Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı 99,49%...Ağzına kadar full ky dolu,demeki malı kayın üstüne yıkmışlar,kyda satmıyor öylece duruyor,normalde böyle zamanlarda şirket el atıyor.
Printable View
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı 99,49%...Ağzına kadar full ky dolu,demeki malı kayın üstüne yıkmışlar,kyda satmıyor öylece duruyor,normalde böyle zamanlarda şirket el atıyor.
Hisselerin hesaba geçmesini beklerken kaçtan kucağımıza bırakacaklarını bekliyor olmak.Hisseler hesaba geçen var geçmeyen var,geçenler işlem yaparken geçmeyenlerin öylece beklemesi hiç adil değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim. Kuyas ın halka açıklık oranı hep yüzde 100 dü Zaten. Çünkü Zaten kuyumcuların birliğinin sahip olduğu gayrimenkul firması. Öte yandan kasaya öyle ya da böyle ksaya 45 milyondan fazla nakit girmiş durumda. Şirketin 9 aylığı iyi bekleniyor. Gayrimenkul portföyü sağlam. Ayrıca yönetimi ele geçirmek için değiiik gruplar zaman zaman toplama da yapar. Buradan gerçek açıklık oranını bu nedenle göremezsiniz. Ancak genel kurul yapıldığında ne kadar kağıt kimi destekliyor onu görürsünüz. Sanki bundan önce olmayan birşey olmuş kağıdı tamamen küçük yatırımcıya basmış gitmişler gibi bir hava yaratılıyorsa bu havayı yaratanlara teessüf edilir ancak.
Arkadaşlar olayın özeti şudur bence. Rüçhan tahtasında malı bir güzel yüksek fiyattan küçük yatırımcıya kitlediler. Ok. Onlara kazandırtmamak için de rüçhanı her gün aşağı sürdüler o da anlaşılır. Şimdi de bu kadar olumsuz yazılar yazıp mecburen rüçhanları kullanan ky den malı tekrar almaya çalışacaklar. Bu süreç zorlu olabilir. Kağıdı belki de 1,80-1,85 lere sürebilirler. Ancak söylemek istediğim şu. Benim maliywtim rüçhanları kullanınca 2 olacak. Korkmuyorum. Kasım ın ilk haftası bilemedin 10 u gibi en geç 9 aylıklar gelecek. O zaman kağıdın gerçek değeri ortaya çıkacal zaten . Bu nedenle hep şunu söylerim. Ne aldığını biliyorsan korkmana gerek yok.
Ne yaparlaraa yapsınlar 9 aylık bilanço gelene kadar satmak yok.
Saygılarımla
Not: bu yazılanlara bakıp lütfen alım veya satım yapmayın. Bu yazdıklarım 30 senelik küçük yatırımcı olarak kendimin kişisel görüşleridir. Yalnız kendi yatırımımı bağlar. Her yatırımcı kendi alım satımındam kendi sorumludur.
An itibariyle hesaba geçmiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi