Şimdi bankaya zıplasam malı çalarlar zirveden. Bi ara demir çelik zirvedeykende aynı şeyler oldu. Herkes hücum edince çaktılar malı. Ben kazığı yonttum bekliyorum açıkçıları.artık pambıkta yok açıkçılara...:oleyo:
Printable View
Hep bankalara saldırıyorlar, VAKBN bile %4 yaptı, bizimki de banka kurmadı mı yahu.:)
9.50'lere bir atak zamanı geldi gibi, bankalardan sonra telekom şirketlerinde sıra.
25000 daha..
Son 6 ayda %200 yaptigim bir senedi satıp ilave ttkom aldim.
Toplam 250000 lot oldum
Abone başı ayda sadece 1$ kar etse bana yeter.
Vade 3-5 yil
Nerdeyse tüm hisseleri endeks yükselişinde kullandılar, telekomu sadece düşürmek için kullanıyorlar, böyle zulüm olamaz. Demircileri de biraz tuttular ve bugün onları da almaya başladılar, açıkçası sıra telekomlara geld sandım ama demirlerde sıra, tek rakibimiz kendimiz kaldık.
Tcell bilançosu gelecek bugün, %3 yaptı bizimki %1 yapamıyor, yap bir tavan da şenlensin buralar.:)
Tek hanelerde bir yalansın sen telekom.
Bankalar dün tavandı, Demir çelikler de bugün tavana gidiyor, yuh sana telekom primsiz kalan tek hisse .
Orada işleri bitince buna da gelirler umarım ki beleş hisseyi mutlaka birileri alır.
Tcell bilançosu iyi gelmiş, ayrıca geri alım fonunu artırmışlar, bizde de öyle bir şey yapsalar keşke.
Yarına da Tcell ve Türk Telekom günü olsun artık, her ikisi de bu rallide nal topladı.
Bu endekte tek hanelerde yalansın sen telekom.