Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa İzliyorum üstadım bir sıkıntı yok jale pek öngörüsüz bir fon O yüzden tahmin etmiyorum :) Şu aralar izlemedeyim:) Tamamenmi ciktiniz jaleden
Alıntı: Originally Posted by admustafa İzliyorum üstadım bir sıkıntı yok jale pek öngörüsüz bir fon O yüzden tahmin etmiyorum :) Şu aralar izlemedeyim:) O zaman şöyle yapacaksınız:cool:
Alıntı: Originally Posted by Webster Tamamenmi ciktiniz jaleden Dışardan bilmeyen biri okusa bu cümleyi ne düşünür acaba?:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Tamamenmi ciktiniz jaleden Tamamen çıktım üstadım zaten çok az girmiştim
Alıntı: Originally Posted by myfinans O zaman şöyle yapacaksınız:cool: Nasıl yapacağız :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tamamen çıktım üstadım zaten çok az girmiştim Ya hatirlarmisiniz bilmem Sizlerle ilk tanistigimda riskli diye nkolaya girmiyordum Simdi jaledeyim hemde full 😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya hatirlarmisiniz bilmem Sizlerle ilk tanistigimda riskli diye nkolaya girmiyordum Simdi jaledeyim hemde full aynen öyle turuncu falan gidiyordunuz değişim büyük
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya hatirlarmisiniz bilmem Sizlerle ilk tanistigimda riskli diye nkolaya girmiyordum Simdi jaledeyim hemde full 😃😃 Hatırlamaz olurmuyum valör var diye OKT bile almam demiştiniz. Full TCD devam etmek ne kadar doğru orası tartışmalı biraz.