Yalnız K.maraş,Malatya,Elazığ %68 malum şahıs görünüyor deprem bölgeleri, inanamıyorum....
Printable View
Yalnız K.maraş,Malatya,Elazığ %68 malum şahıs görünüyor deprem bölgeleri, inanamıyorum....
burada yazan bir kart papaz var, siyasetten beyhaber
akp 200 altına düşer diye sallıyordu, var mısın iddiaya, olursa bir daha yazmam dedim
akp 250 altına düşerse yaşadığım muhitte lokma hayrı yapacağımı da ilave ettim
dötü yemedi tabii iddiaya girmeye, olur olmaz yazmaya devam..
Deprem illerinde AK partinin üstünlüğü var.
Fox'ta ilginç bir bilgi paylaşıldı.
Erdoğan' ın son 3 referandumda oy sayısı sırasıyla, 21 milyon, 25 milyon, 26 milyon...
Şu an itibarıyla aldığı oy toplam sadece 11.5 milyon....
Ciddi bir işler dönüyor, açık ara önde olunan sandıklara seri halde itirazlar varmış tekrar tekrar sayılıyormuş.
Anka ve İhlasın gösterdikleri, açılan sandık sayısı ve kullanılan oy sayıları da farklı, İhlas'ta genelde düşük sayılar, tersi de söz konusu ama daha az sayıda şehirde..
benim umudum akp'nin milletvekili sayısında 290'larda kalması
yoksa 300 üstünde kalırlarsa 2.turda büyük propagandası olur..
Afad a ve Kızılaya yardım yapmayın, hırsızlar çalar diyen refaba vs üstün! Zekalılar, depremzelere kimin nasıl yardım ettiğini göremiyor.
Seçim sonuçları , yardım etmeyenlerden yana değil.
Bunun anlayamamak zihinsel sorunlarla ilgili.
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim sandıkta da aynı durum oldu..KK açık ara öndeydi ,mv kağıtlarına itiraz olunca tekrar sayıldı 9:00 da islak imza hazırlandı...
AKP nin yüksek oy aldığı sandıkların açılma oranı %90 lara yaklaştı.
%100 olunca etkileri kalmayacak sıra büyük şehirlere gelecek.
22 milyon oy kalmış belli olmayan.
https://i.imgyukle.com/img/2023/05/14/rV7kUp.png
Her seçimde her seçim ayni muhabbet. Hiç değişmiyor. Hiç mi sıkılmiyorsunuz? Bakırköy cankaya Beşiktaş girilmedi:)
48 küsur rte
47 kusur kk diyorum M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu Ajansı Milletvekili Dağılımı :
Açılan Sandık %70,56
Akp : %36,65 270 mv.
Chp %23,90 169 mv.
Mhp %11,06 51 mv.
İyi Parti : %9,93 46 mv
Yeşil Sol %8,29 58 mv
Demek ki değişen bir şey yok...hep aynı işler...
Çankaya'da bir sandık 9 kez sayılmış, sürekli itiraz etmişler...
Geciktirerek üstün olan sandıkları, psikolojik üstünlük sağlıyorlar...Anadolu Ajansın karnesi ortada...hep başladığı ilk rakamdan %15 geri düşe düşe gelmiş şimdiye kadar...
Aynı terane çalınırsa...aynı muhabbet yapılacak tabi...ne var ki bunda...
Ya arkadaşlar geçin bu işleri. Bu tur olmasa bile 2. Tur da RTE alacaktir var mı hayır diyebilecek?
Ahmakça ve aptalca seçilen bir aday ve saçma sapan yaptığı propagandalar.
Seçim bitti artık konuşabiliriz değil mi beyler kizmazsiniz değil mi bizleri suclamazsiniz heralde. Çünkü eğer RTE ye hizmet eden bir kişi varsa o ne ince nede bir dönem k.k ye itiraz eden Meraldir. Eğer muhalefetin içinde bir RTE nin adamı varsa o olsa olsa k.k. dir.
Artık tek dileğim CHP nin basina gerçek kimsenin şüphe etmeyecegi bir Ataturkcu bir kuvvaci bir ittihatçı biri gelir inşallah.
Evet beyler başlık dolar başlığı, dolar tahminlerini de alalım.
1 saat öncesi itibarıyla 21:16
Sonuç açıklama grafiği imiş, oy oranı/açılan sandık oranı grafiği
https://twitter.com/NOnurkuru/status...12082333564938
https://pbs.twimg.com/media/FwG69HCW...name=4096x4096
Tele1..... :
Alıntı:
AKP, 10 bin sandıkta ortalama 3 milyon oya itiraaz etti.
“Çankaya’da neredeyse her sandığa itiraz ediliyor”
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya’da sandıklara itiraz edildiğini bu sayede sonuçların sisteme girilmesinin geciktirildiğini söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=sol_surmanset
Gazeteci Murat Yetkin canlı yayında Erdoğan’ın Anadolu Ajansı’na talimat verdiğini öne sürdü.
Gazeteci Murat Yetkin, FOX TV canlı yayınında dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı. Yetkin, “Erdoğan seçimleri İstanbul’dan izleyecekti. Karar değiştirip Ankara’ya geçti. Münipülasyon yapan Anadolu Ajansı’na ‘Ben açıklama yapana kadar yüzde 10 fark korunsun’ talimatı verdi” dedi.
https://tele1.com.tr/murat-yetkin-er...-verdi-844239/
12 milyon veri henüz girilmemiş...
Halktv..... :
Alıntı:
Şu anda 60 milyon oy içinde, 12 milyon oy sisteme girilmedi
Evet dolar tahminleri lütfen...sebati ışık lütfen
Henüz erken dolar için bir şey söylemek .
Diyarbakır'da oylar YSK sistemine yüklenmiyormuş... AA rte'yi %50 üstü tutuyor... istenmeyen istikamet..
Olası 2. tur seçiminde bu tür tekrar sayımlar bence kameraya alınmalı ve 3. vb defalarca sayım isteyip sonucu geciktirenler hakkında suç duyurusu yapılmalı
orda itiraz burda kedi şurda ysk.
Herkes suçlu.
Aynı iktidar mantığı yıllardır duyduğumuz.Herkes suçlu.Ama kimse suçlu benim demiyor !!
hükümet tarafından 2001 de usd/tl 1 liradan alıp 23 liradan seçime girilmiş bir ortamda muhalefet seçimi kazanamıyorsa kimse kusura bakmasın.
söylediğimde bana laf saydınız!!!
KK bu ülkenin geleceğini çaldı.
Bu ülke lider istedi seçimde aday olması için.dede istemedi !!!KK de liderlik vasfı yok !!
akp nin eskileri ile seçime giremezsin !! son 1 yılda seçim için attığı her adım akp lehineydi.
Halen bu gerçekleri kabul etmeyen varsa iyi uykular.siz uyumaya devam edin.
YSK Başkanı açıklama yaptı, hem gecikme yoktur dedi, sonra %48 i girilmiştir dedi, niye gecikti denince de, gecikme durumunda ne yapılacağı bellidir dedi.
Ne demiş oldu bu durumda ?
Sonuçlanan İller:
Bayburt:
Erdoğan %78,9
Kılıçdaroğlu %15,4
Oğan %5,5
Düzce
Erdoğan %68,6
Kılıçdaroğlu24,9
Oğan %6,1
Bilecik
Erdoğan %49,9