Hepsi tamam da ben buna takıldım...
Sence, neden sattı?
Printable View
Ben bakmadım. Detaylı bakmak gerek. Ama bu fiziki şartlar altında bilanço artı yazması yinede iyi bi şey diye düşünüyorum. Gerçi bu kadar parayla ben neler yapardım diyen firmalarda çıkar mı çıkar. Dedim ya detaylı bakmak lazım. Bir kerelik bir artış mı ? Yani arsa yada benzeri birşey satmışta mı kar yazmış yoksa faaliyet geliri mi ? Aslolan o. Sonuçta haklısın abi. Bana kalırsa da az. Dedim ya bu fiziki şartlarda "adım hıdır elimden gelen budur "
Meselemiz zaten bilanço çok iyi olacak, temettü dağıtacak değildi. Hikayemiz başka idi.
GEDZA büyüme ve kâr açısından en gözde firmalardan. Oradaki sıkıntı çok fazla k/y doluşması ve ederinde olmasından kaynaklanıyor...
Yine de her şekilde bizim OYAKC 'den daha iyi performans göstereceği aşikâr...
OYAKC 'nin kârı aslında normal seviyede. Henüz bilançoya tam bakamadım. Baksam da zaten tam anlayamam... :(
Fâliyet Raporunu bir okuyayım bakalım ne demişler. Belki orada gizli saklı cümleler vardır...
Arayıp sorayım mı?
Ben bilemem abi. Ben sadece şeytanın avukatlığını yapıyorum. Ordan mal satışı yapan adam gidip te araba ev almaz bence. Başka yerlerde para girişi var mı diye düşünüYORUM ben.Mesela nerede para girişi var. Ona bakmak lazım. :one:
Yahu bu İsmail Abi çok akıllı bir adam, onun işlerine akıl sır ermez. Burdan GOLTS satar fiyat düşer gider sattıklarını yerine koyar.
Benim bildiğim TARMAN kolay kolay hisse satmaz ve şirketin yönetimine karışmazdı. Bir yazıda böyle okumuştum...
Şimdi GOLTS sattıysa bildiği bir şey vardır?
OYAKC satıyor mu, alıyor mu? Bunu bilebilsek işe yarardı. Fakat birleşmeden sonra artık TARMAN ortaklar arasında görünmez oldu...
Dedim ya eski kurttur kendisi. Vardır bir bildiği ..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915524
Sonra bakınca KAP a bunu gördüm. İştirak in bedellisi varmış. :bravo: Ordaki bedelliden kaçmıştır. belki de. O sırada vakit geçsin diye başka işlere girişmiştir.
Akıllı para diye boşuna demiyorum ben
Gençlere örnek olsun. 2019 yılından kalma GOLTS çalışması. para böyle kazanılıyor sanırım. Ben bilmediğim için yorum yok. yorum size ait
https://i.hizliresim.com/QBPwJO.jpg
Neyse artık geçmiş geçmişte kaldı.... Ne demişler "Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir."
O yüzden ne yapıyoruz. Gidip ders çalışmadan önce enerji topluyoruz. Sonra ders çalışıyoruz. haydi bakalım.