https://i.hizliresim.com/1gr7sij.png
Printable View
Baştaki imam bildigini okuyor[emoji779]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klasik BofA hareketi perşembe ve cuma 1050000 lot 40.48 tl ortalama ile mal almış..Bugünde aldığı bu malları bu malları 41.29 tl den satmış..Hisse başı 81 kuruş para kazanmış.. 1.050.000 x 0.81 = 850.000 TL kar etmiş..İşbilenin kılıç kuş*****n.. bOFa nın karşı bacağı yok ..tertemiz almış ve satmış.. Yarın sattığını alırmı belli olmaz belki 300-500 bin lot alır ertesi gün satar..Biz bilançoya odaklandık..gerisi traderlara kalmış..
Kağıt orta malı olmuş .Balını alan gidiyor.Madem iyi kağıt çek tavana alan ordan alsın.Para para yi çekiyor.Bizde seyrediyoruz.
41 e basınca olanı hissettim ama günlükcu olmayınca buralardaki baskıya da katlanacagiz el mahkum. Uzun süredir arkasında yaya bırakmadı kimseyi satan hep yerine koyma fırsatı buluyor,tam trader hissesi oldu maalesef.
Psikolojiye oynuyor direkt aynen. Dökülen vardır da çok mudur bilemedim. Aslında tekniğe uygun hareket ediyor, seviyor fibo işlerini. 40,22-41,78 arasına sıkıştırdı, bugün bir dokunup döndü. Haftayı eski zirve üzerinde mi altında mı kapatacak ben onu merak ediyorum.
Ederi olan yere gelsin yeter.Abudik gubudikler 50 üstüne attı.Birazda mal sahibinin sahiplenmesi gerekir..Ama herkes birbirini bitirmeye çalışıyor.
Kredili yada kaldıraçlı piyasada işlem yapmadıktan sonra , hissenin her ay %10 artması ile 2 ay fiyatının sabit kalıp 3.ay %33 artması arasında bence fark yok....
Sonuçta elde edeceğim getiri aynı olunca hangi an yükseliş olacağı önemsiz...
Temeli zaten iyi, tekniği de şu an iyi...
Sert bir yukarı hareket gelecek bana göre...
Bilanço gelir , mümkün değil ama beklentinin çok altında kalır, üstüne de hissenin tekniği bozulursa o zaman dertlenirim.....