Bilanço ile alakalı beklenti nedir.Bilgisi olan varmı.
Printable View
Bilanço ile alakalı beklenti nedir.Bilgisi olan varmı.
Artık kimsenin umrunda değil bilanço sanırım, sene sonu onca kardan sonra 3 ayda nasıl mondiye transfer ettiklerini görünce herşeyi artık iyi kötü bilançoyu kimse takmaz oldu. Her şey bir ilüzyon zaten. Teknik / temel analiz de işlemiyor, işlese 4 tl de olurduk o da en kötü halimizle... ama gelin görün ki 1.50 tayız...
İlk çeyrek geçen yılın ilk çeyreğine göre + 30 milyon ciroya rağmen,+ 4.7 milyon genel yönetim gideri, + 1.5 pazarlama gideri ve + 19.9 milyon finansman gideri ile giderleri toplamda 26.1 milyon fazla gösterdiler.Buna göre geçen yılın ilk çeyreğindeki 11.6 milyon dönem kârına karşılık bu yıl ilk çeyrekte 2.6 milyon zarar beyanı vardı malumunuz.Patron ve yönetimin eğer umrunda ise bu defa da giderleri düşük gösterip pekâlâ yüksek gelir gösterebilirler.Zira ciroda artış devam etmiş olmalı.
Onca yıllık borsacıyım.Böylesine halka açıklığı düşük, takası toplu tahtada basiretim bağlandı 2 den aldığımı stop lost yapamadım 10 gün sonra trajik bir şekilde 1.55 ten 30 bin lira zararla verdim.Bereket diğer tahtalarda zararın yarısı çıktı.Bu süre zarfında Bist iki defa 10 bin puan gitti geldi bunu 1.50 lere fikslettiler.Niyetleri kottan çıkma amaçlı mal toplamaksa gayet iyi gidiyorlar beni de 30 bin çarptılar helal olsun.Ancak amaç bu değilse yine bir haftada 2 liranın üstüne atarlar yeter ki startı versinler.2. çeyrek ciro yine muhteşem olacak eminim.Ancak genel yönetim gideri şu bu ile törpü çalışacak mı göreceğiz.Ancak yine diyorum amaç kottan çıkmaksa bir yere gidemez.
Hiç kusura bakmasınlar zararına sittin sene geçse satmam başka kapıya
Arkadaşlar bu işi biz öğrendik nerdeyse, Ya bu kağıtla oynayan ya çok saf işi bilmiyor, yada . . . . . zekalı. Kusura bakmasın yani.
Borsada herşey yolunda , nefes aldır millete, bak dolarcılarımız da gelecek borsaya milyar dolarlar var bankada, höt deseler herkes korkudan bozacak malları. çıkar şu kağıdı rahatlat biraz, kap milyar dolarları, fabrikadan daha fazla kazanırsın kardeşim. Maymun kıçından çomakla mok çıkarmaya çalışma. anladık seni bak millet de vermem diyor.
Hala buralarda maymun yakalamaya çalışıyorsun, düştüğün duruma bir bak.
Yakışmıyor sana dünya devimisin piresimisin, tiresimisin nesin. uyan artık. Bu tiyo sana bedava.
YTD.