Her şeyler olabilir.Hisse fiyatı 150 tl.
Banka yıllık 150 tl.ye 45 tl faiz veriyor.(net vergisiz)
Faizler %30 a dayanmış,faizler böyle yükselmeye devam ederse şirket 15 tl. temettü verse de kurtarmaz.
YTD
Printable View
Bugün çok pozisyon kapanmış olabilir, akşam üzerine göre fark var gibi
https://i.hizliresim.com/p50riik.jpg
Ne kadar doğru zaman biz vakti gelince en son duyacağız...
Piyasada SPK başkanının görevden alındığını ancak, Kemal Kılıçtaroğlu' nun muhalefetinden dolayı görevden alındı denilmesin diye bekletildiği konuşuluyor.
Sevgili KaraKemal,
Niye düştüğünü ve nasıl düştüğünü açıklamışsın arka sayfada .
O kişinin elinde başta gubrf, Tekfen, pengd, vestl ve bildiğin diğerleri.
Sende buradaki büyük oyunculardansın bence ve dün/bugün akbankı kimin sattığını da biliyorsundur.
Hangi tahtada ne kadar pozisyon kaldı bakalım.
Burada önemli olan şu sattı paraları yurt dışına çıkardı türü sallamaların boşa çıkmış olması benim açımdan.
Adamlar öldürmeden malda almadılar.
Haftaya görelim bambaşka bir dünya da mı olacağız?
Hükümet kanadından hiçbir açıklama yapılmaması acaba bir zaman sonra “her piyasa da olan şeyler bakın herşey normal†şeklinde mi yorumlanacak?
Enteresan günler bekliyor bakalım.
İyi akşamlar.
Ard arda gelen 3 müdahale bu arenada zarların ne kadar hileli olduğunu gösteriyor...
Bankalar ard arda 10 tavan çekerken neredeydiniz...
Neyse, asil soruma geleyim, bunca habere rağmen aksam seansı neden sakin kaldı sizce?
Piyasa Gündem
@PiyasaTurkiye
·
6d
AKP'li Metin Külünk: İddialar O ki:
Borsada çekilen son operasyonların ana merkezlerinden birisinin YATIRIM FİNANS şirketi olduğu ve bunun da İŞ BANKASINA dolayısıyla CHP’ye uzandığı ve bunun çok ciddi siyasi sonuçları olacağını hatırlatmakta yarar var.
:) hey Allahım
Bence aday belli olduğu anda bürokrasi durur.
Geçmiş zamanda,Aydın DOĞAN ve Deniz BAYKAL birlikte borsayı yerle yeksan ederlerdi.
Hürriyet gazetesi manşet atardı,Asker çizmeleri RAP-RAP diye borsa booom,ardından Deniz bey hükümetten çekiliyorum derdi,Borsa yine boom,1 hafta tahtalar alıcısız taban,taban düşerdi.
Hey Allahım,ne günlerdi O günler...
YTD
Üst akıl long istiyor. Bir sonraki hamleleri hisse senedi BES fonlarına teşviği arttırmak olabilir.
Thyao tarafında Anadolu Jetin veya Turkish cargonun halka arzı gelebilir.
Her varlık fonu şirketinde ayrı bir hikaye yazarlar. Maden bulduk gömü bulduk şunu bulduk
Bu geceki Takasbank raporu bakalım ne diyecek, çok zarar olmuştur.
Forumda oyuncu değişikliği olmuş , Gundwane oyundan alınmış , Tidebringer oyuna girmiş , 1 aydır ne gaz verdin be kardeş valla pes...
Kozal bedelsiz onaylanmış..
3 tavan hesabı yapanlar okuyorum..
Borsaya katkısı olur, yarın.. Heyecan, gerilim, aksiyon..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa çok ucuz kaldı, su içinde 8500 olması lazım değil mi?
Embesil embesil konuşma..Her pazartesi artı gap oluyor, dedin..ÇAKILDIK..13 yıldır viobdasın ne öğrendin.
haftada 2 kere gelip ergen ergen konuşmalar..
Endekis devre yakmaya ramak kala pala bu arkadaşların donunu alamadığını farketmiştim, nedenini akşam bim hisse alımı açıklamış olduğunu okuyunca diri kalmalarının sebebi buymuş dedim. Demem o ki hiç bişii bilmeyen biri bile ekrana bakınca matriksteki gibi rakamlar zaten ipucu veriyor olması... demek ki patron hissesinin ucuz olduğunu düşünmüş, sasanın patronu gibi pahalı bulmamış, patron ne derse hisse ona göre hareket eder, tahminim yarın bim şowunu izleriz.
Bu arada bugün endekis üzeri performans sergileyen üç hisseyide tebrik ederim. Hele ford böyle bir günde yüzde 5 yapmış.
Aman hocam halka arz deme... Gelen halka arz üç kuruş parayı emiyor zaten... Milyar dolarlar borsaya gitmedikce halka arza müsade edilmez. Günahtır diyeceğim de bir gülme alıyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu adam ZİRVEDE MALDA KALDI.:).mv nin bu kadar bir meseleyi gündem yapması ancak canının yanması ile mümkündür...Haklı mı haklı..Ama mesajlardaki yoğunluk ve duygu bana bunu hatırlattı..
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
Borsa yemeye devam ediyor.
@spkgovtr
uyuyor
Sadece
@kilicdarogluk
değil, Milyonlarca insan SPK için gün sayıyor.
Ne isterseniz küçük yatırımcıdan?
Jöleli Borsa hırsızı ve yancıları, Vallahi hesap vereceksiniz.
#borsadasoygunvar siz duymamaya devam edin.
Gün ola harman ola.
Toplam teminat 1 milyar kadar azalmış ağırlıkla nakit dışı teminatta erime olmuş.
https://i.hizliresim.com/im5hhjg.jpg
Bir insan neredeyse 15 saatini borsaya harcıyorsa ne kazanıyorsa kazansın yaşıyor denilebilir mi?
Ne zaman foruma baksam her dakika yazanlar var.
Bırakın gidin çoluk çocuğunuzla ilgilenin. (ariston komşuyla ya da duvarların sesiyle ilgilenebilir, bazen de güzel film önerisi oluyor.)
İyi geceler. :):yahoo::bravo:
Bugün ayın 2. Günü
Ve 4 büyük bankanın vadelisin de çok büyük poz kapamalar oldu.
Ortaya çıkan haberlere de bakılırsa.
Son iki günlük operasyon
Bankalar için yapılmış gibi.
Şayet düşündüğüm gibi ise
Yarın bankaları sert almaları lazım
https://twitter.com/yemekci53/status...m69cSI8Jw&s=19
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komplo teorime göre bugün düşen hisseleri birileri teminat verip vadelisinde long poziyonu var. Onlara yönelik hamle devam edebilir.
Haklısın bu iş iş değil,
En güzeli temettücü olup ekran izlememek :)
Vobcunun wc ye gitmesi bile yasak, gidip gelene kadar iş işten geçmiş olur.
AKP li Metin Külünk, sermaye piyasalarından fazla anlamadığı belli, bu yazıyı haber yapan da düzeltmemiş, burada alıntı yapanlarda ya fark etmediler ya da düzeltme ihtiyacı duymadılar,
Yatırım Finans diye bahsedilen Şirketin gerçek adı:
Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. dir, :)
Yarın yine zor bir gün olacak. Gün içi oynarken az dalgalanma olunca bir kaç kademeye oynanıyor ama çok hareketli günlerde sermaye bir anda eriyebiliyor.
Sabah uyanırken az bir melodi kafamda çınladı, hangi şarkı diye ararken gün onunla geçti, sözlerini de okuyunca bugün hiç işlem yapmadım.
https://www.youtube.com/watch?v=O8NsXbviNgI
The Doors Roadhouse Blues Lyrics HD
Keep your eyes on the road, your hands upon the wheel
And I woke up, good mornin', and I got myself a beer
Yeah, I woke up, good mornin', and I got myself a beer
The future's uncertain and the end is always near
Arjantin Ekonomi Bakanı Sergio Massa, La Pampa eyaletinin Arjantin Kredi Programına katıldığını duyurdu.
Arjantin Ekonomi Bakanı Sergio Massa, La Pampa eyaletinin Arjantin Kredi Programına katıldığını duyurdu.
Massa, La Pampa eyaletinin, küçük ve orta ölçekli şirketlerin üretimini finanse edecek krediler için 30 faiz puanlık bir sübvansiyon oluşturacak olan Arjantin Kredi Programına (CreAr) katıldığını duyurdu.
Massa'nın duyurusu, La Pampa Valisi Sergio Ziliotto ve Sanayi ve Üretim Geliştirme Bakanı José Ignacio de Mendiguren ile birlikte yapıldı.
Ülke genelindeki KOBİ'lere 500.000 milyon dolarlık kredi sağlayan Nación ve BICE bankaları ile bazı taşra bankaları tarafından yürütülen, şirketlerin üretimlerini artırmalarına ve daha fazla personel istihdam etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bir programdır.
"Bugün önemli bir gün. Sübvansiyonlu faiz oranının KOBİ'ler ve üretim için krediye erişim aracı olarak çalıştığı ve spekülasyon aracı olarak kullananlar için yüksek olduğu fikrini derinleştiriyoruz dedi.
Massa, "mal üreten şirketler için makul faiz oranlarına erişimin, enflasyonun düşürülmesi için temel unsurlar olan üretim ve istihdamın artırılmasına olanak sağladığı" güvencesini verdi.
https://bnn.network/watch-now/the-ar...redit-program/
Faiz sebep enflasyon sonuç.!
Rahmetli ERBAKAN'ın projesi içinden sadece 1 i,aslında kapsamlı proje.
https://i.hizliresim.com/5hv8jhm.JPG
Projenin devamı var,alttaki linkde.
https://twitter.com/feyziseri/status...51703237160960
Ben kimseye örnek olmak istemem, bilakis kimse ile fazla yakın olmamak ve kafa rahat olsun diye borsa ile ilgileniyorum.
Bir merhaba ile ilişki başlıyor ve olaylar gelişyor. Gençken yeni arkadaşlık dostluk vs önemli oluyor, yaş ilerleyince yeni ilişkiler fazla riskli oluyor.
Whatsapp'dan bulan oluyor orada yazılanı okuyup düşünüp cevap veriyorum, direkt konuşmada bazen iletişim hataları olabiliyor.