Aynen oyle bakalim yarinki seansi merak ediyorum bugunde rutinin disinda bi tuhaflik vardi sanki ya da bana oyle geldi..
Printable View
>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-batmis/270243
..
Borsa İstanbul’da bankacılık hisselerindeki çöküş, manipülatörler ve dört aracı kurumun yanında birçok siyasiyi de etkiledi. AKP yönetimindeki eski bir bakanın 4 liradan 5 milyon lot TSKB hissesi aldığı, yedi MHP milletvekilinin de 100 milyon TL’ye yakın para kaybettiği iddia edildi.
....
Kişisel servetlerini kaybetmiş manüpilatörlerin tutuklandığı davada gizlilik kararı alınması ilk kez karşılaşılan bir durumdur. Daha önce manipülasyon yapan kişiler hakkında ya işlem yasağı getirilir ya da tutuksuz yargılanırdı. Bir başka iddia ise dava kapsamında ikinci bir operasyon yapılacağı oldu.
Paramedya
ABD savunma bütçesini içeren tasarıya Türkiye'ye F-16 satışını zora sokan ekleme yapıldı
BU şu anlama geliyor :
ABD Başkanı böyle bir satışın ABD'nin çıkarına olduğuna dair ve F-16'ların Yunanistan toprakları üzerinde yetkisiz uçuşlar yapmayacağı konusunda somut adımların ayrıntılarını da içeren bir onay belgesi vermediği sürece Türkiye'ye F-16 savaş uçağı, F-16 geliştirme teknolojisi veya modernizasyon kitleri satılamayacak..... Dikkat edin Türkiye asıl eksen kayması bundan sonra daha netleşmeye başlayacak....bunlar sinir uçlarına daha da basmaya başladılar.....bunlar biliçli yapılan hareketler.....Erdoğan dahada şahinleşecek....anlamına geliyor....
Bu arada Erdoğan ayın 13 de başkan Putin le bir araya geliyor.... Borsa asıl şimdi etkilenecek.......
GARAN %+4 kapattığı endeks ..negatif kapatıyor..
tuhaf durumlar...
altın ve gümüşte akşam son çöküşünü yaşıyor bu arada ....yarın kısmetse alımlarımı yapıp kenara çekiliyorum.....alımlarım altın fon ağırlıklı olacak...gümüşte fonlar gerçek fiyattan çok üsten satıldığı için şimdilik almayacam....Altın daha iyi fiyatlanıyor fonlarda.......
Eski şirketten çevrem fena değil, direktör düzeyinde arkadaşlarım var, aslında böyle bir şirket kursam müşterim de hazır diyebilirim. Ama ben köyde bağ bahçe işleriyle uğraşmayı tercih ederim, fazla kazanınca fazla harcıyorsun, eşeklik yanına kar kalıyor
Zaten bir yamuk yapılmazsa seneye eyt den emekliyim. Hep tavandan yattığı için emekli maaşımla orta halli bir aile geçinir, bir o kadar da mevcut yatırımlardan gelse, bana yeter.
Fazlasına gerek yok(fazla para kazanmak=fazla stres)
Bu bakış çok güzel.
[emoji2969]SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemal orada ya Tayyip geldi çözemedi bak emekli hesap uzamanı çözdü bu işi havası var ama
Niye bukadar hızlı verdiler orası ilginç. Dowa pek bakmazdi bu sefer bodoslama dalış oldu. Dow mübarek iyi agresiflesti. Oradakiler baya baya strese oldular düşüş trendinde.
Borsa şimdi dusecek nedennn çünkü F16 lannnn yürü git shortcularin pozlar ABD nin F16 Sina kaldiysa siz gidin ek.teminat hazırlayın donunuzu alacaklar donsuz kalacaksiniz.
Rusya KKTC ye amborgauu kaldırdı arkasına ABD F16 jesti yaptı. Normalde piyasa güzel vermesi gerekirken fowdaki düşüşü dikkate alıp tepeden 3 bin vakti akşam seansında. Evvelki hafta 37 bin puan yukarı gittiği günde akşam seansında tepeden 1500 puan çakmisti hızlıca ertesi gün 37 bin puan aldılar. Bakalım yarın nolcak.
Kendi portföyünü kurum kimliği ile yönetmenin ne avantajı olacak ki. Zaten kazanca vergi yok.
1-2 hesap yönetme işi için de kuruma gerek yok. Kar üzerinden belli bir oran için anlaşılabilinir. Ama zaten başarılı biri kendi portföyünü yöneterek de iyi para kazanır. Macera aramaya gerek yok bence.
Kurumsallaşma da temettüde vergi yok
F16 için ekleme yapıldığı doğrumu
4000 üzeri açılış yapmalı.. 410 kapatmalı [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açılış olumlu olacak gibi.
futures lar artı
:drunk::drunk:
bu arada ben carsberge döndüm
tuborgu bıraktım az temettü veriyo diye :he:
Uğur Şahin'in, Pfizer'ın Nobel adaylığından konuşulurken adlarının uluslararası dolandırıcılığa doğru evrilmesi. İleride aslında bu aşıların insanlar üstünde deney için üretildiği haberlerini duymak şaşırtıcı olmayacak.
https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593
günaydın teminatlar bugün yükseldi. hesapları kontrol etmek lazım. karda bile olsak, teminat tamamlama çağrısı alabiliriz.
açılış kötü.. olmadı pala..+gaplı olmalıydı
ne oldu da..bunu yaptı iblis?
shortculara göster ama elletme demişler sanki...
pozu açıp kapatmam 20 sn falan sürdü...
397.125 short 395.800 flat...
https://i.hizliresim.com/9jhfmye.png
Dün başlayan banka alımlarına Hulk önderliğinde bugün de devam diyorum..
Eksi açılış olunca genelde Artı kapatır iplis