Ateist değil de münafık desen daha doğru olur. Çünkü ateistler genellikle ahlaken daha üstün oluyor. Ateistlerin ikiyüzlü davrandıkları pek görülmüyor.
Printable View
G. Amed abi, gönderini neden sildin ateyist değil, deyist olduğunu yazmıştın?:notr:
Senin gibi ağır g. abisine yakışmadı, lafının arkasında durmamak.:kahkah:
31.69 a sokup çıkardı
İğneyi
İğneyi
Graliçe ise 39.69 u öyle bi şeettiki anlatıĺmaz
İğneledi
31.6969 sokuyor şimdilik
Ama çıkarmadı
İğneyi iğneyi
Gidip rxpu ya bakayım bu sokma konusunda birley demiş mi
Teeccüd tamam sabaha bakarız neymiş dertleri
Tehefon düzeltiyor yapabileceğim bir şey yok
Tehefon seni niye düzeltmiyor?
girilmesi bu kadar zor bolumlerden cikanlarin yaptigi is
https://www.facebook.com/reel/742060331171032
Kkm ayak bağı dedi şimşek başkan ama bağa bi kat düğümde kendia attı.
Enag enflasyonu:4.32
Beklentim 3.99
Tuik :3.69 a kadar indirir.
Şimşek Mtv de yeni düzenleme yapılmayacak demiş.
Simsek:KDV'de artış olmayacak ve Kurumlar vergisi genel oranında da artış olmayacak
3,48 bekliyorum
Şubat enflasyonu Tuik'e göre: % 4.53
Enag'ı geçti, hayret...
Ahh Enag beni de şaşırttın.Tahmin olarak 4.44 yazacaktım. 4.32 açıklayınca vazgeçtim.
Son yılda 2.kez Tuik Enag'ı geçti.
% 36 yıl sonu tutar mı?
Ne zaman tuttu da şimdi tutsun?
Yanlış anlaşılmasın tahmini.
Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah adaylarının seçimden önce çekileceği yönündeki iddialarını yalanladı. Altınöz, 100 bin kişilik bir teşkilatla çalışıyoruz. Bu açıklamayla teşkilatlarımız boşa düşürülmek isteniyor dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Şimşek: Seçimden sonra yabancı kaynak gelecek...
Bunun nedenini de açıklasaydın ya.
İstanbul u alırsanız mı gelecek?
Kur artmayacaksa, hükümet de değişmediğine göre yabancı seçim sonucunu neden bekler?
Ağır vergiler mi getireceksiniz?
Petroldeki ÖTV yi artıracaksınız.
TL değerlendikçe ithalat artmıyor mu?
TL değerlendikçe millet neden DDKKM sini TL ye geçirsin?
Yıl sonu Yüzde 36 lik enflasyona göre yüzde 50 faiz iyi demişsin.
Yüzde 50 faizi kim kime veriyor? Milletin 10 milyonluk mevduatı mı var?
Sadece 10 puan lık fark için bu kadar değerli olduğun inanılan TL ye doğru çözülme mantıklı bir beklenti mi?
Keşke Bloomberg deki sunucu bunları sorabilseydi...
Şimşek seçim öncesi "sözlü yönlendirme" mi yapmış oldu?
Yönlenen var mı?
El kaldırsın...
Enflasyon oranı herkesi şaşırttı,enagın üstünemi çıkmaya çalışıyorlar acep:evil:
Şeref Oğuz un vergi yazısına bugün M. Şimşek cevap vermiş
"M.Şimşek'in Bloomberg 'dekı acıklamaları o
secım sonrası konusulan bazı vergılerın gelmeyecegını sosyal medyada yapılan polemıklere gırmek ıstemedıgını işlerini yaptıklarına daır acıklamalar ıle bırlıkte
Cok konusulan Borsa ıstanbulu bozabılecek bır vergı dusunmedıklerı acıklaması onemlı "
Buradan neden Şeref Oğuz gibilerin Sherefless Oğuz olarak tanımladığım açıklığa kavuşmalı, goygoydan para kazanmaca, Allah bereket versin, çürük bilgi satan ekoenomi pazarcısı..
Kentsel dönüşüme giren / girecek evi satacak köylü bike bulmaları zor bu memlekette Fikir tepe de bile acayip direnenler oldu yandaşlar her zaman herşeyi bedavaya koparmaya çalışır Çamlıca da yeni caminin hemen altında oturdum 5 yıl o zaman orada tv kulesi vardı , gecekonduları bedava kapatmaya çalıştılar sonunda seke seke verdiler, şimdi milyon dolarlık daireler ediyor.
Bizim kel
Çok konuşup hiç bir şey demeyince yeşil soğn yine yeniden 69 deneyecek
31
31