Desa'ya son zamanlarda destek atmayı kestim, ben desteği kestikten sonra da mıhlandı ve düşmeye başladı... :)
Printable View
Desa'ya son zamanlarda destek atmayı kestim, ben desteği kestikten sonra da mıhlandı ve düşmeye başladı... :)
Ne vakkoymus :)
ümit ederim birilerin dikkatini çekmişsizdir..
Ben biliyorum da SİSLERDE araştırıp Bulasınız diye dikkatinizi çekmeye çalışıyorum yanlışım varsa lütfen UYARIN ...
Ben kimsenin adamı falan değilim sizlerde olmayın Bakın sosyal medyada efekentli ismindeki şahıs Önümüzdeki haftanın hisselerini yorumlamış bu hisselerde ve ya farklı hisselerin teknik analizi yapılmış ve kafanıza uyarsa inceleyin ve kazanç elde edin
BIST VIOP DOLAR ENDEKSHİSSELERİ ve önümüzeki hafta dikkatimi çekenleri bu başlık altında paylaşıcam birazdan diye mesaj atmış heralde geçmiş saatler için diye okudum..
Crfsa da hoş görünüyor arkadaşlar...
Yunsa
Beklentim bu şekilde.
60 lığın açısına bakacak olursak. AYnı ekim 2017 deki 60 lığı yapıyor. Yine aynısı olacaksa. Buradan 5.28 deki gapı doldurup son bir 5.10 salınımı yapmalı buda takriben 3 4 gün sürer sonra son bir 60 lık daha yapıp bu beklediğim 5.40.50.55 hareketi gelebilir. sonra orada yapacağı formasyona göre ya kar al yaparız yada beklemeye devam ederiz.
https://i.hizliresim.com/3E70Np.jpg
Bu arada Fener dibi görmüş arkadaşlar.
Taş gibi ikili dibi var.
Artık 31,80 ler diptir diyebilirim.