gene mi alemlere akıyoz
https://www.youtube.com/watch?v=xSlFSrGTrGI
Printable View
gene mi alemlere akıyoz
https://www.youtube.com/watch?v=xSlFSrGTrGI
Sigorta için en güzel fiyatı E-DEVLETTEN alabilmiştim.Sigortanın bitmesine belli süre kala police fiyatını arattırabiliyorsunuz.
İlgili acente farklı fiyat verirse,e-devlet fiyatını hatırlatmak lazım.
Bazen kurnazlık yapıp üstünde fiyat isteyebiliyorlar.Ama diretmek lazım.
veya aynı acentaya ara ara fiyat sorun..Bir anda e-devletteki fiyat geliyor(benim ki öyle olmuştu).Belki de numara çekti.:)
Haydi iyi geceler.
sigortada yaş. önceki kaza durumların özelikle önceden kazan varsa iyi saplarlar.
geçirmek için hertürlü bahaneyi icad etmişler mk.
:drunk:
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
15d
AKP'li Mustafa Elitaş:
"Asgari ücretliye 10 bin TL ilave zam yaptığınızda, bunun 3 bin TL'sini harcayayım, 7 bin TL'sini tasarruf yapayım demez.
10 bin TL'nin tamamıyla eksik gördüğü ihtiyaçları gidermeye gideceğinden fiyat dengesini alt üst eder ve enflasyona baskı olur."
https://x.com/PiyasaTurkiye/status/1891569221894545656
vay be bu kafalar bizi yönetiyor işte KKM yi de çeşke anlatsaydı bize
Gunaydın cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kerem sen şu yabay zekaya kurumun adını ve şifresini ver otomatik alsın satsın :he:
yoksa wcye gittim geldim diyene kadar piiiv.. o fiyatların yerinde yerler esiyor olabilir:oleyo:
Endeks hızlıca yukarı alması lazım yoksa kısa vadeli aşağı kırılım oluşur..
10900 den döndü döndü :drunk:
buralara gelmiş iken ; bi 1101500'ü yakmalı... sonrasında 1105000 üstüne atıp güçlenip güçlenemeyeceği izlenmeli
garan yine aşşa aşşa bakıyor
AKBANKIS yine artı :vk: bırakmıyorki şortçu para kazansın
thy yapın 500 pgsus yapın 500 rahatlayın totonuzu yırttınız 1 aydır ne açıklayacak bilanço pgsus ortalama 300 milyon gözüküyor kuruluşlarda , bırakın piyasayı artık yiye yiye bıkmadınız çarpsın bölsün dibini bulsun yatırımcı ozaman gelir zaten.Ama yok al içerden haberleri trade edin piyasayı gelen var mı oda yok .:)
Kozal Ereğli halk vakıf emlak tan bi sepet yabtım bakalım akşama nolucuk:oleyo:
Koç kalkmadan bu pıst 100 barutu bir yere kadar.
oradada bir tedirginlik var fon çıkışları bitmiyor.
Bugün görevimin başındayım tikkatli olun. Arada sizi de çarpmayayim sonra ağlamayın
Xu100 9880 üstüne çıkması lazım satış baskısı kalkması için..
Eşşeğe 8mlyn doğru ğidiyr bastgm,**** üstüme bilançosu nu yapacak, hissediyorum,
Olmadı formuna gmy yapıştırırm,uzun çetin bi yol, sevileceğiniz z bol bol, seçime kadar en fazla:he:
Elektrik ilk beni çarptı ya la:kahkah:
emeklisi sürünen bir toplum gelişemez..bu herşeyin göstergesidir..insanlık göstergesidir..adalette, milli gelirde vs. saygı yoksa her türlü ahlaksızlık serbest demektir..saygı değer vermekle olur..değer yoksa herkes ben de ahlaksız olurum çalmak benim de hakkım der..
o yüzden elin gavuru senden daha çok dindar olur..çünkü insanına senden daha çok değer verir ve adaletlidir..
müslümanlık bu yüzden yerlerde..bazıları buna coğrafi kader diyor..:oleyo:
al işte..elin gavurunun borsası 2 kat çıkarken sen yatırımcını soymak için 40 kat çıkartırsan böyle mala bağlarsın..
soygun her tarafta..nereye baksan hırsızlık..