Usd bazında şirket değeri neredeyse %50 eridi
Printable View
Usd bazında şirket değeri neredeyse %50 eridi
asil patron is yatirim. ivi zivir kurumlari, fonlari dahil edince en az 6-7 milyon lotlari var, halka acik olan 12 milyonun cogu babalarda.
ISMEN, yani is yatirim menkul degerler
Düzenlenen stopaj vergi oranları ile yıllık mevduat faizi şu an net %20 getiriyor. Üstelik temettü gibi ana paradan düşme olmuyor.
Şuan burdada yüzde 20 veriyo vergiyi cıktıkdansonra bunun yanın da yedek akce ayırıyo sermayede artıyo kerlılı da bakmıssın 2 ye katlanmış ozaman alıcak hisse zorbulursun şuanda yedekakceyle sermayesi 130 milyon şu an nakit sermayesini altında işlem görmekte yani fiyatı 1.30 tl olmalı 1.30 tl yi 1.11 liradan alıyoruz cokcazip
Şu an burda da veriyor. 1 yıl önce 1,70-1,60-1,50 gibi her ay kaç lira olduğuna bakmadan biriktiren u. v yatırımcısına ne yapıyor acaba. Temettü verdi 2 defa hala zarar da gösteriyor olmasın sakın!
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldın temeddü le bukadar ucuz mal alıyosun 35 binnira temedü aldım 1.15 den hissealdım busenede 45 bin temedalsam keşke temeddügünü 0.80 kuruşa düşse temeddü yine yatırım güngelir yük selir yatırdım temed iki katı artar elbet kerı da hep böyle kalcakdeyil şeytanı bacanı kıra elbet