yarım saatlik grafikte sinyal üretirse %50 long olurum. işin kötüsü toplantım var 1,5-2 saat ekrana bakamam.
Printable View
%50 longumu açıp toplantıya gidiyorum bakalım çıkışta neyle karşılaşırız hayırlısı artık
Teşekkürler.
Cok mühim.
Pek cok ihracatcı/ithalatçı şirketimizi ilgilendiriyor.
Ben siyasilerin ve bazı gazetecilerin yorumundan etkilenerek süphe ile bakıyordum yeni kanuna.
Ancak bu isin icinde olan yetkili şahsın yorumları endişelerimi izale etti.
Not: Borsacı miyız? İdeolog muyuz? Borsacı isek her haberi tahkik etmeye mecburuz. Aksi halde zokayı yutarız. Pek çok viopçu gibi.
- Ekonomi kanalındaki sunucu piyasalarla ilgili giriş konuşmasında araya küçük bir söz sıkıştırıp geçiverdi. Ben o sözde kaldım: "Sağlığımız el verdiği müddetçe sizlere ekonomi haberleri vereceğiz."
- Haklısın TEK. Ben oto tamircisiyim. Çok kapılıyorum borsaya, asıl işimi hatta hayatı ihmal ediyorum.
Mert abi- Ovvluum, duygulandırdınız beni. Dur, akşama eve dondurma alayım, sevinsin bebeler.
Bozkurt abi- Ben de suyun içinden biraz çıkayım madem.
(Seans salonu LONG... ŞORT... LONG... ŞORT... sesleriyle çınlamaktadır. Hepsi TOKATYILDIZI'nı sakinleştirmeye gider.)
Benim için böyük para kaçtı. Ölçü almaya geldiler iki ayrı usta bir de para lazım olunca erken verdim zarar yok ama sattığım kağıdın biri %5 diğeri de baya yüklü vardı. Hayırlısıyla bakalim bugün böyle geçsin
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (6 üye ve 23 ziyaretçi)
TIFIL, afl, e.yegen, NKN, seykota, şef
kimsecikler kalmamış gibim ...
bu sabah bofa böbreğini sat hisse al raporu yayınlamadımıydı?
benmi yanlış hatırlıyorum...ne güzel alımlar yapmış öyle...
bist iyice iğrenç bir yer olmaya başladı...
https://i.hizliresim.com/icnljos.png
Ayrıldığım iş yerinden geçen hafta 16 bin lira aldım ama koşturup parayı borsaya yatırmadım çünkü o paraya ihtiyaç vardı. Yaklaşık bir aydır elde bulaşık yıkıyoruz. Daha kötüsü makineyi almak benim vazifem olduğundan bulaşıkları ben yıkıyordum. Kurtuldum. Makineyi aldım; şimdi çay diyorum geliyor, kahve diyorum geliyor. Herkes bahtiyar...
Muhbir
@ajans_muhbir
·
10d
Şehit askerimiz Kani Obi’nin, geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarına attığı mesaj:
“Kendi öz yurdumda ben miyim garip?
Beni bir köşeye atan utansın.
Eğilmiyor diye kurdu hor görüp,
İti el üstünde tutan utansın.â€â©
Mekânı cennet olsun yiğitlerimizin.
ŞEHİT
Şehitler yatmaktadır kalbimizin en derininde
Her anımsamanın anmanın anının ötesinde
Yıkanmıştır al kanlarıyla memleket toprakları
Havada kuş izi var cennettedir al sancakları
Reisim hünkârım para ihtiyacım yok normalde paranın yarısını fizikiye gömdüm. Borsada 120 bin bıraktım. Site nin ve bir arkadaşın ihtiyacı için satmam gerekti. Normalde fizikileri bozdursam ekside değildim. Nasip değilmiş güzel para kaçtı. Günü döner parası ile kapadım
Yok abi ben senin gibi zamanlama yapamam, aylarca suyuniçinde beklerim, bak 1bucuk yıldır kaç tane sayfa eksilttik :he:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6632311
Yani diyeceğim şudur ki,
"İhtiyacın olmuyan parayı borsaya yatır. " kalıplaşmış bir cümle bana göre, kaç sene ihtiyacın olmuyacak? 5 mi 10 mu yohusa ölünce mi
Benim mahdum sabah annesine mesaj atmış, bu akşam mesaiye kalıcam beni merak etmeyin deye. Kerata üc guruş fazla kazanmak için fabrikada fazla mesai yapıyor. Halbukisi paraya ihtiyacı yok, ekmek elden su gölden, oysaki evin tüm ihtiyacını ben karşılıyorum :drunk:
Anasına sorucam sende mi oğlanın keseyi sırtına diktin deye, çok paragöz oldu. Evlenmeden önce evim arabam olsun istiyor.
Otel anasını satim:kahkah:
Abi borçsuz, kredisiz, kaldıraçsız; asıl mesleğini ihmal etmeyecek, ailene karşı seni aciz içinde bırakmayacak tarzda borsaya ya da herhangi bir araca yatırım yap yani gözü para hırsı bürümesin... Bulaşık makinesi aldık, herkes mutlu. (Yolun başındakiler için konuyu iyice açtım abi, sizin bunları kastettiğimi bildiğinizi biliyorum. Muhabbet olsun diye...)
Son zamanlarda gelen şehit haberleri
Yıldırım çarpması kalp krizi drone çarpması metan gazi
İhanet sürecine zeval gelmesin
Muhittin Böcek görevden uzaklaştırılmış.
Çarşambadan geçerli motorine
1.70 zamcık bekleniyormuş.
Akşam akşam 11.929 ortalama ile 9 adet LONG açtım.... Risk alıp açtım... Yarın büyük gün...
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
faltaylı . mansur başkanı işaret etmiş..
sıra onda ellam...
https://www.youtube.com/watch?v=2-UGxJl3EsM
:drunk:
benim düşünceme göre.. kainat kanunları dahil.. şöyle bir motto yönetiyor kainatı.
iyi yoktur... çok kötüler yada daha az kötüler vardır. - Emlaküs.
:drunk:
Dün kapanışta aşağıdan kapadı diye glrmk aldık. Açılışta verdim ihale almış belki tavan olur lakin ben kâr cebe yakışır diyenlerdenim. %3-4 benim için güzel para
Yatırımcıyı batıran rekor! Bu hisse 40 iş gününde 23 taban yaptı!
Hangi hisse?