Satışlar gelmez sanırım alışlar gelirse biraz yukarı çıkarız satıcılar sabit bilerek konulmuş lotlar sabahtan beri bekliyor aşagı kaydırmadılar alışlar yukarı gelecektir ve artı alışlar tekrar 2,90 üzeri taşır kapanış umarım 2,90 ve üzeri olur
Printable View
Satışlar gelmez sanırım alışlar gelirse biraz yukarı çıkarız satıcılar sabit bilerek konulmuş lotlar sabahtan beri bekliyor aşagı kaydırmadılar alışlar yukarı gelecektir ve artı alışlar tekrar 2,90 üzeri taşır kapanış umarım 2,90 ve üzeri olur
Artık birilerinin adım atma zamanı gelmedimi çok sıkıcı oldu hisse zaten satan sattı SPEK daha ne bekler acaba en azından 3,00 üzerine at bari çok komik duruyor hisse hacim :) :)
hedef o kadar yüksek ki , adamlar bize yok yere spk dan ceza kitledi ve yine ne kadar aç gözlüler ki zirveye bir noktaya kadar yalnız gitmek istiyorlar. spek eninde sonunda mecbur çıkaracaksın bekliyoruz, her ne kadar diğer hisseler de %10-15 leri kaçırsakta sorun değil. burada hedefim %200 olmadan satmamak. ( yatırım tavsiyesi değil, şahsi görüşümdür. )
Bence SPEK te sıkılıyor ama elinden gelen birşey yok adamlar durmadan satış yazıyor bakalım nereye kadar karşılayabilecek tekrar 2,79 a çaktılar bizim lotlar elimizde kaldı saglık olsun 2,00 den almıştım elimden çıkarayım demiştim ufak bir hesap vardı neyse diğer hisseden çıkayım bari kapanışa demek oda bizi bırakmak istemiyor eski dost düşman olmaz deyip bizide götürecek demekki haydi hayırlısı