Oralara değeceğini düşünüyorum ben de. Bu adam bir hazırlık peşinde gibi. Bohçalayıp bir gelin çıkaracak sanki.
Yanılgı payı yüksek birkaç tahmin, yatırım tavsiyesi değil.
Printable View
Oralara değeceğini düşünüyorum ben de. Bu adam bir hazırlık peşinde gibi. Bohçalayıp bir gelin çıkaracak sanki.
Yanılgı payı yüksek birkaç tahmin, yatırım tavsiyesi değil.
Evet.pandemi hem RTA yi hem de A1 i kar olarak yüksek yerlere çıkardı.bir daha böle bı kar rakami gelmeyebilir.
İsim rakam v.s.veremem ama SPK dan 2 lisans sahibi olarak sektörde çok iyi bı yerde yatırım danismaniyim.
Bu sene kesinlikle geçen seneki karlar gelmeyecek.
Bir diğer husus da alt Pazar olayı geldiginden bu yana insanlar alt Pazar daki hisselere yatırım yapmaktan uzaklaştılar.siz dusunebiliyomusunuz RTA tavan yapicak ve bozmayip kapatacak glryh tavan kapatamayacak.bunun sebebi alt Pazar.
A1 büyük bı değer.katiliyorum.ama glryh e hiç bı zaman değerini yansitamayabilir.
Yok eğer kesin yansıtır diyorsaniz RTA en iyi döneminde neden sahibi glryh piyasa değeri olarak yansımadı????
Matematik akıl almıyor ama para güven ister.bu isim murat güler degil
Yansıdı zaten 24-25 gördü 6 ayda 20 kat yükseldi bu çeyrek rta kar kötü geldi yazdım daha önde 25 milyon stok değer düşğklüğü sebebi ile Güler rta konsolidasyonda etkisi %20 Civarlarında yani rta pek Güler’i bağlamıyor Güler A1 kapital ağırlıklı kar oluşuyor bunun yanına girişim sermayesi ve portföy yönetim şirketi de gelecek rta ölüsü A1 sayesinde her sene 50-60 milyon kar yazmaya devam eder kamu ihaleleri vs tahminim 70-80 milyon kar yapma kapasitesi var ve yeterli gülerde yeni yeni hikayeler mevcut bekleyelim görelim
valla benim umudum bitti sayın hayek hem güler hem rta var .. ptesi artı kapatmazsa vedalaşıcam ,bölünme zamanı dönmeyi düşünüyorum, bütün ortalmaları kırmışken kagıda merrill üzerinden baskı kurmalarını anlamıyorum . kimse merrille hiç bir yaptırım yapamaz sonuşta abd . bütün kagıttları öyle bir bozuyorki bunu herhangi bir türk aracı kurum yapsa yemicegi ceza yok.tezgah onlara göre iyi bize göre kötü:(
benim midemi bulandiran durum rta da mevcut 25 milyonluk zararin aleni bir bicimde yatirimcidan sakkanmasi. Bu konuyu cimer uzerinden spk' ya tasidik !
cok sinirlenmistim satis yapip pozisyon kapatacaktim.
ama satis yapamadik hatta pozisyon artirdik bir miktar daha
hisse bazinda rta tarafi ile cok ilgilenmiyorum orasi beni cok ilgilendirmiyor.
ama guler tarafinda mali tablo ve mevcut yapi beni fazlasi ile cezbediyor.
"borsada umutlarin bittigi yerde yükseliş başlar"
ayrica ben bu tahtaya yeni yatirimcilarin geldigini ve bu surecin hizlanacagini dusunenlerdenim.
hakkimizda hayirlisi olsun. nasipten öte köy olmaz
yatırım tavsiyesi değildir
İsim rakam v.s.veremem ama SPK dan 2 lisans sahibi olarak sektörde çok iyi bı yerde yatırım danismaniyim.
Bu sene kesinlikle geçen seneki karlar gelmeyecek.
Siz bu yorumu yapabilmek icin mi 2 lisans alip sektorde iyi bir yerde calisiyorsunuz. Yada size bunun icin mi maas veriyorlar?
Bunlari soylemek icin cok fazla dirsek curutmussunuz. Sokakta 15 yasindaki cocuga sordugundada rta ve glr icin ayni seyi soyler. [emoji4][emoji6]
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet yeni gelen bilançoyla çarpanlarımız değişti..
PD/DD...2,56..
F/K.........5,56 oldu..
Aşağıdaki sıralamaya göre PİYASA ÇARPANINA BAKARSAK BORSADAKİ EN UCUZ 3.ŞİRKET..
Bu çarpanlar yatırim yapmak için gozü kapalı girilecek değerler..
Hele ki borsamizda F/K larin 500 lerde olduğu hatta Pd/Dd nin 3000 hatta bir hissede gördüm 10000 olabildiği ortamda beleşin beleşi..[emoji1][emoji3]
Bu ne demek..borsamizda piyasa değerinin yüzlerce hatta binlerce kat üstünde değerlenen firmalar var..
ANCAAAK..
Maalesef patronun tutumu..
Şirketteki karanlık taraf..
Alt pazar..Bürüt..
Ve borsamizdaki geleceği satin alma..
Bunlardan dolayıdir ki bu hisse resmen SÜRÜNÜYOR..
Ne yazsak boş..
Ancak sabredene HALA İNANIYORUM Kİ ÇOK GÜZEL KAZANDIRACAKTIR..
ASLA YTD..
https://i.hizliresim.com/pblzWv.jpg
https://i.hizliresim.com/e4BRv5.jpg
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.