Şizofren ve anti sosyal kişilik bozukluğu ilacı icad etsede RTA , hasta ettiği yatırımcıları iyileştirse...
Allah şifa versin bu husse de kafayı yiyen tüm yatırımcı kardeşlerimize
İnşaallah yükseliş başlar ve herkes normal insan formuna döner
Printable View
Şizofren ve anti sosyal kişilik bozukluğu ilacı icad etsede RTA , hasta ettiği yatırımcıları iyileştirse...
Allah şifa versin bu husse de kafayı yiyen tüm yatırımcı kardeşlerimize
İnşaallah yükseliş başlar ve herkes normal insan formuna döner
TradeAtlas taramasını eke bırakıyorum siteden ilgili tarihi girip detaylara bakabilirsinz 2020 2 çeyrek de 1 görünmeyen sevkiyat dışında bütün sevkiyatlara ulaştım yazdım diagnovital için ve phonexdx (FDA raporunda RTA nın RNA izalatörünü kullandığı yazıyor) bunlar dışına rta nın üreünlerinden magicprep de çıktı onlarıda ekledim
https://imgyukle.com/i/EoyCbe
Birçok ülke Corona kısıtlamalarını sona erdirdi... Maske yasağı bile yok artık bazı ülkelerde
Bundan sonra sadece aşı var. İlaç var... Bazı ülkelerde artık ilacda verilmiyor. Corona etkisiz diye aşı oluslar da azaldı, çünkü ölüm korkusu sona erdi...
Hayatımızda olacak tek şey , Corona in tipini belirlemek ve hastayı tespit edip bulasi önlemek için test Kiti
Yokmu umut verici iki kelam edicek kimseler
İyide bunu öngören , az çok içeriden bilen , piyasa okuyan , temelci veya teknikçi bir Allah'ın kulu da görmezmi sayın hissedarxd
Canlı açık önümde , 1 lot alıcı olmazmı ya istekli olarak , selam vereni yok resmen ..