Bazan çürümesi eyidir
Az ürün çok para
Printable View
Bazan çürümesi eyidir
Az ürün çok para
aması var bizim vatandaşımızın bazısı da pahalıysa yer..ucuzsa yemez..geçen sene ucuz diye adamlar mandalin yemedi yahu..bu sene herkesin ağzının suyu akıyor ama mandalin yok.. psikolojik tamamen
vallahi olmaz billahi olmaz tillahi olmaz..böyle hırsızlık olmaz..4 yılda 40 kat çıkmış hisseye alıcı çıkmaz..bu olacak demek, bu halka hakarettir..küfürdür
bu borsa Türk vatandaşının değilse biz borsamızı istiyoruz arkadaş..ben de eder fiyatından hisse almak isterim..mecbur muyum hırsızın fiyatladığı kağıdı almaya
Bu sene bul buluştur ye, seneye 100 taleden yersin
Vermedi ya la 11500 u. Kim mızıkçılık yaptı acaba.
Bugün niye satıyoruz var mı bilen? Yine mi para yok?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün de eyii epik oldu :)
Kendinizi teslim etmeyin dayanın..
Sasa vadelisi.4.21......longgggg....açtık...buradski speği ne yapmalıyım..... yarın için
Daldan düşenleri de topluyak, Karaduman dayuya zınnık yok
Hepimiz KARADUMANIZ...
Vade gapını doldurmak istiyor...
topik elemanları (tokatçı hariç) şöförü kamyomdan iteleyip duruyorlar
bugünlük fışkırtan birazını pozsiyonu kapasın insin kamyondan yaww... ağırlık yapıyor kamyonda. kamyon abazan doldu iyice.
düşemiyoz.
hepimizi duman edecekler yoksa.
:drunk:
Ne gereksiz, lüzumsuz bir gün oldu. Tutunun çok güçlü alım geliyorcular da şöför atladıcılar da aradığını bulamadı.
bugün de umduğumuzu bulamadık çok şükür :Sad:
bari tofaş şeküllü bir kap yollasa :Sad:
Şimdi de 2b sınıfından bedri momentum var adlı şiiri okuyacak :kahkah:
hep bu SEL üstadın yüzünden...
nasıl bi sayım yabdıysa herifin matemetiği yetersiz kaldı. mala bağladı
seyredelimmi ? kapatalımmı tv'yi ? pala +18 yayına geçti :oleyo:
pes valla... ne güzel sıkıyorsun... hayret
https://www.youtube.com/watch?v=XRyfcOY6ZLY
Valla bugün hem gösteriyordu hem elletiyordu kağıtlar. Hiç nazlanmadilar.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün ayağım uğurlu geldi girer girmez karanlık odaya aldılar. Tost makinesine girmiş gibi hissettim
kırılma yeri demek, hakkaten yön belirleme aşaması demek..sen burda saatliğe falan bakamazsın..niye peki..
amirinden onay almadan kimse hattini aşamaz da ondan..saatlik ya da dk lığa bakıp trend çizemezsin aslanım..ne diyoruz defalarca aylık ve 3 aylık diyoruz..
sen saatliğe göre ancak oyalanıp sineklenirsin :oleyo:
amir kim; 3 aylıklar..
Borsa olmayınca 20 saat uyuyorum konuşma yok muhabbet yok. Vakit geçmiyor. Baktım eccuk para olacak birazda dümen oğlanın çalıştığı yerden para kurtarmak için ayağıma borç aldım o borcu oğlanın patrona ödetecem. Zaten çok bişi değil. Ayağım uğurlu geldi ama. Shortcular bayram etti
08.01.2025 Çarşamba
XU030YVADE , 11485-11622 gördü 11524(uzlaşma 11512) kapattı. -%0.22
Alemin şorterlerine bir tebrik daha :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post6959824
11635 maliyetli 2 porsiyon long aynen devam.