Şirketin müdürü, genel müdürü, yönetim kurulu başkanı toplam hissenin %3.5 gibi bir kesitine sahip. 4 liradan 1 liraya kadar hisse satmış. Halen şirketin sahibi. Düzen bu.
Printable View
Şirketin müdürü, genel müdürü, yönetim kurulu başkanı toplam hissenin %3.5 gibi bir kesitine sahip. 4 liradan 1 liraya kadar hisse satmış. Halen şirketin sahibi. Düzen bu.
O zaman biz Ky olarak hep kaybetmeyi mahkumuz. Tecrübelerinizi bizimle paylaştığız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Servet Kardeş ricami kirmayip sildigin icin teşekkür ederim hiçbir şey degerlerimizden daha kiymetli degildir
Akgirayin spk başkanlığı dönemi çok alavere dalevereli geçti akgiray döneminde halka arz olunan pek çok sirket bugün yok ataç inşaat. mango vb. 3 yıl önce bir arkadaşım mango al dedi gözaltında çıkınca çok pirim yapacak dedi bende demek büyük konusmusum gozaltindaki bir hisseye para yatırmam dedim o zaman mango 12 kurustu almadim. Birkac ay sonra 36 kurus oldu üzülmüştüm keske alsaydım demiştim bir müddet sonra tahtası kapandı bu defada iyiki almamisim dedim allah korumus dedim kendimizi gozaltindaki bir hissede bulduk nasip diyelim
gün sonu takas analizi gönderebilecek var mı???
Nasil bir hissedir ki, o kadar kaybimiza rağmen bizi benligimizden etmiyor; hala burada beyin firtinasi yaptirabiliyor.HARAMZADELER... okuyun buradaki her yeri, bir dünya zararına rağmen dimdik ayakta duran yatırımcıyı görün; belki ibret alırsınız diyeceğim ama, "İBRET ne?" dersiniz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SEUL!!!!
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.