurum varlığımı bilen yoktur ihtiyacım da yok.
Neden yazdığıma gelince. Çok boş bir yorum olmuş topiğin kalitesi bozulmasın diye zaman zaman böyle yazanlara takılırım ki yazarlarken 2 kez düşünsünler. Malum boş yorumlar arasında çok değerli yorumlar kaybolup gidiyor.
Petrol dediniz...Ben de 2008 e baktım...sp500 önce 1.500 den 1.200 e iniyor.Ama petrol o arada yükseliyor bile.
Sonra petrol güm aşağı,hem de ne çöküş.İşte o zaman sp500 ;750 ye kadar iniyor.
Benziyor mu acaba?
Sp500 zirveden %20 indi ama petrol tınlamadı..ama son günlerde petrolde sert düşüşler var..
Neden 2008.Çünkü MURAT BERK gibi önemli stratejistler bunu da olasılık olarak görebiliyor(düşük ihtimal de olsa)
Şunu kabul edelim.%8 üzeri enflasyon var.STAGFLASYON-AGRESİF FAİZ ARTIŞI VE PARANIN ÇEKİLMESİ VE GÜVENİN KAYBOLMASI(LUNA)...
Kurban verilmeden dipler oluşmaz gibi.
CRYPTO da güven çok sarsıldı.Düşünün o alemin ilk 10 una giren LUNA buhar oldu.Bundan sonra kim güvenir.Kanımca orası daha epey kan kaybeder.
100 DOLARDAN 0.000007 YE DÜŞMEK NE DEMEK?
Petrol cakilirsa Endeks 100 2000 lere kadar conilere eşlik edebilir lakin erdoganistan ülkesinde makro göstergeler hızla iyileşecektir. Eylül Ekim e kadar tirivi hareketler fakat sonrası fizan olabilir. Bizim enerji giderimizi cikartirsaniz boktan yönetime ragmen ekonomi cari fazla verir Zaten yabancı oyuncu olmayınca doviz de nanay olma ihtimali yüksektir.
Demirçelik ve emtialar lese dönebilir. Yıllarca 60 kuruslarda dolanan krdmd leri hatırlarsınız. Ama demirçelik kullanan arabalar, beyaz esyacilar avantajlı duruma gelir. Havayolları iyileşir. Tabii i de cimentolar...Benimkisi temennidir. Petrol önce 80 sonrasında 50 dolarlara inerse tsunami teğet geçer. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm DÜNYADAKİ KY. LAR SP500 den,globalden sert tepki bekliyor.''Çok düştü artık tepmeli'',diyor..
Ama GLOBAL ÇETE ,bizim bunu düşündüğümüzü biliyor:)
Yahu ne güveni.
Hiç bir hukuksal dayanağı yoktu..
Coının çalınsa abd polisini arıyorsun...
Trajikomik SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nasıl bir yazı ya, kimse yazmasın o zaman forumda 2-3 kişi kendi aranızda takılın, böyle kibir görmedim..
Ki arkadaşta borsa yorumu yapmış kendince geyik muhabbeti değil, forumda sayfalarca geyik yapılıyor onlar için boş yorum denebilir sadece...
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birader sen 12.ay vadede işlem yaptığını söylememişmiydin ? yukarıda bu tahtanın derinliğini gösterdim, tavana kadar 24 lot olan bi tahta, 332 kademede sadece 16 lot pasif emir bulunan bi tahta, kalan 316 kademe boş.. bu tahtanın tekniğini çizip kaliteli yorum yaptığını mı zannediyosun ?? gelip millete forum adabı üstüne nutuk atmadan evvel git kendi edep seviyeni bi rektifiye ettir de öyle gel
Coın işi nasret hoca hikayesi
Kazanın doğurduğuna inanıyorsan kaybolduğuna da inanacaksın..
Ama ilahları bitkoyin..
Çok düşerse alınıp atılır bir köşeye.
Çaldırmazsan 10 sene sonra zirve yapar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya doğru, bazı yerde ciddi yazıyoruz burada da açıkçası goygoy yapıyoruz.
Anlık poz yazdık var mı burada hiç stop olmayan trader, 3 kere stop olduk inat ettik 4. de parayı bulduk bu bi tarzdır derstir psikolojisi zordur kolay mı yönetmek benim için 50 kontrat iyi para terste %10 yediğin zaman koyar yani düzde de 8000 puan aldık, 2000 zarar desen bana kötü para değil. Yönetmek kolay değil bu psikolojiyi. Herkes geçmişe bakıp konuşuyor veya herkes rahat rahat analiz yapıyor ben hissede senelerdir çok başarılı gidiyorum ama ABKA abeyim de söyler viop başka bir şey burada anlık yazmak döt ister stop olmak da döt ister zarar etmek de döt ister istemeyen okumasın veya kimse isdemiosa yazmayalım hep ciddi yazalım.
Ciddi de olmak var goygoy da var her şey var hayatta demek istediğim bu. Benim hisse başlığında zevzek yorumum çok azdır, burada da ciddi yorumum azdır, burası böyle stres atıyor trade eden. Onu da mı yapmayak ölek mi emmi